![]() |
OmG!
Ej to nie jest temat do klutni i wywania sie jak chcecie sie wyzywac to na priv plx... X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Raczek jak sie kłucisz z Zonką to nie obrazaj jego rodzicow, bo tak to robia 5 letnie dzieci. :baby: :baby: X(
Faktycznie czegos nie doczytalem sorry :p |
Nie obrazam rodzicow Aniazonki...nie znize sie do tego poziomu tlyko nie lubie jak ktos *** wie a cieszy pape jakby liazaka dostal <ta wiadomosc jest skierowana do robeza> moze jescze 1 lizaczka na poprawienie humoru?? :>
|
http://blacklist.silverguardians.de/...?module=search
W okienku nalezy wpisać Aniazonka i wszystko jasne :] |
Raczek nie pisz juz wiencej to jest mieisce na zdiecia a nie na klutnie :] up twoj best hit w slima to jest kozacki :baby:
|
Cytuj:
Zalosny jestes... jak dorosniesz mi do piet chociaz troche... napisz to pogadamy, a teraz wy*******alj pod poduche i spac w koncu dzieci musza spac 3~ razy dziennie :) |
Czy połowa tego forum to 10 latki które maja takie texty??
|
@ 2 Up jak piszesz o kims napisz o kim...
|
Moze pamietasz ja "Fredziu" z dreamersow :)) Mi sie wydaje ze masz jakis zly dzien dzis
|
re up nie mam zlego dnia po prostu nie lubie jak dzieci gadaja glupoty i jezeli mowiles o mnie m.in. ze na forum sa 10-cio latkowie to myslisz sie ja juz jestem pelnoletni czyt. 18+ :|
|
To ze masz 18 lat muwiles mi na Ots w razie czego nie jestem 10 latkiem mam 15 lateq
|
Cytuj:
Ty :] GS RoX :D BTW dlaczego odrazu debile -.- ? Bo co bo ludzie racje maja... Moim zdaniem Raczek ma racje :] |
siabadaba *** brzdek TERA MOJE KOLEJ
w pytke jak sie zalcza zdjecia bo ja co sie umiem, wciskam "Wstaw obrazek"
a tu wyskakuje jakis monit uzytkownika eksploratora plix halp me |
koles masz na tibia.pl pomocne tematy....jak wstawiac screeny itp itd poszukaj a znajszesz a nie nasz temat zasmiecasz..
|
Raczek ze tak powiem ....Zamknij morde ....
|
@ Duża ilość "UP"
Ja nie wnikam w to co sie dzieje między wami, powinien być to spór prywatny, na PM na forum lub w grze. Zamiast się kłócić to wstawiajcie Screeny i je oceniajcie. A tutaj daje wam screen (dzisiaj pomyślałem, że zrobie knighta, wyszedłem z rooka) ""Niedługo Kolejne"": |
Gz! Mathias B)
A to moj maly adv axe 8o http://i22.photobucket.com/albums/b324/Robez/UO0001.jpg Zaczelem trenic wiec wkrodce nowe adv skila :] B) |
Gz! Robez B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04. |