Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Cip Soft Team :DDD (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44017)

Tomek14 01-08-2005 13:05

@up

Ze 4-5 x wiecej od Ciebie ma każdy, a wiesz po czym to poznalem ? Po twoim zachowaniu...

Fli$u 01-08-2005 13:06

:D

spoko 8o

Vasth 01-08-2005 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomek14
No i co z tego ze wygladaja jak....normalni ludzie ? Tak jak nieliczni mowili, "nie liczy sie outfit :D" ale to co w srodku. Taki Guido ma wieksze IQ niz osoby piszace idiotyczne posty w tym temacie razem wzieci.

Nastepnym razem postaraj sie o zdjecie reszty CipSoftu lub/oraz jakis h lvlowych postaci ;p

Duzo zdjatek graczy masz na tibia.de
Odrazu dla ulatwienia podam link ;)
http://tibia.gamigo.de/en/tavern/rlpics.wot

Tomek14 01-08-2005 16:30

Heh, dzieki, zapomnialem ^^.

Mam nadzieje ze dacie inne fotki gmow.

Lelik2 01-08-2005 18:05

Fotki sa spoko :)

Co wy to sa przeciętni ludzie.

JEszcze tylko Skąbinuj Fotki Gm'ów i bedzie looz.... :)

szalony druid 01-08-2005 19:43

Normalnie wyglodaja jak dlamnie ale inni smieja sie chyba niewidziliscie jesce smiesniejszych twarz B)

matecki 01-08-2005 20:00

Z wyglądu są jak każdy normalny człowiek... tylko szkoda, że Niemcy ;)

Knight Patryk 01-08-2005 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clikslither
haahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha hahhahahah.....ehem .....hahahahahaha co za lole co wy do niech macie zaen z was nigdy nie trzym rak w kieszeni nie noi okularów nie ma dluzzszych wlosuw pozatym to niemcy tka niemiecka uroda a pozatym jak jestescie tacy piękni to dajcie nam swoje zdjęcia nieliczy się outfit tylko to co w środku mam nadzieje ze na mojim poscie sie ie skonczy bo che sie posmiac z eszty przychalstów (SORY ZA ORT ALE JESTEM DYSLEKTYKIEM :P)

-.- lol to nie jest wyraz ktorym mozna nazwac rzecz zywa etc. to znaczy laught on life i nikt kur** nie mowi ze jestesmy piekni nikt nie mowi ze sa przeydcy nikt ich tak nie nazwal wiec stul py**
@topic taa kiedys mozna bylo na tibia.com zobaczyc ich fotke i ja nie oceniam ich urody normalni i tyle -.-

Rafcio 01-08-2005 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Streck
PATRZCIE LUDZIE JAKI N00B !! JAK NAPISAŁ ŻARTOWAŁEM!! MUAHAHAHAHAHA 8o

kazdy sie moze pomylic a ty ****a juz gadasz ze noob jak bys chcial wiedziec to ty jestes nOObek przez duze "OO" bo gadasz glupoty a jak sie cos nie podoba to poskarż sie mamusi moze ci pomorze podetrzec dupke jak wstaniesz z nocniczka :p

Ziomisław 01-08-2005 22:28

Kurde dziwna sprawa :P. Normalnie jade dziś autobusem a tu patrze ziom dokładnie jak ten w okularkach. Mogę powiedzieć, że to prawktycznie w 100% nie był on ale dosłownie jak dwie krople wody :).

zajac Gro Sho 02-08-2005 00:32

Hmm... ciekawe jak by sie poczul ktorys z tych panow z cip softu gdyby rozumial jezyk polski i przeczytalby kilka postow w tym temacie... :o

A i mam takie pytanko wie ktos ile oni okolo zarobili na tibi bo wlasnie jakos na bogatych nie wygladaja chociasz przypuszcam ze sa

Gufat III 02-08-2005 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zajac Gro Sho
Hmm... ciekawe jak by sie poczul ktorys z tych panow z cip softu gdyby rozumial jezyk polski i przeczytalby kilka postow w tym temacie... :o

A i mam takie pytanko wie ktos ile oni okolo zarobili na tibi bo wlasnie jakos na bogatych nie wygladaja chociasz przypuszcam ze sa

Przyjmując że jest 5000 posiadaczy PACCa spośród ponad 50.000 graczy, to zarabiają średnio 300.000euro rocznie. I wierz, na pewno nie są biedni, nawet jeśli tych PACCów jest mniej (a dużo mniej na pewno nie jest).

Avager 02-08-2005 01:15

up:

Tyle naliczyłem pacców (jest więcej...ale wziołem tych bardziej pewnych - wynik jest w 95% prawidłowy)

119310

więc:

119310 x 9 = 2,147,580$ miesięcznie o.O, To i tak nieźle zarabiają... jesli suma jest bliska 2 mln na miech (ale muszą podzielić między cały team...to i tak wcholere kasy !).

Clark 02-08-2005 09:41

...

Nie wiem co niektorzy do nich maja ludzie jak wszyscy inni... ci co krytykuja pewnie maja gowno w zebach i w domu brak szczoteczki do zebow dajcie se spokoj >.<

SaYmOn 02-08-2005 10:07

-.-

normalna wiara a wy mowicie ze glupie twarze?to ciekawe jakie wy macie...

Rafx 02-08-2005 10:10

Nie wiem o co wam chodzi przecierz oni sa normalni.
Pojawily sie tematy ile oni zarabiaja, a co was to obchodzi, pomyslcie ile wydaja na sprzet itp, pelno z nich ma jeszcze na pewno inna wazniejsza prace a to jest ich 2 praca (hooby). Pozatym wcale nie wygladaja jakos dziwnie.
Dziwnie sie jedynie zachowuja bo juz 1/5 tibijskiej populacji powinna miec bany za mc itp. Ale to pewnie ten brak czasu
cya

A zapomnialem ostatnio troche zmadzreli i zrobili anty noobowski update
Signed.

fuss77 02-08-2005 11:04

foto

pomyliles zdjecia. to bardziej wyglada jak z gwiezdnych wojen (bynajmiej niechodzi o jedi)

Karo22 02-08-2005 12:34

Troche dziwnie sie na nich patrzy , inaczej wyobrażałam sobie cip'ów

Gufat III 02-08-2005 14:31

To poprostu CIPki takie 8o

Heliwurab 02-08-2005 17:17

Nie wierze że 4 chłopaków od jakichś 28-40 lat (;P ) to cały Cip team... prawie niemożliwe :D I oni mówią nam co można a czego nie można robić w Tibii? O matko, życie jest okrutne :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28.