![]() |
Cytuj:
Patriotyzm? Idż się dziecko wyżal mamusi a nie zaśmiecasz forum tymi żałosnymi tekstami. Co do outfitu Suggler'a nic nie mam. Jak komus nie pasi niech na nie, nie łazi...a jak zobaczy jego obrazek na jakieś witrynie w necie niech jak najszybciej zamknie to okno..Bo jeszcze białej gorączki się nabawi. |
Nie wiem, co w tym takiego zlego jest - zart i tyle. Jakos w Call of Duty albo innym Medal of Honor mozna wybijac niemcow co do nogi, niech gnija. Ale jak w Panzers : Phase One dali misje, ze mozna dokonywac ataku na Warszawe...o Jezu! Jablka na placu! Rzez niesamowita, bo "bijom polakuf".
|
Krótko i treściwie:
Czego się czepiać po prostu nie macie... Wątpie by Cipsoft chciał coś zasugerować, zastanawiałem się czy nawet nie dać sobie takiego imagu |
Cytuj:
|
Moim zdaniem równie dobrze mogli by zrobić inny kolor i sie zastanowić czy nie zranią niczyjej dumy narodowej biorąc pod uwagę ze smuggler to jest raczej słabym i dość żałosnym potworkiem ;)
|
No nie.... żalosny temat... No i co z tego ze ma bialo - czerwone barwy, nawet jesli maja na mysli Polakow to przyjmijcie to jako zart a nie robicie z tego wielka tragedie.... A wogole to prawie polowa potworow jest zielona!! To obraza dla Libijczykow!!!! straszne.... :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |