:d
Ech... Tir~ to nie sharer :), nie gram juz na guardii, ale ilekroc o cos pytalem, zawsze dostawalem taka sama odpowiedz, Dla przykladu:
1) Siedze o 7:00 i slysze, ze tir~ idzie juz spac, a wczesniej rozmawialiśmy o blue robe, które mialem kupic za 50k. Gram sobie 4 godziny i tir~ znowu sie loguje, myśle co jest, i pytam sie. Gadamy chwilke i przypominam o blue robe, a on mi, ze juz sie o to go pytalem 4 godziny temu :P. Jezeli nawet 1 owner poszedl spac, z drugi sie wlogowal 4 godizny pozniej (kiedy pierwszy spal), to z kad mialby wiedziec ,ze rozmawialismy o blue robe ?, a nawet, jak wczesniej siedzialy 2 osoby podczas naszej rozmowy, to dlaczego ta druga nie zalogowala sie na konto zaraz po pierwszej, tylko 4 godziny pozniej ?
2) Tir~ jest bardzo uczciwy, nie raz zbieralem dla niego SD ,spokojnie moglem klasc po 20 bp na lade i nigdy mnie nie oszukal.
3) Pomocny czlowiek, ilekroc potrzebowalem pomocy przy quescie, tylekroc ja otrzymywalem (OF/BK quest). Nawet jak robilem sobie SS z c-armem i c-shieldem w domku BK ,to nic nie zabral :)
|