![]() |
Przeciez to jest poezja !!!!!! Sam jestem spiacy 2 nocka z rzedu ;) nabilem 2 lv mam juz 87 level . A po za tym gram jeszcze dzien po 6-7 h przerwa 4 h i znowu jazda . Moj rekord to 24 h na hydrach tego samego dnia co byl update najgorzej bylo ze po 15 h grania pizza sie skonczyla !!! :( Powiem krótko debesciaki ! Ja bym nie wytrzymal !! Chociaz ja bym sie przymusil i chcialoby mi sie to gral bym !! Dobra lece spac !!! :D
|
@Dr. Omader
Cytuj:
Jak widzicie (po moim pouczajacym aczkolwiek dlugim poscie) i tak niszczy sie wam wzrok :D Co nie znaczy, ze musicie nie korzystac z tego rodzaju rozrywgki, ale robic dluzsze przerwy polegajace na wyjsciu na dworek i popatrzeniu w zielen (kolor dobry dla oczu). |
Jak dla mnie te zdjecia to nic ciekawego :(
|
@Up
To nie chodzi o zdjatka :) Tu chodzi ile mozna siedziec przy Tibii, poczytaj chociaz 20 postow z tematu, a najlepiej caly. |
9 godzin
Ja dalem 9 godzi bo naparwade tyle siedze przed tibią :P
|
Zaglosowalo 31 osob na opcje 9 dodzin. Nie spodziewalem sie ze bedzie az 15.27% osob grajacych tyle czasu.
Co to tych ziomkow wytrzymali caly czas i pod koniec zasneli :) |
Wie ktoś może jaki mieli loot?:D
@Down: No tyle godzin przed kompem, raczej jest juz szkodliwe ;p |
Dr.Omander czyli 48h na 3 miechy nie szkodzi a jak ja siedze codziennie 15-17h to chyba szkodliwe tez nie jest
|
oops, qrwa zaznaczylem zla odpowiedz, myslalem ze w 9 odpowiedzi chodzi o to ze Tibia to NIE zycie. Zaznaczyl bym przed ostatnia odpowiedz gdybym sie nie pomylil :P
|
Jak dla mnie to luuz..... Samemu chyba bym tyle nie wytrzymał..... Tylko czekasz na respawn, zabijasz, czekasz, zabijasz..... Co innego z kolega gadacie se, pijecie np. piwo :P
Btw: Moim zdanie nic im to niezaszkodzi. Najwyżej będzie ich bolała głowa albo oczy itp.... |
Cytuj:
48/90=0,53(3)godz Odrazu widać, że robienie takiego maratony raz na trzy miesiące, daje mniejszą srednią. 90*16=1440godz Odrazu widać, że twoje siedzenie na pewno szkodzi.... |
Drom@: Mysle, ze mozna zakonczyc nasza polemike, gdyz doszlismy do pewnego porozumienia :) Ja przymkne oko na ten ich "wybryk" bo mlodosc ma to do siebie, ze chce sie cos udowodnic swiatu, Ty natomiast przychylisz sie do mojego punktu widzenia, jesli to zacznie sie powtarzac w dosc krotkich okresach czasu...
Thx za rozmowe :P |
|
@up
siedziec 48h raz by nie zaszkodzilo i mysle, ze z takim lootem, by sie oplacilo :) @topic Raz siedziałem jakieś 30 godz. powtarzam "raz" w wakacje 1-3godz. szkola 0-1 godz ;) i tak nie dlugo koncze z tibia ;p |
Loot mi sie troche nie podoba :P , za bardzo wszystko symetrycznie lezy , tle samo FSów ile w-hammerów , tak samo kasa , ringi i life crystale ;P wszystko idealnie udało im sie poukladać
|
:0
Ja bym padł przed kompem chyba po 16 godzinach... gdy bylem maniakiem moj rekord to 11 godzin
ale wielkie gratz dla nich |
Cytuj:
Na drugi dzien nic mi nie dolegalo i czulem sie normalnie. @Topic Szanuje ich. |
Ja po 2h już się czuję zmęczony :P Moj rekord jeśli dobrze pamiętam to gdzieś ok. 5h.
|
Moj rekodord to jakies 8h- padal deszcz i mi sie nudzilo. Najgorsze bylo to ze przez 2h szukalem dobrego miejsca do expienia, prze 1h dekorowalem chate a expa bylo jakies 5h...
|
Heh....ja gram od jakis 2lat... moj best lvl to aktualny.... uwaga!!! 19 :P
Postać ta ma równy rok. Mam taka dziwna przypadłość że po 15 lvl kazdy char mi się nudzi i znowu gram od początku. A więc czy ejsyem maniakiem...cóż siedze czasem i 3-4 h dziennie...ale wiekszosc czasu klepie runy sorcem dla kumpli. Dopiero teraz w wakacje zaczolem expic co zaowocowało 19 lvl (byl 17):) Maniak...moze ale bardziej swiata tibii niz samego grania.:evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |