![]() |
Hmmm, czyżby chodziło ci o brak jednej osi? :p
|
no ciekawe prace ciekawe :D
|
@Blacko
Tak, chodzi o brak jednej osi :P Po prostu jak zacząłem rysować, pomyślałem, że z taką skalą kół, czołg będzie za długi, więc po prostu "zabrałem" oś. Ale teraz tak patrzę, i może jednak ta oś by się zmieściła, bez wyraźnego przedłużania kadłuba... komęt plx ? |
Bardzo ładne grafiki, według mnie nic dodać nic ująć ;) Masz talent :D
|
'LOT' najlepszy ;P
|
Piekne prace. Lot to po prostu największe cudeńko pełne detali jakie było na tym forum. GratulacjeB) B) B)
|
Pozdro dla wszytkich archeologów:D
|
naprawde super prace:)
|
Nie czytałem wszyskich opinii, ale podpisuję się pod nimi, bo jestem pewien, że są pozytywne. ;)
Spróbuj zrobić Katjuszę (nie wiem jak się pisze), albo Jeepa Willisa (też nie pamietam pisowni;P) |
Dzięki za wszystkie komenty, i za to że ten temat nie odszedł w niepamięć :P
Jeep Willys, tylko koła coś dziwinie wyszły ;) http://img.photobucket.com/albums/v5...tek/willys.png |
Fajnie wyszedł, tylko nie wiem, czy przednie koło nie za bardzo do przodu wysuniete...Ale ok:D
|
fajne ale jakies takie 2D
|
fajne nawet bardzo tylko mi sie to podejrzane zdaje -,- na necie widzialem kilka takich maszyn tak samo wygladaly to bylo z 3 dni temu na google grafika :/ -,-
|
@up
Podaj jakie maszyny i na jakich stronach je widziałeś. Wszystko robie sam, i nie wiem co się może wydawać podejrzane. |
ech niemoge podac stron bo tak se ogladalem ale to byl ten 1 samolot i ten 1 czolg ale moze masz racje moze to ty sam robilesi nic niejest podejrzane
|
Bardzo ladne , jeszcze na dodatek w paincie .
Coś pieknego .. myśle ze bedzie ich wiecej :] |
8o
Musze przyznać, że masz talent, oby tak dalej! Pozdro! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |