![]() |
Prawda jest taka ,ze wiekszosc ktorzy krytykuja Cwanisha to n00bki ktore nigdy pewnie nie mialy 40lv -.-, tlumaczenie takim taktyk nie ma najmniejszego sensu....
|
Cytuj:
Film spox :) podobal mi sie |
@ Majok
Thoria to nowy server myslisz ze ktos zrobil tam dzijn questa juz? Wszyscy zajmuja sie expem albo wojna nie patrza narazie na takie questy loota sie zbiera narazie a ceny sa dosc dobre i niepotrzebny jest narazie tego typu quest -.- nob jestes i tyle wrzuc jakis swoj filmik to sie posmiejemy ;> |
@kethil
dobry kawal myslisz ze nie zrobili? przewaznie robia questy odrazu po osiagnieciu odpowiedniego lvla zeby miec to ze pierwsi na servie zrobili... zreszta ten quest jest nie tylko poto zeby sprzedawac ale poto zeby i kupowac... nie wiesz co znaczy noob lub nob to po co piszesz baranie? moge dac wam film ale niepamietam na ktora wersje tibii to bylo wiec se popracujecie przy okazji jak by to obejrzeca nie tylko od noobow wyzywacie >.<:P http://uhmakerus.w.interia.pl/dieplx.rec zreszta ty lepiej popatrz na date dolaczenia to tez troche znaczy bo nie jestem takim oslem zeby co nowy swiat nowego usera zakladac... |
Wiek: 14 (nie obrazajac innych 14-sto latkow:) <--- i wszystko jasne narazie Ns niema ochoty z nami walczyc jak jush sie ich na dobre pozbedziemy to Thoria bedzie bez PA :) a gdyby nie bohy to bym padl w poprzednich wojnach z bylą najlepsza gidlia "DR"
teraz to jest "Revolution" ktora polonczyla sie z NS byli najlepsi mieli najlepsze Levele na Thori ale 0 pvp ;] w Ns jest 62 lv ktory z utani hur. by mnie dogonil gdybym niemial boszkow .. a bardziej boje sie stracic lv / mlv niz te bohy bo moge isc sobie na hydry lub necro i je bez problemu odzyskac |
@ Majok
Mysle ze nikt tam nie zrobil tego questa lamko, a co do daty dolaczenia to co cie to k*rwa obchodzi? Czy ktos wie czy robiono na Thorii tego questa? Jak robiono to wydaje mi sie ze raczej jakas czesc... moze sie myle chce sie tylko upewnic... |
wiesz ze od lamek to mozesz se kolegow wyzywac bo to akurat kto jest lamka to przez forum ciezko okreslic... a jesli nawet jestes z tym forum rok czy dwa to pewnie masz z 3 uzytkowników jak nie wiecej -.-
jesli mowisz ze thoria ma byc bez PA to wszyscy musieliby miec równe levele zeby tak bylo... bo jakos po przezyciach na aldorze nie wieze ze jakis polak hlvl moglby nie byc PA;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:06. |