![]() |
Ja też wygralem troche kaski 1,5k ale zawsze coś.:p Lecz grałem na innym systemie bardziej kasodajnym ale za to bardziej ryzykownym. Raz mi sie udało wygrac dopiero w ostatniej rundzie.:D Ale milionerem grając w tą gre się nie zostanie.B)
|
:d
kiedys na tym 5 k :D wystarczy miec szczeście
|
Ehhh
Cos jest zwalone
pisze: Hi Game Yes 12 a on 16:05 Zebron: Oh come on, don't be a child. OCB? |
Cytuj:
Dzieki super poradnik potem dam zdiecia z przed grania i po graniu, koles jestes wielki :) EDIT: Przed:http://img428.imageshack.us/img428/4480/przedfd5.th.jpg stracilem cala kase na poczatku bylo wszystko dobrze ;( juz nigdy tam nie zagram :P |
lol
hah z 200 gp wyszło mi 10 k !!bauauahahah [CHAR]Kaban Knight[/CHAR]
|
Ja tam zawsze piszę:
-Hi -Game -Yes -Money -Kwota jaką chcemy wydać.. @topic A twoją metodą przejebałem 523 gp :/ Ani razu nie wygrałem we wszystkich rundach :/ No cóż nie mam szczęścia..:p |
Kurcze ja pisze hi dice yes a on mi nie badz dzieckiem :/ to samo sie tyczy hi dice yes ;( ;(
@edit trzeba powiedzieć hi>game>yes>money> suma pieniędzy TO DZIAŁA XD |
Kto Mi Powie Jak I Gdzei Sie W To Gra???
|
co trzeba napisac hi>game>yes> i co dalej ?
|
help
przepraszam ale zauważyłem że już ktoś pisał o tym
|
Ja z 500gp zrobiłem 4,3k w jakieś 20 minut! :D
najpierw jade 3,6,12,24, 26 a potem już reszta twojej tabelki. czasami wygrywałem dopiero w ostatnim rozdaniu ale najczęściej na stawce 24gp :D. Ani razu nie przegrałem całej kolejki. Niezły fart :P |
Strata czasu. Raz bedziesz mial mniej a raz wiecej. Pewnie gdy sie w to maniaczy to wyjdzie sie z tego na 0. Ja tam preferuje lootbagi na zamku :D Tam to mozna kasy naklepac dopiero ;]
|
Kompletnie bez sensu. Szansa wygranej wynosi 1:6, a jeśli wygramy dostajemy pięciokrotność stawki. Prosta matematyka pokazuje, że na dłuższą metę będziemy na minusie*, niezależnie od zastosowanego "systemu". Raz jeszcze potwierdza się powiedzenie, że loteria to podatek od ludzi słabych z matematyki...
[Edit] *Jeśli wygramy, dostajemy także zwrot naszej stawki, a więc tak naprawdę wychodzimy na zero |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm... około 4.7k, dla ciebie to może nic, ale ja dla mnie to dużo. Lecz nie tylko o pieniądze chodzi w tej grze. Jeśli będziesz umiał odpowiednio ją zrozumieć wyciągniesz z niej coś więcej niż parę złociaków... |
Cytuj:
Po przeczytaniu tego posta pomyslalam, ze dla niektorych taka kwota jest dosc wysoka.. Lecz po spojrzeniu się na twoj profil zwatpilam. Dlaczego? Na tym poziomie zebrac 5k nie jest trudno.. A takie zabawy.. Coz, dobre sa tylko gdy komus naprawde nie chce sie expic i bardzo sie nudzi. Lecz nie warto w ten sposob zarabiac. Zwlaszcza, ze Duch Niespokojny poddal w watpliwosc, iz na pewno wygramy. Osobiscie nie sprawdzilam. |
Co to ma ku*** byc? Na tym czyms przeje***** 500 gp w 1 minute!X(X(X(
Tez mi pewny zysk :/ A mialem sobie BlackSteel Sworda kupic;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |