![]() |
@up
Ze 4-5 x wiecej od Ciebie ma każdy, a wiesz po czym to poznalem ? Po twoim zachowaniu... |
:D
spoko 8o |
Cytuj:
Odrazu dla ulatwienia podam link ;) http://tibia.gamigo.de/en/tavern/rlpics.wot |
Heh, dzieki, zapomnialem ^^.
Mam nadzieje ze dacie inne fotki gmow. |
Fotki sa spoko :)
Co wy to sa przeciętni ludzie.
JEszcze tylko Skąbinuj Fotki Gm'ów i bedzie looz.... :) |
Normalnie wyglodaja jak dlamnie ale inni smieja sie chyba niewidziliscie jesce smiesniejszych twarz B)
|
Z wyglądu są jak każdy normalny człowiek... tylko szkoda, że Niemcy ;)
|
Cytuj:
@topic taa kiedys mozna bylo na tibia.com zobaczyc ich fotke i ja nie oceniam ich urody normalni i tyle -.- |
Cytuj:
kazdy sie moze pomylic a ty ****a juz gadasz ze noob jak bys chcial wiedziec to ty jestes nOObek przez duze "OO" bo gadasz glupoty a jak sie cos nie podoba to poskarż sie mamusi moze ci pomorze podetrzec dupke jak wstaniesz z nocniczka :p |
Kurde dziwna sprawa :P. Normalnie jade dziś autobusem a tu patrze ziom dokładnie jak ten w okularkach. Mogę powiedzieć, że to prawktycznie w 100% nie był on ale dosłownie jak dwie krople wody :).
|
Hmm... ciekawe jak by sie poczul ktorys z tych panow z cip softu gdyby rozumial jezyk polski i przeczytalby kilka postow w tym temacie... :o
A i mam takie pytanko wie ktos ile oni okolo zarobili na tibi bo wlasnie jakos na bogatych nie wygladaja chociasz przypuszcam ze sa |
Cytuj:
|
up:
Tyle naliczyłem pacców (jest więcej...ale wziołem tych bardziej pewnych - wynik jest w 95% prawidłowy) 119310 więc: 119310 x 9 = 2,147,580$ miesięcznie o.O, To i tak nieźle zarabiają... jesli suma jest bliska 2 mln na miech (ale muszą podzielić między cały team...to i tak wcholere kasy !). |
...
Nie wiem co niektorzy do nich maja ludzie jak wszyscy inni... ci co krytykuja pewnie maja gowno w zebach i w domu brak szczoteczki do zebow dajcie se spokoj >.<
|
-.-
normalna wiara a wy mowicie ze glupie twarze?to ciekawe jakie wy macie...
|
Nie wiem o co wam chodzi przecierz oni sa normalni.
Pojawily sie tematy ile oni zarabiaja, a co was to obchodzi, pomyslcie ile wydaja na sprzet itp, pelno z nich ma jeszcze na pewno inna wazniejsza prace a to jest ich 2 praca (hooby). Pozatym wcale nie wygladaja jakos dziwnie. Dziwnie sie jedynie zachowuja bo juz 1/5 tibijskiej populacji powinna miec bany za mc itp. Ale to pewnie ten brak czasu cya A zapomnialem ostatnio troche zmadzreli i zrobili anty noobowski update Signed. |
foto
pomyliles zdjecia. to bardziej wyglada jak z gwiezdnych wojen (bynajmiej niechodzi o jedi)
|
Troche dziwnie sie na nich patrzy , inaczej wyobrażałam sobie cip'ów
|
To poprostu CIPki takie 8o
|
Nie wierze że 4 chłopaków od jakichś 28-40 lat (;P ) to cały Cip team... prawie niemożliwe :D I oni mówią nam co można a czego nie można robić w Tibii? O matko, życie jest okrutne :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |