![]() |
Ja bym chciał żeby szybciej się runki robiły.Szybciej rosły skille.
Żeby spears nie znikały i żeby Soul Point nie było X( |
Skoro to ma byc update grudniowy to nie bedzie nowych terenow tylko jakies pierdoy graficzne i dolaczenie new rzeczy itp,itd wiec ja chcialbym zeby byly new outfity ;) ,po drugie primo efekty graficzne :p czyli np idziemy przez tiquande a tu nagle krople deszczu !!!! i pada deszcz !!! albo idziemy przez lodowa wyspe i pada snieg !!! i widac platki sniegu fajnie by bylo !!! B) , po trzecie primo wiecej za***istych questów moga byc powyzej 100 levelu !!! I dodac kilka innych mniej trudnych :) ,po czwarte primo muzyka !!! efekty muzyczne !! np : idziemy przez Poh ciemno i tutaj mroczna muzyka !!! , albo jestesmy w miescie i nastrojowa muzyka :D :D :D i po piąte primo zeby mozna było SIADAC !!!!!! usiac se normlanie na ławce albo na krześle !!!
|
Cytuj:
|
a moim zdaniem przydałoby sie coś co obniży ceny na targu ... zwiększyć prawdopodobieństwo zdobywania lepszego loota zlikwidowanie soul pointów i przedewszyst,im usunąc runy ze sklepu !!
no i oczywiście przydało by się jakieś piekielne miasto śmierci |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S Edytuj posty a nie 2 pod rzad @Topic Ja juz powiedzialem co bym chcial miasto 40+ no i przydaloby sie gdyby bronie mozna bylo odwracac w druga strone |
Cytuj:
|
Magia !!!
Ja bym chciał bardzo , ale to bardzo dużo nowych czarów !! :mag: :mag: :mag:
|
:)
a ja chcialbym zeby byl jakis demon dostempny dla facc i ten nowy bos demona dla facc i jeszcze jakies nowe itemki leprze od mpa dsl golden helmet
|
Ja by chcial zeby dalo sie oswajac zwierzeta.(fajnie by sie latalo z War Wolfem u Boku nie?)
|
Cytuj:
|
Qoufity, test przy rejestracji na inteligencje.
|
Cytuj:
|
Witam!
Ja bym chcial widziesz w kolejnym update (o ile bede jeszcze gral w Tibie ^^, troche mi pacca szkoda poki co, ale juz mi sie niebardzo chce grac): - Nowe outfity - Powiekszenie rooka - Nowe "lodowe miasto" - cos jak lodowe wyspy, ale normalne wielkoscia itp. a nie jak vega czy inne tego typu :-) (tylko, zeby nie bylo tam Pingwinow =[ bo tych biednych zwierzatek nie mozna zabijac ;() - Nowe czary dla kazdej z profesji... - Dzwiek w grze! - "umagicznianie" przedmiotow - Krecene kolowrotkiem u wedki -_- (jk) - Mniej soulpointsow no i oczywiscie, ze ten kto zadal najwieksze hity moze tylko wziasc loota -_- (jk) A teraz troche pocytuje i pokomentuje: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam Pingwin |
ja powiem cos z czym trzeba się zgodzić
po pierwsze-lepsza animacja wody ,stojąc przy brzegu wydaje mi się że stoję u krańca świata a woda to jakieś pole energi Lepsza trawa,śnieg i piasek no tu jest wszystko takie same,mozna znalesc linie które powstają jak się łączy niestarannie obrazki terenu efekty pogodowe dlaczego w tiquandzie nie pada deszcz? dlaczego na pustyni nie wieje suchy wiatr? czemu tereny sa takie same?czemu zamiast lasów i polan mamy jakies kiepskie architektonicznie i planowo ,krzywo powklejane drzewka? trzeba zmienic grafike mont sterum-jest kańciasta,wszędzie taka sama,jakby krasnoludom chciało by się rzeżbic kwadraciki? czemu wszystkie drzewa sa takiej samej wielkosci a najwyzsze z nich sa wielkosci naszego bohatera? lawa jest w pozadku,mimo tego iz dziala jak gif (raz sie swieci a raz gasnie) rucheme bagna-same ,,bąbelki nie wystarczą'' bagna wyglądają jak kupy szlamu..... miasta tez nie sa lepsze..... lepiej zająć się ich architekturą,stwożyć spiczaste dachy (jak widzę tą kreske z cegiełek na srodku dachu to mi się żygać chce) ,dymiące kominy,ogniska ;p może kuppić grila u Npc z meblami i użądzić impreze? oprócz thais powinny byc najazdy na inne miasta dziekuje za uwage!ps potworki są ok. trzeba tylko wymyslec sposóbzeby nie chodziły jak klocki w tetrisi. Nigdy nie będzie tylko pacc gadałęm z tutorem i on mi powiedzial ze facc robią świetną reklame i coraz wiecej ludzi w to gra! |
Z tego co tutaj przeczytalem jestem w szoku
Czemu drzecie sie ze Pacc ma PRzywileje a facc nie ? Przecierz Dzieki Pacc grasz na Faccu ... Po za tym CipSoft Musi jakos utrzymac Servery ! A wiec jeszcze raz potwarzam DZIEKI PACC GRASZ W TIBIE ! |
Światło dla paladyna.
Jak pogorszyli możliwości skilowania niech dadzą światło. Jakiś ring of light albo amulet of light - dostępny mniej więcej jak magic light wand. Bo teraz to na światło kupa many idzie :( |
Chce by dodano
Ja bym chcial by dodali np. AKADEMIE JEDI :]
A pomysl z nowymi profesjami tez dobry ja bym dodal nekromante i amazonke:D Mogli by tez zrobic miasto o nazwie ROME czyl rzym. Bylo by tam koloseum Mozby bylo sie pojedynkowac na forse:D i sie nic nie trani jak padniesz tylko to co obstawiles(nawet expa). Albo stadion raz na tydzien odgrywal by sie tam miecz pilkarski i jakis kabaret. Mogli by zrobic sklep o nazwie .... DELIKATESY dalo by tam sie kupywac lody:D Postac miala by punkty zadowolenia jak ma na 0 to nawet jej sie nie chce ruszyc z miejsca(trza by bylo zawsze trzymac forse na jakies smakolyki). Albo jeszcze co by mogli zrobic to wyscigi konii ale nie takie co sa nad depo w venore(to wiscigi psow ale to podobne) tylko ze naprawde w kasie obstawiasz i jak wygrasz dostajesz 5 razy tyle. Mogli by tez zrobic kosciuł, postac musiala by raz na miesiac pujsc do kosciola inaczej spotka ja kara borza:D np grom z jasnego nieba!!!:] |
a mnie zadowoliłoby to:
- exura gran dla knighta - shielding ring - uzyteczny np. do blokowania |
a ja bym chcial zeby wprowadzono sprzedaz dzialek.
kupuje sie tak jak domki (oczywiscie PACC konieczny - nic za darmo) na takiej dzialce mozesz miec na przyklad jeziorko, w ktorym mozesz lowic rybki, albo resp owiec lub swin (mieso), albo male pole ze zbozem (chlebek) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |