![]() |
zdjatka wyjechane :D zbawa musiala by przednia, ciekawe kiedy ja bede tak gski bila :D mam nadzieje ze niedlugo... not real :D
|
Ja pierwszy raz byłem na pohu na 17lv i od razu wpadłem na gs.1 ubiłem a od 2 miałem deada :P
|
jak by ktos nie wiedzial to on ma 150 lvl i sd........
nie dziwie sie ze zabil to wszystko ale ile many poszlo ? i uha <hmm> :evul: |
@topic
ladne screeny, pokazuja one przede wszystkim jak bawia sie high lvle ;] w sumie ciekawie jest wymyslac questy xD |
spox beltha odbanowali i już kozaczy:D 149 lvl dla niego 3 gsy i 1 drag to tak jak dla 4 lvla rat hehe:P
|
hahahaa nOOby belth ma 149 lvl .....newbie plx X(
|
haha noobie te screeny byly robione na urodziny beltha (zrobili mu questa) wiem bo znalem logesta
|
Cytuj:
Belth to knight wiec nie ma opcji zeby mogl uzywac sd. A do reszty ktora uwaza to za nic o ma ok 150 lvl to popatrzcie lepiej i zobaczcie ze to bylo robione jak Shtahet miala najwiekszy lvl a belth mial wtedy 122 lvl jak jest napisane w temacie. Ludzie badzcie troche badziej spostrzegawczy... |
Zobaczcie w jakim Miechu ten post byl robiony 04 ,04 wiec jaki moral 7 miechow temu???:> HeHe:P wiec ;]
|
Bardzo fajne ssy. Jesli zamierzasz wybrac sie na inne questy takze zamiesc ssy niestesty ja na razie o tym moge sobie pomarzyc :(
|
Cytuj:
jakbyś sam nie wiedział to belth ma mlv8 i nawet jakby sie bardzo staral to nie ma szans by rycek walil z sd :P moze ktos policzy ile manasów trzeba by wypic by dobic ten mlv u rycka huehue to dawne czasy, danubia się zmieniła i jakoś mam wrażenie ze wogóle ta gra teraz opiera się o totalne czitowanie, po kilku ownerów na postac.. na elysii gdzi eteraz katuje lvle jest koles Elahrion Avessar który nabil od poniedzialku do soboty z 104-108 lvl ryckiem.. cóż.. no comment |
kurde chcialbym tam byc :p
|
Nic nie poszło...
Cytuj:
Ps.149 elite knight |
Troche nie mozliwe....
Cytuj:
Ps. Chyba ze byles z blokerem |
nie ma czym sie jarac... mediota del toro mial tam 2dl, 2smoki i 2 gsy....
|
to tak jak by sie nie jarac pierwszym zabitym gsem w zyciu.. rączki mokre od potu ale trzeba to olac bo 1000ce to zrobiy wczesniej..
to było wieki temu jak dla mnie i zrobiło wielkie wrażenie, myślę patrząc na swoje chary że dalej długo bedzie robić i 99% forumowiczów nie doświadczy takiej chwili by samemu dokonać takiego challenge :P |
nOOby jak was słucham zbiera mnie na wymioty belth ma 149 lvl i 7 mlvl nie gra już na danubi tak samo jak povi,walkor i valise(ten ostatni ma delete postaci za pk) X(
|
Name: Belth
Sex: male Profession: Knight Level: 149 World: Danubia Residence: Thais Free Accont nie gra na Danubi |
nom.....belth nie gra już w tibie teraz razem z walkorem ,povi i valise grają w world of warcraft 8o
|
a tak wogóle nie rozumiem po co ktoś reaktywuje starego posta ,na tych ss'ach belth ma przecież 122 lvl..... :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05. |