Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Sergio Demonslayer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47146)

Bania 27-08-2005 14:18

Wiecie..nie grałam na jego świecie, nie znam historii ale filmik jest zarąbisty.Muza dobrana świetnie i te cytaty...Normalnie łezka w oku mi się zakręciła ; P

zaku 27-08-2005 15:13

tak mi tez sie zebralo na lzy... akurat jak w piosence lp byl final to akurat byl cytat gm'a i tak nic z tad ni z owad... Łza sie zakreiła

etelek 27-08-2005 15:20

Rehost Plx !!!

Rehost Plx !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Volerasi 27-08-2005 15:56

piosenka to Linkinpark in the end (Remix)

Kamlot De'Kapy 27-08-2005 17:22

Kurde... szkoda mi go... :( te cytaty najlepsze... zobaczcie ile on mial kasy, jaki eq, i co do sprzedania (dla tych co niewiedza...) http://photobucket.com/albums/v237/SergioDemonslayer/ ... Filmik fajny...

DRoN 27-08-2005 17:22

... dlaczego on odszedł , dlaczego!?!?!?!?!?!? ... ;(

Tasiorstrasz 27-08-2005 19:20

Przykra sprawa :( , szkoda go i szkoda tego ze GMy tak potraktowali takiego hlvla

Korialstrasz 27-08-2005 22:20

Ehh

no trudno szkoda bo tyle cyklpów trza było zgładzić

Querix of Ice 27-08-2005 23:08

Filmik MASSAKRA Te cytaty, muzyka aż ciary przechodza po ciele

Vil 27-08-2005 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valo
1. Tak, Sergio dzielil konto z kolega od 80lvlu, sam to powiedzial.

5. Ci, ktorzy mowia ze Sergio to "kawal ch***" nigdy go nie znali i sa kompletnymi laikami w historii mojego swiata(czyt. Valorii) Sergio byl liderem doskonalym, najlepszym jakiego kiedykolwiek w calej Tibii poznalem.

wybacz, ale :

-gralem na Valorce baardzo dlugo, uwaznie przygladalem sie wyczynom Boundu w kolejnych jego postaciach, dla calej ekipy kierujacej ta gildia odczuwam bardzo duzy respekt, prawdopodobnie wiekszy niz dla Del'toro, co jednak nie zmienia faktu, ze Sergio mi osobiscie zaszedl mocno za skore, pokazal sie od najgorszej strony, pomimo tego ze wiem jaki on jest dla przyjaciol, nadal uwazam ze w stosunku do graczy neutralnych/ przeciwnikow zachowuje sie jak k**** ( patrz reakcja na delete Lane'a )

-co do dzielenia konta, nie wiedzialem ze sie przyznal. Moj blad.

sim

Valo 28-08-2005 02:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil
wybacz, ale :

-gralem na Valorce baardzo dlugo, uwaznie przygladalem sie wyczynom Boundu w kolejnych jego postaciach, dla calej ekipy kierujacej ta gildia odczuwam bardzo duzy respekt, prawdopodobnie wiekszy niz dla Del'toro, co jednak nie zmienia faktu, ze Sergio mi osobiscie zaszedl mocno za skore, pokazal sie od najgorszej strony, pomimo tego ze wiem jaki on jest dla przyjaciol, nadal uwazam ze w stosunku do graczy neutralnych/ przeciwnikow zachowuje sie jak k**** ( patrz reakcja na delete Lane'a )

-co do dzielenia konta, nie wiedzialem ze sie przyznal. Moj blad.

sim

Nie dluzej niz ja, to raz. Dwa to, ze wlasnie przez to, ze bylo dwoch posiadaczy tej postaci byla ona taka "zeschizowana" i odpowiadala tak w roznych tematach. Tak naprawde nie ma nienawisci na Valorii, tylko po prostu kazdy chce wygrac. Ja jestem w Excessum, doszedlem bo przegrywali i trzeba im pomoc, ale Bound nigdy mnie nie zwyzywa czy cos bo wiedza ze to tylko gra. No to na tyle. Btw. Vil to moze nie Vilil vel Iracjonalny aka Bartek ?

Ferion 28-08-2005 09:34

Za co on dostał del?

Ciotka 31-08-2005 15:56

żal mi go...głupie gm'y...dostał delete za lurowanie..wejdź na tibia.com i zobacz jesgo photobucket

Kaczy roX 31-08-2005 17:04

:((

Az sie łza w oku kreci w tych ostatnich momentach :( :P

Strażnik Dusz 31-08-2005 17:42

Powiem kturtko

Dobrze mu tak sam sie o to prosil 8o. Ladnie mowiac Zadurzo Narozrabial:D

DRoN 31-08-2005 18:07

... jak można mówić , że go szkoda , jeśli on do tego dążył ... Tibia mu sie znudziła , więc miał kilka możliwości odejścia np. na rook , ale to nic mu nie da , a jak zaczął gniębić ludzi , którym sie podoba , to co jemu sie nie podoba (czyli Tibia) , to wtedy ma jakąś satysfakcje , że może zrujnować komuś chara ...

Gisio 31-08-2005 19:31

Fil jest poprostu wspaniały dawno mi się tak smutno niezrobiło pod koniec :(

Ciotka 31-08-2005 19:33

No mi też... :( :( :( :(

Novaq Roz......alacz 31-08-2005 20:03

Szkoda Goscia.. Oglondalem u kolegi

Ale jedno mnie dziwi...
Za co dostal Deleta??..
________
Dialog Z Evul Player
EP: Hi
Noob: Hiho
EP: Pol?
Noob: No,br
EP: DIE!!

Vasth 31-08-2005 21:28

Mógł by ktos ten film spakowac w ****** ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58.