![]() |
Mam To W Dupie!
szczerze to mam to tam gdzie słońce nie dociera. . .
co mnie bochodzi jakiś fredek czy jak mu tam mnie już bardziej interesuje "Na wspólnej" 8o |
kurde...szkoda fajny serial był.
@up jechac na Ferdka każden jeden by chcial, a robić nima komu |
To był serial ,który mnie bawił swoją prostotą i lekką treścią :P
Szkoda ,że Ferdek odszedł :P |
Cytuj:
Nudne to były powtórki... a nie nowe odcinki! |
Został mi tylko Jacek... ten serial przebijała tylko "Rodzina Zastępcza" jak ją zdejma to... ehh... wole nie myslec...
|
Biorąc pod uwagę tematy takie jak ten, można uznać że społeczność zyska na tym że dzieci nie będą już więcej oglądać tego serialu -.-
|
Cytuj:
|
I dobrze...
Jestem tylko ciekaw fenomenu tego serialu... Ani on nie był smieszny ani fajny, totalne dno ; ( |
Eeej. Ale na Polsacie II Może ciagle będzie :P
|
http://www.joemonster.org/article.ph...thread&order=0
Dla fanów :P - Witam państwa na zabawie pozwólcie że się przedstawię, jestem Waldek a wołają na mnie Cyc, lubię piłkę i browary i zupełnie jak mój stary siedzę sobie i nie robię kurna nic. Ojciec mój Ferdynand Wielki zdradza słabość do butelki no bo przecież jakąś słabość każdy ma, czy se stoi czy se leży, trzyma w ręce browar świeży xD |
@UP
Niezle :] Halinka: - Wiosna lato jesień zima, a u Ferdka kasy nima Paździoch: - ...a poza tym jestem kompadebilny. - Co o tym sądzisz Waldsonie ? I to moje ulubione. kiedys sobie to spiewalem nawet hyhy: Kampania prezydencka: - Kiełbasa, browary i inne towary ja tobie narodzie kochany dam. Opiekę lekarską i rentę wysoką, tylko mnie wybierz na prezydenta. |
Cytuj:
@Topic DBZ, marzenia... pewnie puszczą jakiś inny "montry serjal" ;-((. Co do opcji w ankiecie zaznaczyłem "mam to w dupie". |
Cytuj:
Slowa na dzisiaj: parodia, satyra. Nauczyc sie. Zapamietac. Zrozumiec. Cytuj:
|
Kiepscy to byla mila odmiana po tych polsatowskich, dennych telenowelach, w ktorych jeden watek toczyl sie przez 50 odcinkow i dalej nie umial sie rozwiklac :F
|
fajny serial byl, milo go wspominam ;)
|
Serial, który był trafną satyrą życia codzienngo w Polsce, wymagał od widza inteligencji. Ci, którzy dostrzegali w nim tylko coś "żałosnego, żenującego" czy też "prymitywnego", po prostu tej inteligencji nie posiadali.
|
Jeden z lepszych seriali. Zdecydowanie wolałem pooglądać Kiepskich niż "M jak miłość". No cuź teraz zostaną nam telenowele :>
|
http://img354.imageshack.us/my.php?i...erxhtml8yf.jpg
Gdyby Lepper albo Giertych obejrzeli Kiepskich...może polityka by była troche inna...w co wątpie. |
****A!!!!!!!!!!!!!!!! NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój ulubiony serial znika z anteny : (((((((((((((((((((((((((((((( myśłałem ,że tylko ferdek znika a tu cały serial wtf??? PO***BBBBBBBAAAAAAAAAANNNNYYYYYYY GRABARZ!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( Polsat SuX i tak zawsze wolałem tvn...
****A A ROBIĆ TO NIMA KOMU X( |
o o o nieee!!! qrdeee
dzisiaj sobota juz kolejnych dni zaloba ferdek kiepski z swa rodzinka znikly z polsatu rurociogiem expres szybko ja nigdy nie zapomne tego serialu to byl moj ulubiony film najlepiszy najsmieszniejszy nie moge wytrzymac to muj byl ulubiony normalnie ukochany serial ja az plakalem ze smiechu przy nim przy nim zawsze po dedzie czulem sie lepiej tera to te stare odcinki z polsatu 2 moge pooglodac tylko (te stare odcinki sa najlepsze na szczescie ;D) ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( szkoda szkoda :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |