Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   Ankrahmun, miasto na pustyni. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44517)

Elleander 24-06-2006 15:53

Mając oceniać w skali jeden do dziesięciu dałbym... 11?
11/10 GZ super poradnika i czekamy na następne xD

Jvsta 24-06-2006 18:08

Bardzo fajnie zrobiony poradnik, niedawno stałam sie mieszkancem i duzo mi pomogles. Pozdrawiam ;*

A_A 26-06-2006 18:21

...

Rozumiem, że średnia wieku na tym forum wynosi jakieś 14 lat, ale czy czegoś was uczą w tych szkołach ?? Choćby podstawowych zasad pisowni ?? Całe to forum jest zalane przez falę błędów nawet tych z pozoru najłatwiejszych. W tym temacie to najbardziej mnie rozwaliło "potężne faraony"... siara 8|

P.S. Poradnik całkiem fajny :]

Rethfing on Aldora 26-06-2006 21:20

Jeśli zamierzasz się skarżyć na ortografie innych użytkowników to jest dział: "O Wszystkim i o Niczym", a nie użalasz się w moim temacie. Poza tym co Ci nie pasuje w: "potężnych faraonach"?

ssjgt 27-06-2006 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kele
Wiesz, że pokazywanie Tomb chyba podchodzi pod QS?

Nie wiem czemu tibia.pl tak nieustannie chroni sie przed quest spoolingiem, skoro CipSoft nie uznaje go jako zlamania jakichs zasad..

kasii 28-06-2006 01:24

UP tu chodzi o zasady forum tibia.pl nie o zasady cipsoftu a opisywanie questów w stylu idz tam zrób to przenies sie tam wykonaj takie a takie dzialanie wez to i tamto zanies tam psuje zabawe ja rozumie iz mozna pomuc ale niektórzy przesadzaja
a scaraby w kazdej dziurce z larwami sa tak samo rozmieszczone czyli :
1 poziom larwy(tak tak larwy )
2 poziom scaraby(spontanicznie) i larwy
3 poziom scaraby(w duzych ilosciach )i larwy
4 poziom scaraby ancient scaraby i larwy
pisząc poziom chodziło mi o poziomy pod powieżchnią zaby nikomu sie nie pomylilo ;)

PS poradnik super ;)

palladin Vieniox 29-06-2006 03:07

[quote=Simon456]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
Wohoho wielkie dzięki za komentarze :D:D:D

@Simon
Miasto Ankrahmun jest dla Pacc

@Baradox
Simon to nie n00b, tylko co najwyżej Newbie, a to duża różnica

@Simon & Baradox (lopl)
Tylko bez wyzywania plx

thx za podpowiedz ale ja newbiu nie jestem ale jak weszlo upadte to nie jestem pewien
----------------------------------------------------------------------------
nick:(zagadka)
lvl:61
Prof :drut
mlvl:71(ehehhe)

tak, 61 lev ehe, i nie wiesz czy ank jest dla pacca... Podpowiem : Jesteś nebem ;)

Menturio 01-07-2006 10:36

[quote=palladin Vieniox]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Simon456

tak, 61 lev ehe, i nie wiesz czy ank jest dla pacca... Podpowiem : Jesteś nebem ;)

Niestety potwierdzam to co powiedział palladin Vieniox :D

A poradnik super bałem się isc na ank z powodu małego lev... poszedlem i w jesen dzien zdobyłem 4 levele:evul: :cup:

tibiaxx 06-07-2006 16:19

Jak Tam Dojsc

Chcial bym ujsc do tego miasta ale nie wiem jsk tam dojsc i i te miasto jest dla facc czy tylko na pacc jak jest dla facc to niech ktos mi powie jak tam dojsc moje GG:1563361

Rethfing on Aldora 06-07-2006 16:44

@up
Najbardziej podobają mi się ludzie, którzy tylko oglądają screeny i widzą że miasto jest "elo" i w ogóle "ziom". Jakbyś przeczytał poradnik to może byś znalazł odpowiedź na swoje pytania.

Dave Batista 08-07-2006 19:53

10/10 :) nice poradnik przydał się :P

Nevir 11-07-2006 11:41

poradnik oceniam na: 4/10 czyli sredni ;)

Millerus 12-07-2006 21:30

Kopalek larv jest 5, widzę, że nie udało Ci sie tej 5 odnaleźć ;]

dreggi 12-07-2006 22:02

@up
I dobrze że o 5 nie napisał :)

Rethfing on Aldora 13-07-2006 10:27

Nie będę pokazywać tamtej jaskini scarabów no bo jednak jest ona mało popularna i trudno dostępna - niech tak lepiej zostanie.

Tak off-topowo to wkurza mnie to, że na tibia.org.pl tak wszystko dokładnie opisują, potem sie schodzą hordy mid-lvli na expowiska highlvlowe.

Skoku Skoczek 15-07-2006 12:45

Poradnik Pierwsza klasa!!!!

Poradnik jest SUPER!!! Za kilka dni mam zamiar kupić sobie PACCA wiec ten poradnik to
dla mnie zbawienie, bo właśnie interesowalo mie Ankrahmun!!!!
Ale masz kilka błędów moze to nei bledy ale powines to poprawic!!!
Twój poradnik oceniam w skali do 10 na 9+ ale jak zrobisz to co ci powiem to będzie w
skali do 10 na 11+!!!
Pierwsza rzecz to żebys zmienił kolory kołek na tej mapce na takie jak CZARNY, BIAŁY!!!
Dlatego że na mapce uzyles kolorów które nie żucaja się w oczy i takich kolorów jest tam duzo
wiedz np. kułka w miescie mozna nie zaóważyć, wiec użyj kolorów których tam bardziej
nei ma i żeby sie rzucały w oczy!!!
I zaznacz jeszcze dziury ze Scarabami!!
Bo ja mam mały lvl i postacie niskolevelowe które pierwszy raz sobie kupują
PACCA i pierwszy raz tam pojad będą miałi problem z odnalezieniem takich dziur!!
Bo jak ja tam będę to narazie bedę chodzil tylko scaraby i larvy!!!
A tak wogóle to poradnik pierwsza klasa!!!
Wystarcza poprawki z kolorami i napisanie gdze jeszcze są scaraby!!
I nie ma już nic do dodania!!! THX ZA PORADNIK :]

Kubulek of guardia 21-07-2006 09:41

"p

no poradnik nawet nawet ale mi sie i tak nie przydal bo ja wtym samym miescie mieszkam i mi nic nie moglo ulatwic:cup: :evul:

Kubalolz 21-07-2006 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Simon456
OdLoToWy ten poradnik narescie nie musze sie bac ze w tym miescie jakies
guwno (pk-szmata,Potworek) cos mi zrobi

MAle pytanko czy arkanum jest dla facc

SUPER JESTEM PIERWSZY

N/C BUAAUHAHAHHAAHA NOOB
@topic
poradnik fajny ale mi nie potrzebny bo znam ankh :)

Marcin@93 22-07-2006 12:13

Tomby

Jakie potworki sa w tombach ??

Gered 23-07-2006 07:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uszaty
Na tej tombie w miescie tez jest faraon :) i to tam jest bramka levelowa na 80 lvl i tu sie sklada caly hełm ;) wiec jak sie nie znasz to sie nie zabieraj ;)

Tam jest faraon, ale to NPC. W tej piramidzie jest tylko zejscie do podziemi (larvy, scaraby, mumie, vampy, shamblery, duchy itp.)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29.