Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Przyjaźń między kobietą a mężczyzną? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45892)

Chopkers 15-08-2005 13:40

Jackal Silentdark.. gdize to znalazles? xD xD

(tlumaczenie na moj rozum)
1. Azby znalesc Kobiete musisz miec CZas i Pieniadze...
Kobieta = czas x pieniadze
2. Czas to pieniadz.. wiec:
time = money
3. a wiec...
Kobieta = pieniadze x pieniadze
4. Pieniadze sa powodem wszystkich problemow
pieniadze = <pod pierwsiatkiem>Problem
5.Reasumujac:
Kobiety = problem

dobrze?

osobiscie jestem na tak! to jest mozliwe :>

Matek 15-08-2005 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pasorzytek
i nie chodzi mi tu wogóle o seks bo to niejest ważne

Od wspierania mam kumpli... KObiety sa od przyjemnosci :cup:

Dan the Automator 15-08-2005 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Od wspierania mam kumpli... KObiety sa od przyjemnosci :cup:

O to to!
"Baby do garów" :-P

Matek 15-08-2005 14:42

Raczej do lozka...

NIe jesteem szowinistyczna swinia;)

Tana 15-08-2005 15:30

No tak. Zaraz, jak to zwykle bywa, zbierze się tutejsza większość samców i założy sobie szowinistyczne kółko.

Samiście chcieli.

Ja jestem.. hmm... w pewnym stopniu szowinistką. Mogę gotować. Prosze bardzo! Moge nawet coś uprać i poprasować.
Ale to facet ma pracować, przynosić co miesiąc wypłatę, kupować mi nowe ubrania, zabierać na wakacje i zjawiać się przynajmniej raz w tygodniu z bukietem kwiatów ;)

Cytuj:

Raczej do lozka...
Tak cie od paru tematów obserwuję i coraz bardziej ochoczy jesteś. Baby ci trzeba :p

Tak czy inaczej kończmy ten offtop, bo znowu pogonią ;)

Matek 15-08-2005 15:37

Przepraszam Tana;) Wiecej juz nie bede:D

Ale czasami bawia mnie te teksty: 'mam tyle przyjaciolek i to tylko przyjazn':)

Moja meska czesc nie chce tego pojac. A kobieca juz dawno wypedzilem z zakamarkow mojego serca:) Dla mnie ciezko bylo 'znalezc' tego przyjaciela - co dopiero taka przyjaciolke z ktora niczego wiecej niz przyjazni bym nie chcial:)

A kobiety mi nie trzeba - samowystarczalny jestem :cup:

te zdanie wyzej to oczywiscie tak zwany angielski joke...

kaczi 15-08-2005 16:14

Ja bym się przyjaciółki nie spytał, jakie są najlepsze sposoby na wyrwanie, czy wszystkie są trudne itp.
Takie coś się kumpli pyta.
A koleżanki są dla mnie od "Bardziej bliższej znajomości" :)

Edit:
83:33 :/

Nie znacie się :P

Tana 15-08-2005 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi
Ja bym się przyjaciółki nie spytał, jakie są najlepsze sposoby na wyrwanie, czy wszystkie są trudne itp.
Takie coś się kumpli pyta.

Z jednej strony tak, a z drugiej strony nie. W końcu kto lepiej powie ci co działa na baby jak nie baba? Oczywiście musi być to taka, która jest świadoma kaprysów i zwyczajów swojej płci.
Choć prawda... faceci też się do tego przydają. W końcu trzeba sobie przekazywać bajki o tym jak 'poderwałem laskę'.:p

(Tu pozdrawiam Kabaret Moralnego Niepokoju w ramach cudnego skeczu 'Lachonarium' ;))

kaczi 15-08-2005 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tanatess
Z jednej strony tak, a z drugiej strony nie. W końcu kto lepiej powie ci co działa na baby jak nie baba? Oczywiście musi być to taka, która jest świadoma kaprysów i zwyczajów swojej płci.
Choć prawda... faceci też się do tego przydają. W końcu trzeba sobie przekazywać bajki o tym jak 'poderwałem laskę'.:p

(Tu pozdrawiam Kabaret Moralnego Niepokoju w ramach cudnego skeczu 'Lachonarium' ;))

A niby dlaczego bajki? ;)
Jak się umię, to sie ma :)

Gufat III 15-08-2005 17:53

Właśnie, jakie bajki? W męskim środowisku to nie bajki tylko opowiadania, zresztą nasycone heroizmem ;-))

shae 15-08-2005 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tanatess
O przepraszam, ale to przyslowie brzmi "money is root of all evil", tak więc poprawnym równaniem jest
http://www.tana.pctweak.net/proof.gif

Dalej nie jest poprawnym. Pierwiastek z kwadratu czegoś, albo kwadrat z pierwiastka czegoś to moduł tego czegoś. W ostatniej linijce masz więc błąd...

:)

Przepraszam, zboczenie.

Ashlon 16-08-2005 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shae
Dalej nie jest poprawnym. Pierwiastek z kwadratu czegoś, albo kwadrat z pierwiastka czegoś to moduł tego czegoś. W ostatniej linijce masz więc błąd...

Przepraszam, zboczenie.

(<pierwiastek> 4) do potegi 2 - pierwiastkujemy 4, co daje nam 2, a potem potegujemy, co daje nam 4. Wiec - <pierwiastek>4 do potegi drugiej to 4. Wiec bledu nie ma (chyba, mam tylko 3 z matmy :P).

Tana 16-08-2005 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shae

Przepraszam, zboczenie.

Vall, ty sie nie MYNDRZ. To zapis dla ludzi co mają 'jakie takie pojęcie o matematyce' (patrz wyżej ;)).

No to na końcu trzeba dopisać:

girls=evil v girls=(-evil), gdzie evil € CZYSTE ZŁO i (-evil)€ CZYSTE ZŁO

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59.