![]() |
Wiecie..nie grałam na jego świecie, nie znam historii ale filmik jest zarąbisty.Muza dobrana świetnie i te cytaty...Normalnie łezka w oku mi się zakręciła ; P
|
tak mi tez sie zebralo na lzy... akurat jak w piosence lp byl final to akurat byl cytat gm'a i tak nic z tad ni z owad... Łza sie zakreiła
|
Rehost Plx !!!
Rehost Plx !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
piosenka to Linkinpark in the end (Remix)
|
Kurde... szkoda mi go... :( te cytaty najlepsze... zobaczcie ile on mial kasy, jaki eq, i co do sprzedania (dla tych co niewiedza...) http://photobucket.com/albums/v237/SergioDemonslayer/ ... Filmik fajny...
|
... dlaczego on odszedł , dlaczego!?!?!?!?!?!? ... ;(
|
Przykra sprawa :( , szkoda go i szkoda tego ze GMy tak potraktowali takiego hlvla
|
Ehh
no trudno szkoda bo tyle cyklpów trza było zgładzić
|
Filmik MASSAKRA Te cytaty, muzyka aż ciary przechodza po ciele
|
Cytuj:
-gralem na Valorce baardzo dlugo, uwaznie przygladalem sie wyczynom Boundu w kolejnych jego postaciach, dla calej ekipy kierujacej ta gildia odczuwam bardzo duzy respekt, prawdopodobnie wiekszy niz dla Del'toro, co jednak nie zmienia faktu, ze Sergio mi osobiscie zaszedl mocno za skore, pokazal sie od najgorszej strony, pomimo tego ze wiem jaki on jest dla przyjaciol, nadal uwazam ze w stosunku do graczy neutralnych/ przeciwnikow zachowuje sie jak k**** ( patrz reakcja na delete Lane'a ) -co do dzielenia konta, nie wiedzialem ze sie przyznal. Moj blad. sim |
Cytuj:
|
Za co on dostał del?
|
żal mi go...głupie gm'y...dostał delete za lurowanie..wejdź na tibia.com i zobacz jesgo photobucket
|
:((
Az sie łza w oku kreci w tych ostatnich momentach :( :P
|
Powiem kturtko
Dobrze mu tak sam sie o to prosil 8o. Ladnie mowiac Zadurzo Narozrabial:D
|
... jak można mówić , że go szkoda , jeśli on do tego dążył ... Tibia mu sie znudziła , więc miał kilka możliwości odejścia np. na rook , ale to nic mu nie da , a jak zaczął gniębić ludzi , którym sie podoba , to co jemu sie nie podoba (czyli Tibia) , to wtedy ma jakąś satysfakcje , że może zrujnować komuś chara ...
|
Fil jest poprostu wspaniały dawno mi się tak smutno niezrobiło pod koniec :(
|
No mi też... :( :( :( :(
|
Szkoda Goscia.. Oglondalem u kolegi
Ale jedno mnie dziwi... Za co dostal Deleta??.. ________ Dialog Z Evul Player EP: Hi Noob: Hiho EP: Pol? Noob: No,br EP: DIE!! |
Mógł by ktos ten film spakowac w ****** ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |