Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Ataki na miasta! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46254)

Kompus 07-10-2005 22:42

Kazo atakują tylko zwykłe pająki, czy też można spotkać poisony?

Lord Rad 08-10-2005 13:05

@up

Ja widziałem tylko normalne

Byrekpl 09-10-2005 12:40

były ostatnio jakieś naloty na Furorze?

Biohazard 15-10-2005 15:19

...

Poradnik został skończony!! Życze powodzenia ;)

Nagrix 15-10-2005 19:22

Nie poprawiłeś jednej rzeczy - Na Kazordoon atakują pająki, mam 2 SSy ale już troche po ataku i znalazłem 3 zwykłe pająki dla dowodu i z tego co wiem atakują
tylko zwykłe pająki. SSa wkleje później to musze lecieć

Matriel 15-10-2005 19:36

@up
Chyba żart.

Thanatos 15-10-2005 20:22

Żart?

To chyba jakiś żart - wierzę, że zaatakowano Kaz - na serwerze u mnie nie umiem sie tego doczekać ale spidery?? Przecież w Kaz połowa mieszkańców ma lev +40... Ja jestem z lev 30 a muszę szukać sobie miejsca bo wszyscy (prawie) mnie z kopalni wywalają (a jestem za slaby zeby sie sprzeciwic) - wiem że część z nich nie jest z Kaz ale większość z nich widuję w mieście dość często... Więc spacjalnie dla tych lev +40, klikunastu lev +60 i kilku lev nawet 80 zeslano atak spiderow ktorych sie nawet ci z lev 15 nie boją... Jakby lazily GSy i Tarrantulle to by mogol byc - sam bym sie bal ale zeszly by moje bp SD, HMM ktorych mam kilka w depo, a tu cos takiego...

P.S.
Jak wygladal caly atak? spidery lazily wewnatrz gory, w korytarzach w srodku czy WSZEDZIE na zewnatrz?

P.S.2
Kazordoon to wulkan - więc bardziej logicznym bylby atak smoków wyobraźcie sobie tych h-leveli z mojego świata jaką by jatke zrobili.

Knight mathoff 16-10-2005 10:19

nie wiem czy to tutaj bylo, niemniej jest jeszcze cos takiego jak "respawn orcow" w hills. Respawnuje sie ich tam bardzo duzo, lecz kiedy sie je wybije, juz sie nie odnawiaja. Najlepiej sie tam nie pchac, albo tez miec przy sobie niewidke i troche gfb.

ShadowKaczor 22-02-2006 14:47

W moim krutkim zyciu w Tibii (ok. 2 miesiace) spotkalem 3 ataki. 2 ratow i 1 orcow, ale niestety wszystkie przegapilem. Mialem gdziesz 11 lvl kiedy orci zaatalowaly wiec to io tak lepiej ze go nie widzialem :P. Ale przegapilem takze 2 ataki ratow Nizbytn duza strata ale za to jaka radosc i smiech kedy sie iwdzi deda podchodzi dpo niego i sioe patrzy killed by cave rat. :D A jeszcze wieksza radocha kiedy sie okazuje ze: to byl towj najwiekszy wrog lub mial 20 lvl :D

Legolas Greenleafe 06-10-2006 15:50

Wczoraj po 23 byl atak Quara na Liberty Bay. Po miescie latal predatory, a za miastem scouty i constriktory.

Supavader 30-11-2006 10:49

...

hmm... jak gralem na ROOKU na Dolerze po mojej 3 minucie grania pojawil sie komunikat mniej wiecej brzmiacy tak: "jakis statek doplynal do wybrzezy rookgard", po ok. 5min pojawil sie nastepny komunikat: "to piraci! jesli chcesz walczyc udaj sie na wybrzeze, jesli nie chcesz schowaj sie w swiatyni". Lol prawda? najlepsze bylo to ze nikt sie tym nie podekscytowal, a n00bki lataly za szczurkami najspokojniej 8o (pewnie nie zrozumieli co tam bylo napisane xD)

Shagarot 30-11-2006 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thanatos (Post 569169)
To chyba jakiś żart - wierzę, że zaatakowano Kaz - na serwerze u mnie nie umiem sie tego doczekać ale spidery?? Przecież w Kaz połowa mieszkańców ma lev +40... Ja jestem z lev 30 a muszę szukać sobie miejsca bo wszyscy (prawie) mnie z kopalni wywalają (a jestem za slaby zeby sie sprzeciwic) - wiem że część z nich nie jest z Kaz ale większość z nich widuję w mieście dość często... Więc spacjalnie dla tych lev +40, klikunastu lev +60 i kilku lev nawet 80 zeslano atak spiderow ktorych sie nawet ci z lev 15 nie boją... Jakby lazily GSy i Tarrantulle to by mogol byc - sam bym sie bal ale zeszly by moje bp SD, HMM ktorych mam kilka w depo, a tu cos takiego...

P.S.
Jak wygladal caly atak? spidery lazily wewnatrz gory, w korytarzach w srodku czy WSZEDZIE na zewnatrz?

P.S.2
Kazordoon to wulkan - więc bardziej logicznym bylby atak smoków wyobraźcie sobie tych h-leveli z mojego świata jaką by jatke zrobili.

Ah tak...
Dragi, tarantule czy GSy w Kazz bot am są hig lvle tak?
A w Ab to co ja Cię prosze? 15-20lvl same?
Tam też widuje sie sporo 40-80lvl a i po 100+ latają, a jedyne co atakuje to Wolfy, War Wolfy i bez uprzedzenia borsuki :P

Re006 02-12-2006 20:30

Kiedy byłem na rooku była plaga ratów. Na rynku leżały dead humany a w świątynia była przepełniona noobami.lol

PLague 03-12-2006 08:50

Pamiętam jak kiedyś na moim servie na rookgardzie była plaga szczurów. tyle, że sytuacja zgoła odmienna niż powiedział kolega wyżej. Na dachach, gdzie te raty się pojawiły w dziesiątkach, była właśnie pełno noobów. Jak wszystkie wybito (szczury), to połowa (noobów) została na dachu biblioteki. Więc idę i się pytam co tu robią, a jeden odpowiada: We're waiting for resp! Leave! Brechtałem się z tego dobre 10 minut ;) .

Mystiv 27-02-2007 15:26

Dzisiaj sobie gram na świecie "Unitera" a tu patrze jakiś atak :
14:15 The dead of the plains of havoc are becoming restless!
A następnie :
14:23 A veritable army of undead is amassing in the plains of havoc, beware!
14:25 The dreaded banshee lead their undead minions to claim the plains of havoc!

Konduktor 27-02-2007 15:48

To atak "umarlaków" na poh.

silhard 02-03-2007 17:40

ej mam pytanko to jest wkoncu jakis atak na carlin czy nie ma

KrEmAs KAc 02-03-2007 17:57

Jest ale nigdy w nim nie uczestniczyłem nawet nie widziałem komunikatu ,a w tibie gram trochę:(

Lukas Hiper 03-03-2007 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silhard (Post 1296814)
ej mam pytanko to jest wkoncu jakis atak na carlin czy nie ma

Jest Atak na Carlin.
Bardzo rzadko odwiedza je Warlok i Stone Golemy :p

Chateau 04-03-2007 15:58

Przeprowadzam sie do Thais jestem przy bramie a tu nawala mnie 30 cave rat to ja wyciagam muj super fajowski gfb i wale.Wynik?
30 rat za 1 razem.ale z lotem trudniej bo zaraz z 10 noobów przylecialo i zabralo;( Ale przeciez sa inne ataki nie:cup: :crusader: JEstem jak Terminator8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41.