Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   I like when the red water comes out... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44107)

Mack Abadrak 02-08-2005 18:10

jaki człowiek ma taki głos? + ta muzyka, kiedy wyjadał sobie głowę :/

Olorion. 13-08-2005 23:45

Moim zdaniem nr. 5 jest najbardziej hardkorowy :@, te przeskoki pod koniec, az ciarki przechodza...

rusty spoons.......

Dan the Automator 13-08-2005 23:46

Obejrzałem Milkmana. Jest raczej śmieszny niż straszny. Salad Man to inny typ "strachu" ot co.

Elernor 14-08-2005 00:02

Faktycznie wywołuje to stany lękowe (dlaczego obejrzałem to przed snem -.-) :@

Jackal Silentdark 14-08-2005 00:50

albo ze mną jest coś nie tak,
albo z tymi falshami jest coś nie tak,
albo z wami jest coś nie tak,

dla mnie te filmy są dziwne, momentami śmieszne
nie rozumiem czego w nich sie bać, może ja nie odczuwam tego "innego typy strachu"
nie czaje xD

Xyrius 14-08-2005 10:42

Obejrzałem 6 i 1. Nie, nie bałem sie. Ale to faktycznie było jakieś 'dziwne', dziwne na tyle że nie chciało mi się reszty oglądać...

Yoh Asakura 14-08-2005 19:07

Co w tym takiego strasznego ?Wg mnie poprostu nic.
P.S:
To samo macie na www.cda.pl
@Down:
A ja się czułem normalnie.

Xyrius 14-08-2005 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan-san
Co w tym takiego strasznego ?Wg mnie poprostu nic.
P.S:
To samo macie na www.cda.pl

To poprostu wywołuję takie dziwne uczucie... niewiem dlaczego. Ja się nie bałem - ale jakoś się potym dziwnie czułem...

Matheous 14-08-2005 22:39

Znalem z cda... Ale po prostu MEGA-SCHIZ. Mozna dola chwycic. Nastroj po tym mialem podobny jak po Requiem for a dream-czyli totalna deprecha. To jest... Przewalone.
Z jednej strony, chcialbym poznac tego goscia, co to stworzyl. Z drugiej strony... Bym sie nieco bal nawiazac z nim jakis kontakt. Schizy gwarantowane...

Gromnjir 16-08-2005 12:12

Somewhere, over the rainbow...

Hmm... niezla muzyka.

Hieyan 16-08-2005 13:04

Dziwnie się czułem. Jeszcze nigdy nie doznałem takiego uczucia. Paniczny strach, lecz taki daleki, taki... taki, że go nie czulem, ale był... Po obejrzeniu 4 odcinka poprostu dygotałem. Ten strach wytworzył się w podświadomości. Mój umysł wiedział że się boję lecz ja nie. To chyba tak moża opisać. Jednym słowem flash ten działa na psychike

Shein Silvershadow 16-08-2005 13:35

Nie wiem, co w tym może być takiego strasznego - mnie to nie rusza:P, może dlatego, że jest to animowane?;p

Pani K. 16-08-2005 13:37

Yh ja się boję strachu, dlatego gęsią skórkę miała tylk oprzy oglądaniu pierwszej części. Reszta to już tak spokojnie właściwie.

morwi 16-08-2005 13:39

no ja nic nie czulem tzn. zadnego strachu, ani nic. nie mialem zadnej gesiej skorki, ani nie dygotalem, no nie wiem.....

Gromnjir 16-08-2005 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morwi
no ja nic nie czulem tzn. zadnego strachu, ani nic. nie mialem zadnej gesiej skorki, ani nie dygotalem, no nie wiem.....

Same here. Po prostu zaciekawienie i niepewność. To przez tą psychodeliczną muzyczkę i istotę odosobnienia. ;-P Imo bardzo ciekawe flashe. A Milkman tez mi sie podobal ;)

Kinnison 16-08-2005 15:57

Ja pierwszy raz oglądałem w dzień, wydawało mi się to smieszne, nie myslałem już później o tym, jednak jak sobie przypominałem te flashe coraz bardziej się bałem. Dzień później obejżałem jeszcze w nocy, i nie wiem czemu, nie było już to takie śmieszne, było raczej smutne, przerażające i... zmuszające do myślenia, przynajmniej mnie. Kurde, w myślach mam cały czas ten tekst "I like when the red waters comes out" i nie wiem czemu ale jest mi żal tej osoby/tego czegoś, i zaczynam o tym myśleć jak o jakiejś chorobie... zresztą sam nie wiem...

Dlatego też nie polecam oglądania w dzień, praktycznie zero klimatu, no i ważna jest też znajomość angielskiego, bo teksty rozwalają...

Shinjix 16-08-2005 16:36

To rzeczywiscie wytwarza swego rodzaju specyficzny strach. Ten swiat czlowieka z mocna schizofremia wprowadza w dziwny nastroj. Szczegolnie ta melodia i jego glos pasuje do reszty... Mysle, ze trzeba dojrzec, zeby zrozumiec ten film.

Kajulec 16-08-2005 20:16

Oj, Dobo, wiem, od 15 lat i w ogole, ale ogladnalem na wlasne zyczenie.

Najwieksze wrazenie zrobil na mnie odcinek 5. Autentycznie sie przestraszylem.. tylko w nim. Reszta zdawala mi sie dziwnie.. nie wiem.

Ogolnie w tych flashach widze pewien metlik, ktory dzieje sie w glowie "bohatera". Rozmowa przez odlaczony telefon, gadanie do wody w klozecie.. mocne.

Realm 18-08-2005 18:46

Ehhh :< wybaczcie, ale mnie to wogule nie ruszyło :< oglądałem wszytskie odcinki i nic :<, 6 oglądałem 2 razy, bo Dobo mowiles ze on jakby "najmocniejszy" no nvm, ale kurcze czemu mnie to nie rusza? ja nic nie czuje :/

Opuszczony 19-08-2005 08:48

...

"Co za ból, co za strach..."

Czuję się tak jak wbiłem kij kolesiowi w oko :p

Ale tak serialnie odczuwam ten strach do teraz. . . uczucie którego nie znam. . .

@edit
Obejrzałem kolejną część i jednak na tym zaprzestane. . . Te uczucie mnie przerasta :confused: Zaraz wezmę siostrę bo to pan Fisher czy jak mu tam i odgryze jej głowę. . . Nie no czuję się tak jakbym miał to zrobić. . . Dobra nie czytam już tych waszych komentów bo się boję. . . :confused:

I tak z tego połowy nie zrozumiałem ale. . . ten głos. . . jest jakby odległy ale bliski. . . jakby był tuż za mną. . . boje się odwrócić. . .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01.