![]() |
Cytuj:
Venderer - przestań sie wozić. |
Cytuj:
A kim oni są jak nie dziećmi?! No dobra nastolatki. Więc dwoje nastolatków wzięło płaszcze od rodziców i zrobili zdjęcie. Zadowolony??? Nie bądź śmieszny... -.- |
Cytuj:
|
musi to być w newsach i tak to nikogo nie obchodzi tylko strona dluzej sie laduje
|
Cytuj:
Edit: A ty sie obraziłeś że powiedział młody? Co, wolisz być stary? Masz juz dzieci czy co?:P Omg, a wiesz, ja mam xywe na podórku mały a mam 191cm wzrostu. I twoim tokiem myślenia: no nie no, nie lubie tego, błeeee ;( [lol] |
Cytuj:
Ekhmm. Czy ja pisałem, że oni są młodzi??? Pisałem dzieci a to już jest różnica, a jeśli cie to tak bardzo denerwuje to nie czytaj tego co ja pisze ok? Masz takie problemy jak mój kuzyn który ma 4 lata -.- X( |
Cytuj:
|
koles musial miec wyrabanego dista zeby walic z arrowow do vampira:D wedlug mnie tylko makieta rookgaardu powinna tu byc...widac koloes sie napracowal, a nie to co 1 miejsce....
|
1 fotke r0x , nawet smieszna ;P ale co do 2 z tym vampire to mi sie nie podoba... ta makieta rooka byla very klimatyczna... fajny byl epizod z runkiem sd... szkoda ze tylko 1 zdjecie mozna bylo zamiescic :(
(na inny temat) Juz minelo troche czasu od update... tu mam prosbe do modkow, zamiesccie fotki roznych nowych potworow w linku "potwory" tyle ze narazie nie piszcie co wypada. |
Cytuj:
@UP Racja że plastelinowy świat to sie napracował :) [pewnie za miesiąc dostanie 6 na plastyce :P) |
Gratulacje
Ja tam się nie będę sprzeczał, po prostu gratuluję zwycięzcom :)
|
Nie będe tego komentował ,jak dla mnie to na każdym zdjęciu bawiące sie dzieci.
|
Widzę, że Okrutny i Arbalest lubia się nabijać z innych userów. Rozumiem, że muszą być jakieś wyjątki od normalnej społeczności, która potrafi sie pogodzić z porażką, ale taki Okrutny który juz przez to dostał 6 pkt. karnych i ma w tej chwili razem 9 (1 pkt. do bana) ciągle myśli swoim tokiem myślenia i wyraża się głupio e tym temacie... Wiesz co? W innych tematach jesteś spoko, ale tutaj robisz z siebie błazna.
|
Cytuj:
O. Łodezwało sie to co wie najwięcej. Chce ci przypomnieć, że to TY zacząłeś się rzucać do mojej opini, później twierdząc, że to tylko moja opinia, a późneij się zacząłeś pluć do mnie, więc się, że to tak powiem odwal ode mnie... X( -.- |
A ja nie startowałem nadal więc nie moge być zazdrosny ^^
Ale omg, gdyby nie te dwa newsy co były to nadal bym nei wchodził na strone gdy jakiś znajomy jest u mnie :) [jeszcze co sobie pomysli ] Poprostu dla mnie dno. Wstyd sie pokazywac. Zreszta z teog co widze, to sa 5-6 osob ciagle broniących Venderera, a reszta gada że dzieci itd. Więcj nak to może być tylko opinia moja i Arbalesta. A to, ze mam 9pkt, to czlowiek z programem maskującym ip nie musi sie o nic martwić :P @Edit: Tutaj błazna bo myśle inaczej niż ty? Każdy ma prawo do swojej opini. Ja swoją wypowiedziałem, i dostałem pkt. od pewnego "moda" że obraziłem użytkownika jak powiedziałem "małolat" czy tam "dziecko". Też mi moderator, to fakt, nie obraza. CHyba że oni wstydzą sie swojego wieku, czyli samego siebie -,- |
szkoda
:cup: moglem wygrac ze swoim zdjeciem ;p szkoda ze o nie wyslalem pozdro dla tibijczykow z galany
|
-=Gratz=-
Gratuluje pierwszwgo miejsca :cup: mam nadzieje ze bedzie niedlugo znowu taki konkurs nie zdonzylem wziosc w nim udzialu =/ ;( |
Gratuluje zwyciezcom,gdybym mial czas to bym tez zrobil i wygral ale niestety nie mam ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19. |