![]() |
spears
Nie rozumiem dlaczego CipSoft tak poniża palka kolejnymi update'ami. Przecież jest też wielu rycków którzy też używaja macro :(
|
Paladin SUX ??
Załużmy że bierzemy sobie 42 kamienie (tak jakby 6 spearuw) i 1 kamień rozwala sie po 4 rzutach czyli po 8 sec. 42*8=336s=5min 36s mog± trenować palle z 42 kamienieami -.- .Wyglonda na to że pall musi uzbierać 420 kamieni aby trenować 53min 60 sekund extra !!! CIP'y ułatwili gre pallom X( X( chyba zrobie postać pallka -.-.Teraz trudno palla na deserta znaleĽć co powiedzieć za 2-5 miechów ??-.-.Zwalili ten update palkowi X(
(1 UDERZENIE CO 2s) edit: byłem na trolach 10min i chyba z 10 do 16 dista mi polecialo -.- do pupy z tym !!!!! |
narazie poles\cam wszystkim pallom exp ze strzalami bo sa slabsze od boltów ,tansze i slabsze dlatego wiecej % skacze podczas expa ale ja mimo wszystko mam nadzieje ze cipsoft naprawi swój blad i sper bedzie sie trzymal dluzszy czas ...
|
Trening...
Dzis poszedlem trenowac... mialem 23 kamyczki 56 spearow cale moje zapasy... I W MNIEJ NIZ 40 MIN WSZYSTKO POSZLO SIE Je... X( X( X(
moje cale zapasy >.<. Fajnieeee... ostatno mialem 2 glupie dedy i jak odrobic skille? N/C prosze panstwa n/c... "Po udate" (mojego autorstwa XD) Knight: Teraz to Ty jestes pragnienie a JA Spr*te :evul: Paladin: lol... Glupie co nie? XD Wiec co nam Palkom zostalo??? Granie dalej, nie poddawajcie sie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:30. |