![]() |
Jackal Silentdark.. gdize to znalazles? xD xD
(tlumaczenie na moj rozum) 1. Azby znalesc Kobiete musisz miec CZas i Pieniadze... Kobieta = czas x pieniadze 2. Czas to pieniadz.. wiec: time = money 3. a wiec... Kobieta = pieniadze x pieniadze 4. Pieniadze sa powodem wszystkich problemow pieniadze = <pod pierwsiatkiem>Problem 5.Reasumujac: Kobiety = problem dobrze? osobiscie jestem na tak! to jest mozliwe :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
"Baby do garów" :-P |
Raczej do lozka...
NIe jesteem szowinistyczna swinia;) |
No tak. Zaraz, jak to zwykle bywa, zbierze się tutejsza większość samców i założy sobie szowinistyczne kółko.
Samiście chcieli. Ja jestem.. hmm... w pewnym stopniu szowinistką. Mogę gotować. Prosze bardzo! Moge nawet coś uprać i poprasować. Ale to facet ma pracować, przynosić co miesiąc wypłatę, kupować mi nowe ubrania, zabierać na wakacje i zjawiać się przynajmniej raz w tygodniu z bukietem kwiatów ;) Cytuj:
Tak czy inaczej kończmy ten offtop, bo znowu pogonią ;) |
Przepraszam Tana;) Wiecej juz nie bede:D
Ale czasami bawia mnie te teksty: 'mam tyle przyjaciolek i to tylko przyjazn':) Moja meska czesc nie chce tego pojac. A kobieca juz dawno wypedzilem z zakamarkow mojego serca:) Dla mnie ciezko bylo 'znalezc' tego przyjaciela - co dopiero taka przyjaciolke z ktora niczego wiecej niz przyjazni bym nie chcial:) A kobiety mi nie trzeba - samowystarczalny jestem :cup: te zdanie wyzej to oczywiscie tak zwany angielski joke... |
Ja bym się przyjaciółki nie spytał, jakie są najlepsze sposoby na wyrwanie, czy wszystkie są trudne itp.
Takie coś się kumpli pyta. A koleżanki są dla mnie od "Bardziej bliższej znajomości" :) Edit: 83:33 :/ Nie znacie się :P |
Cytuj:
Choć prawda... faceci też się do tego przydają. W końcu trzeba sobie przekazywać bajki o tym jak 'poderwałem laskę'.:p (Tu pozdrawiam Kabaret Moralnego Niepokoju w ramach cudnego skeczu 'Lachonarium' ;)) |
Cytuj:
Jak się umię, to sie ma :) |
Właśnie, jakie bajki? W męskim środowisku to nie bajki tylko opowiadania, zresztą nasycone heroizmem ;-))
|
Cytuj:
:) Przepraszam, zboczenie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
No to na końcu trzeba dopisać: girls=evil v girls=(-evil), gdzie evil € CZYSTE ZŁO i (-evil)€ CZYSTE ZŁO |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |