Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Cachero W Opałach ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47736)

Galnor 29-08-2005 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cor Tibiarz
hahah madrzejszych userow, to mnie rozwalilo, skoro na tibii.xx.pl dobrze oceniaja "fake" robione w ots, to sa naprawde 100000000000000000000000 % lepsi -.-' PRZECIEZ FAKE W OTS TO NIE FAKE, ZROBILES TYLKO ZWYKLE SCREENY, NIE ROZUMIESZ???? I NIE WYZYWAJ OERTY BO PRAWDA JEST TAKA ZA JESTES OD NIEGO DUZO GORSZY I NIE UMIESZ FAKA ZROBIC, SKORO CI KRATKA PO KRATCE NIE WYCHODZI TO PO CO W OGOLE FAKE'I ROBISZ? NIE WYCHODZI TO NIE ROB, PROSTE X( NIE?

Cor, weź wyluzuj ;)
Dajmy spokój temu tematowi i poprostu się nie kłóćmy... to nic a nic nie da! Daje wam jakąść satysfakcje wzajemne się obrażanie lub co? Bo ja tego nie rozumiem. Niech każdy się zamknię swoimi sprawami (fejkami też ;) ), a modkowie niech zamkną temat!

CLOSE TOPIC!

Oerta 29-08-2005 21:41

Ja zaczołem kłótnie i ja ją skończe.
Dajmy sobie ręce na pogodzenie.

------------------------------->
---------------------------------->
------------------------------------>
---------------------------------->
----------------------------->

Świetna ręka o.O

Karher 29-08-2005 21:57

@Ferion

Ty wystawiasz, my komentujemy. To chyba nie jest aż tak trudne do pojęcia i napewno w życiu nie będzisz się spotykał z pozytywnymi komentarzami, nikt Ci nie będzie mówił "Tak, to jest super!" bo będzisz szedł dalej w to co robiłeś a ktoś nagle skomentuje Ci, "to jest beznadziejne!" i co? załamiesz się (skoczysz z okna?). Człowieku życie nie jest drogą prostą przez którą można sobie spokojnie przejść wiedząc że jesteś kimś docenianym a inni w duszy będą Cię wyśmiewać. Jeżeli co kolwiek wystawisz na forum lub miejscach publicznych spotaj się z tą dobrą ale i też złą opinią.

Dark Sven 29-08-2005 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oerta
Po 1: Mam dość kiedy widze bardzo kiepskie fake,a nie musi być kratka po kratce-.-
Po 2:Wiem że są wklejone i nie trzeba mc żeby zrobić dialog albo monolog.-.-
Po 3:KURDE ile sam razy muwiłem że chyba reżyser nie powie do krytyka filmowego"To sam zrób lepszy film!"
Po 4:Krytykowałem,krytykuje i bęnde krytykować!
Po 5:Umiem robić fake,umiem hostować i umiem ss'y robić.
Po 6:Nienaskakuj na mnie szczeniaku bo to i tak nic nie da!Małolat się znalazł który jest od kilku dni na forum i myśli,że jest już the best-.-

@Down: Chodziło mi o to,że jest krutko na forum;)

P.S.: Srry za wyzwiska itp.
P.S.2:Już niebende się wtrącać jak już pogadajmy na gg a nie zaśmiecać forum ;)

/chodzi o pkt 3 nie jestes rezyserem filmowym :D
zasmiecajcie wasze razomowy sa smieszne

TusQ 30-08-2005 18:33

Spoko Fake

ziomczyQ oto chodzilo...czekam na 3 czesc tego sensacyjnego pojedynku :p :]

Ciotka 30-08-2005 21:38

More plx! Fake bardzo fajny :P

Knight Patryk 02-09-2005 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ferion
Co ja na to tak ?
Kij w Łep TOBIE I OETECIE CZY JAK MU TAM BYE... WIECEJ TU FAKE NIE ZROBIE A TIBIA XX JEST 1000000000000000000000000000 % LEPRZA NIZ TIBIA PL I MA 100000000000000000000000 % RAZY LEPRZYCH I MADRZEJSZYCH USREOW ! SPRAWDZ CZY CIE SUTKI NIEPIEKOĄ ?

ta ferion ma racje tylko to nie jest tibia.xx.pl tylko tibia.org.pl zobacz na logo stronki(to do wsyztkich co pisza tibia.xx.pl) czesto juestem na tibia.org.pl i jednak napoczatku myslalem ze tam jest gorzej ale teraz widze ze tam jest lepiej jakies niedomyte gowniarze z tibi.pl (nie obrazajac wsyztkich) bede mnie upominaly o slownik bym prezczytal slownik wale to jak pisze w necie wazne jak pisze na rl bo co mi przyjdzie z pisania na Internecie ?Wezcie idzcie Oerta nie masz takich odbyrch fake przedmadzrasz sie i tyle ja sie z gowniarzami nie bede klucic...

Blaszy 02-09-2005 20:31

Oerta:
Cytuj:

Po 1: Mam dość kiedy widze bardzo kiepskie fake,a nie musi być kratka po kratce-.-
Po 3:KURDE ile sam razy muwiłem że chyba reżyser nie powie do krytyka filmowego"To sam zrób lepszy film!"
Po 6:Nienaskakuj na mnie szczeniaku bo to i tak nic nie da!Małolat się znalazł który jest od kilku dni na forum i myśli,że jest już the best-.-

@Down: Chodziło mi o to,że jest krutko na forum

P.S.2:Już niebende się wtrącać jak już pogadajmy na gg a nie zaśmiecać forum

No tak, szkoda że nie było więcej tego -.- -.- -.- jeszcze z 10 to wtedy będzie oznaczało ,że Respekt Dla Oerty! w końcu wiadomo cool ziomek a jak jakiś nie daj boże n00b to odrazu: Afff effff sffff affff -.- .-.- -.- -.- affff -.-'

Ja też mogę dużo znaleść błędów choćby ortograficznych (krutko, muwiłem) , więc nie czepiaj się kolesia , tak tak , wiem , najechał na was i głupio zrobł itp. Ale nie mów "szczeniaku" jeżeli nie wiesz ile on ma lat , a wiesz że ty masz zbyt dużo.
Nie chcę być tu czyimś obrońcą no ale poprostu zignorować jak ktoś zadziera bo później poprostu robi się chaos z forum, a Moderatorzy się wnerwiają ;)

Nie mam zamiaru się z nikim kłócić i nie namawiam do tego, raczej odradzam bo to totalny idiotyzm jak na każdym forum.

I nie odstawiajcie teatru:
nie bo łoni mnje wincej lubioł! nobje! guwnairzu!
a nieprafdsa! Bo ja gram w tibje 4 lata! a ty jesteź guwniasz sam!
A nie haha -.-.-.-.- to ty jesteź nubb! huahe!!!!!1 szczenjaku!
Ahah! kij ci w łep! gahagahag! to mje lepiej lubioł!

"ja jestem bardziej lubiany na tym forum" <---- Taaak? A skąd wiesz? Ankieta? "kogo bardziej lubisz? Mnie czy jego?" ?? Ehh to fakt masz racje - nie zaśmiecajcie forum.

Chwast 04-09-2005 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oerta

@Down: Chodziło mi o to,że jest krutko na forum;)

P.S.2:Już niebende się wtrącać jak już pogadajmy na gg a nie zaśmiecać forum ;)

Oerta swiety 12-latek, pan fake'ow, mistrz wklejania zdjeci evul hoster... Cos jeszcze dopowiesz? Moze bys mu to w twarz na ulicy powiedzial to bys sie chyba zlal. -,- I na miejscu tego kto robil tego fake'a (sry, nie pamietam nicku) w ogole bym sie nie przejmowal kto bluzga. Po prostu odrobina tolerancji a nie "kij w 'lep' <new word plz>" Btw. co do fake'a. Troche zbyt nudna fabula, co do estetyki sie nie czepiam. Chcesz - rob fake'i i nie zwracaj uwagi na innych.

MKM 04-09-2005 22:21

Mi sie fake podoba. Niech ktoś załozy temat pod tytułem "kto jest najwiekszym noobem i debilem na tym forum". Taki temat powinien oczyścić to forum z kłutni i mogę się założyć że było by tam najwięcej odpowiedzi. Fake mi się podobały i chciałbym więcej, ale widze że ten temat powinien być zamkniety... bo nabijacie niepotrzebne posty.

Hiroshi Sorca 04-09-2005 22:27

Pewnie że wiecej ty sie nawet nie pytaj !! :)

Gangrel 22-12-2005 10:30

No chłopaki, koniec zabawy. Forum nie jest po to, żeby się kłocić i rzucać mięchem na prawo i lewo. Temat zamykam, bo my tu nie uczymy łaciny podwórkowej. Nie interesuje mnie również że na tibia.org jest lepiej. Jeśli tam jest tak fantastic to dlaczego tam nie siedzicie, tylko tu dostarczacie mi pracy?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20.