![]() |
Cytuj:
|
Najlepiej doskilowac do 60-70 w zaleznosci jak co komu pasuje i na co sie idzie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW moze na candii wieksze skille nie sa potrzebne... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdzie ty zyjesz i w co ty grasz czlowieku. Przestan palic to gowno. |
Cytuj:
|
A więc mam problem skille 45/40 i nie wiem czy już zacząć expic czy dotrenować do skilla 50 prosze o pomoc.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oj ciężko sie gra palem :/, wlaśnie zrobiłem sobie pala 10 lvl dist 39, nie wiem na czym expic, strzaly lecą jak poj*bne, może roty?
|
Cytuj:
|
skoro przy expieniu skile leca tak samo to od jakich skili zaczynaliscie expic zeby w miare sie to oplacalo??;)
|
boze widzisz i nie grzmisz! na kazdej z ośmiu stron tego teamtu ludzie piszą to, ale ty az musiales temat odświeżać -.-
|
Evul Progeusz spekuluje
ARGH! Może i knight więcej traci, ale kto więcej zarobi? Zakładam, że nie ma lootbagów bo non PvP, albo lagi. Mi się mimo wszystko wydaje, że taki bp boltów waży "kapkę" więcej od bp UHów, które pal i tak musi mieć, co prawda mniej, ale nadrabia HMM, GFB, SD. Poza tym z zasady ma znacznie mniej max capa, więc mało co będzie w stanie unieść -.-
Z kolei taki knight nawet bez lootbaga spokojnie zapełni kilkaset capa, co przy hlv, a co za tym idzie, porządnych potworach, daje ZNACZNIE WIĘKSZE zarobki od pala, które zrekompensują owe straty (patrzeć 4-5 strona dyskusji) (nie sądzę by były jakieś gigantyczne) ze sporą nawiązką. Nie mam 100lv pala ani knighta, jednak coś niecoś wiem i wydaje mi się, że mam trochę racji. A CIPsoft jest be, bo wszystkich wypacza (prócz low lvl drutów i sorców z ich różdżkami) - "You are not an owner" i znikające speary... :evul: Progeusz the Satanist: Codename 666:evul: |
@up
I poco odświeżałeś temat archeologu? |
@2up
Knight na wysokim lvlu expi na gownianych potworach wiec nie gadaj ze zarabia wiecej od pala. Pal na smokach ma olbrzymi zysk, przez to że leje z dystansu traci bardzo malo kasy na leczenie w przeciwienstwie do knighta i jego bolt zadaje wieksze obrazenia niz bron knighta na mocnych potworach. Wystarczy, że wypadnie dsm i juz pal jest o niebo lepszy od knighta, bo knight na zolwiach musi expic kilkadziesiąt godzin zeby tyle zarobic. Na wyzszym poziomie mniejszy cap nie przeszkadza. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |