![]() |
dobry sposob na kase (ale nie dla mnie [brak sczescie]) ;D
pZdR... |
xD dzieki tobie wreszcie kupilem c armor xD
|
Cytuj:
Nie,wiem ,że on był już na tibii 7.3:P |
COOLOWA GRA! Tylko ze troche sie przegrywa ale to drobnostka xD Szybko uzbieram na domek ;)
EDIT: Uzbieralem 2,4 k a mialem 1 k ale je stracilem i mam 1,4 k . Trzeba wiedziec kiedy przestac. apropo jeswt jakas mozliwosc by wygrywac caly czas ? ^^ |
Cytuj:
jezeli jest w plikach tibii jakis system ktory kaze ludkowi mowic to trzeba go tylko rozszywrowac a jezeli jest losowo to przykro mi .... trzeba miec szczescie |
Cytuj:
|
Mam szczescie? ; >
z 900 gp 5k w kilka minut.Tylk oze jak sie przegrywa to sie denerwuje.A jeszcze to sie nie wybiera caly czas 99 to strata kasy .Typujcie od 91-96 .Gdy typujecie w jedna liczbe okolo 3 razy to trafiacie,i zmiencie na inna.latwy sposob powodzenia ; >
|
heh... poszedłem z 2k a wróciłem z 200 gp :D ale na drugi dzień te 200 gp doszło do 2,2k a potem znowu do 400 gp
nigdy nie miałem szczęścia :( |
Cytuj:
|
Aaa Halp!!! Bo kurde filimku nie mozna sciagnac a chce obstawic 10k ryzyk fizyk ;). Kto mi moze powiedziec gdzie to dokladnie jest bo niewiem ;( ;(
A dobrze juz nietrzeba wiem gdzie ;P |
Cytuj:
A tak pozatym to miałem 200 gp a już mam 3,5k... Zawsze obstawiam 25 lub 50 gp i jakoś idzie... choć czasami gra potrafi wkurzyć :> Dzięki koleś za pokazanie filmiku :) |
hehee tym sposobem zarabiam sobie na blanki :p stawiam po 10 gp i po kilku razach jest te 200 - 300 gp :p fajny filmik :)
|
za***ista sprawa... jak bedzie nowy swiat i ja wyjde z rokka z 500 gp to pomnoze do 10 k i bedzie na wymarzone eq
na mojej starej postaci z 4,5 k ( sprzedalem 3 bp hmm ) udalo mi sie wycignac 9,2 k i jakies drobne 8o 8o 8o :cup: siedzialem okolo 2 godzin.. ale byly momenty ze bylem te 0,2 k na minusie ale to tylko na poczatku :cup: |
ja z 4k zrobilem 8 ^^ zawsze mam szczescie ... :D
|
Ciekawa zabawa.
Gdyby nie górne ograniczenie 99 gp, dałoby się zrobić 100% system gwarantujący zarabianie na tym... dla zabawy ułożyłem system, którym w 8 minut zarobiłem 300 gp. jest w miare pewny. trzeba miec neizlego pecha (brak szóstki 17 razy z rzędu), żeby stracić. Mnie ta zabawa w sumie już nudzi, więc teraz jestem w trakcie edycji mojego posta i system zaraz się tu pojawi. ***EDIT*** była tutaj wersja zawierająca błędy. Poprawioną wersję zamieściłem tutaj: http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=48170 |
Fajny sposób
LOL. Znalazlem system. Szukasz nooba ktory ciagle tam siedzi. JAk juz sie zbiera do wyjscia szybkie combo (pal rox) SD + bełt. Koles żre glebe a ty zbierasz kase. Mi wypadło
1: 200 gp :( 2: 24K 8o tak sie lałem 3: ded bo wrócił z protektorem :P Ale i tak opłacalna sprawa ale lepiej od razu w tamto miejsce zza ekranu GFB puscic zeby sie nie wylogowal :P i kase trzepiesz :P |
Nie no biore z 40 k i bede grala :> to zobaczymy ile bede miala z rooka wyjde t ozamiast 1 k +miec to bede miala 4 k ;> :cup:
|
To jest jak każda loteria. Opiera się na rachunku prawdopodobieństwa. Masz szanse 1/6 czyli ~16% Na wygrana przy każdej próbie. Ale nie jest powiedziane że wygrasz raz na sześć razy. Spróbuj rzucać kostką do gry i sprawdź jak często wypada "szósrka" bedziesz wiedział jaką masz szanse ;)
|
Cytuj:
Tylko na swiatach nonPvP odpada... |
A mozna tam cos innego wygrac bo napisl ktos ze dsm'a zgarnal?? :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |