Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki inne, niezwiązane z Tibią (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=210)
-   -   Jak być fajnym? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48609)

Scream 16-10-2005 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misza
Widać mistrzu, nie zrozumiałeś tego tekstu... Wiesz co to ironia? Takie coś, co wyskakuje z krzaków i gryzie cię w rzyć... W życiu! Pomyliłem kartki ;)
Ale widać, że nie jesteś wystarczającą rozgarnięty, by ten tekst zrozumieć...
@ reszta denerwujących się "jaki ten tekst głupi" - Poradnik miał ostatnio edita 30-08-2005 o 17:29, czyli ostatnie zdanie ["Ten tekst ma charakter..."] zostało doda ne najpóźniej wtedy, bo edit z nim mógłbyć wcześniej. Za to pierwsza odpowiedź do tematu miała mejsce około 5 minut po tym edicie... Czyli co? Albo nikt nie wiedział co znaczy "ironia", albo uważał się za wszystkowiedzącego i po przeczytanu dwóch zdań wydał opinię... Ehh, ludzie ludzie...

jeden z najsmieszniejszych(mimo tego ze nie taki byl cel autora), najglupszych i jednoczesnie zalosnych postow pisanych na powaznie jakie widzialem na tym forum.
own3d.

Ney 17-10-2005 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zlodziej
*przede wszystkim najwazniejszy jest komentarz twojej postaci. Żeby być !NAPRAWDĘ! fajny musisz być buntownikiem-samotnikiem, który brnie przez życie szukając prawdziwej filozofii. Dlatego też proponuję następujący opis "I retired tibia, due to the boredom. Life is a beach, get used to it or die suffering!"

Hah, no fakt, lepszy opis zbuntowanego samotnika, niż kserokopia większości opisów:
"My friends:
(tu zostaje wymienionych 10 największych lvli na serwerze)"

Cytuj:

*Pamiętaj! Nie możesz mieć premium account. Prawdziwi "twardziele" jadą na faccu i wcale się tego nie wstydzą. W końcu płacąc za przyjemność jesteś mięczakiem, prawda?

No tak się składa, że ja np. do pewnego czasu byłam zdecydowaną przeciwniczką płacenia smsami, albo kasą za udogodnienia w grze, czy na stronach. DO PEWNEGO CZASU. Zdążyłam się przyzwyczaić, że niedługo na żadną stronę nie będzie się dało wejść bez wysłania smsa, albo wykupienia promocji...

Cytuj:

*Kolejna rzecz to level. NIE może być wyższy niż 35. Jeżeli masz wyższy level, oznacza to, że jesteś uzależniony od Tibii, oszukujesz, kradniesz, bluźnisz, śmierdzisz oraz nas*ałeś kiedyś sąsiadowi na wycieraczkę. Możesz być naprawdę fajny tylko jeżeli Tibia znudziła się przed osiągnięciem 35 levelu.

A co za wstyd być uzależnionym od gry? Lepsze to, niż uzależnienie od narkotyków itp świństw. Poza tym po kiego osoba na lvlu wyższym niż 35 miała by kraść?:/
BTW - tak się składa, że właśnie po 35 lvlu większość małolatów zaczyna się panoszyć... A rzadko kiedy przed...

Cytuj:

*Mamy już ogólny profil "fajnego forumowicza". Teraz wystarczy dopracować pewne szczegóły. Zero ekspienia, zero questów, logujesz się TYLKO po to żeby pogadać ze znajomymi.

Kiedy masz lagi, nie chce Ci się grać, albo jest wieczór i wszędzie pełno pkujących "BR?", to co innego masz robić?

Cytuj:

*Przedostatnia sprawa to ilość postów. Pakuj tyle postów ile wlezie. Najlepiej znajdź jakieś mało uczęszczane forum i zaspammuj je jak tylko sie da, żeby twój licznik postów przekroczył magiczną liczbę 500 a najlepiej 1000. Pisz codziennie przynajmniej 20 postów. Odpowiadaj na każdy nowy temat na forum, a jak robisz własny temat to odpowiadaj za każdym razem jak ktoś coś napisze.

Tym postem udowodniłeś, że chcesz być fajny...

Cytuj:

*I to już koniec. Jesteś fajny. Możesz spokojnie wypisywać na forum najrozmaitsze pierdoły, wrzucać na cały świat, krytykować ludzi, państwo (najlepiej własne), polityków, olimpiadę, wybory miss universe, czy najnowszą telenowelę. Nie musisz liczyć się z nikim. A dlaczego? Bo jesteś fajny. Teraz możesz odpowiadać na każdy thread wyśmiewając jego twórcę. Jeżeli ktoś się tobie sprzeciwi to wyśmiej go za to, że nie umie mówić po angielsku, ma wyższy level od ciebie, albo za to że ma w komentarzu kawałek wiersza. MOŻESZ to zrobić! A dlaczego? Bo jesteś fajny.

Ach, ile takich osób już na tym forum spotkałam.

A teraz wracając do ogółu posta... Trochę kiepska ta ironia...
Wiesz, też czasem mam ochotę w taki sposób podsumować, za przeproszeniem, pewnych idiotów, ale wolę to zachować dla siebie i nie dobijać jeszcze bardziej innych, porządnych użytkowników.
Heh, a najbardziej chce mi się śmiać, a nawet nie tyle się śmieję, co zaczynam żałować niektórych osób, które szkoda, że jeszcze nie wydrukują sobie tego posta i nie powieszą nad monitorem jako motta życiowego.
Mam nadzieję, że kiedyś się wyrobią.

Ach, i zapomniałeś dodać w swoim "poradniku", że jeśli chcesz być fajny, to musisz grać w Tibię tylko w markowych (oczywiście kradzionych) dresach i pkować innych, żeby wyżyć się, że Twoi rodzice wrócili z wywiadówki, na której oberwało im się za to, że złamałeś nos koledze z klasy, więc zabronili Ci wychodzić z domu, lol.
(Bez urazy dla osób noszących dresy i nie wykazujących zachowania opisanego powyżej:/ Bo zaraz mi świstną posty, że nietolerancyjna jestem. Ale chyba nie wszystko da się tolerować:/)

YeaP 17-10-2005 07:53

@topic
I ty właśnie nabijasz posty na takich durnych poradnikach.
Jeszcze ktoś weźnie to do serca i przychody z pacc spadna :D
(A może ty to napisałeś, aby expowiska berdziej odludnić?? ) 8o

Ihuar 17-10-2005 12:03

Cytuj:

Jeżeli ktoś nie załapał na początku: ten tekst ma charakter mocno ironiczny :)

To po co go w ogóle dawaleś.... jak dla mnie to są totalne głupoty... to nie jest śmieszne a pewnie taki chciałeś osiągnąć wynik chyba że po prostu lubisz dawać durne posty "żeby zwiekszyć sobie licznik" Na jakim ty świecie żyjesz??

Ney 17-10-2005 18:01

Co do posta wyżej...

Wiesz, wstawianie tekstów ironicznych, tak się składa, że ma sens... Oczywiście, jeśli one same w sobie coś przekazują, uczą, uświadamiają, zachęcają do przemyśleń...

To, że ten tekst i przemyślenia nad nim do niczego nie zmierzają, to już inna sprawa.

BTW: Ty swoim postem też dużo nie wniosłeś, jak widać. Powtarzanie tego, co napisali już inni, też jest swojego rodzaju nabijaniem postów. Po co coś pisać drugi, trzeci, dwudziesty, pięćdziesiąty raz?

Evilus 17-10-2005 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Ban him please. Dał bym raporta ale za dużo odpowiedzi było. :ban:

@Zlodziej:
mysle ze nie napisales tego tylko po to zeby pokazac jak bardzo jestes inteligentny..., ale po to zeby sprawdzic ile ludzi na tym forum wie co to jest ironia. i to o twojej inteligencji nie jest zlosliwe ale uwazam ze masz talent do pisania a to idzie wraz z inteligencja

roXen 17-10-2005 22:16

lol co to za "poradnik" ? 0 expienia, facc, 0 questow itd. .... to ma sprawic ze ludzie beda cie lubic ? -.- po prostu ROTFL

boorex 17-10-2005 23:22

@up: Kur** ludzie nie rozumiecie tekst ma CHARAKTER MOCNO IRONICZNY co za pajac -.-' !! wymiekam juz nie otwieram wiecej tego tematu :P

Ka'cus 18-10-2005 00:48

Bardzo fajny przydatny :p poruszono dóżo kwesti ogółem COOL ;] i Gz dal autora poradnika 8o

Rethfing on Aldora 18-10-2005 13:51

Szkoda, że nie poruszono dórzo kwesti, naszczęście tylko dóżo... lopl. A tak na temat poradnika, to serio do bani... Jeśli mam spamować mało uczęszczane forum, i odpowiadać na każdy post, to to będzie trudne, ponieważ rzadko będzie ktokolwiek odpisywał...

Ney 18-10-2005 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka'cus
Bardzo fajny przydatny :p poruszono dóżo kwesti ogółem COOL ;] i Gz dal autora poradnika 8o

Widać, komó siem takie poradniki podobajom

Ręce opadają...

kocur_bury 26-10-2005 10:34

jesteście fajni :)
naskakując na autora właśnie to udowodniliście :p

Cinos 26-10-2005 16:19

Dobre kocur :D a ty burakou nie moja wina ze dopiero tutaj sie zapisalem i niewiem gdzie co jest ... :(

Vizharan 26-10-2005 18:22

dziwne ;/ mi sie podoba :D ale ja nie jestem fajny bo mam 43 elita ;p :]

hide 26-10-2005 18:58

Szkoda że tych 'fajnych' osób jest coraz więcej. Nie będe tu krzyczał o kogo mi chodzi -.-

Btw. zauważyłem [nie ja pierwszy] że żeby mieć dużo odpowiedzi trzeba założyć denny/nudny/niezrozumiały dla większości* topic i czekać jak się na ciebie rzucą :D

*niepotrzebne skreślić

Coś krótka ta lista ubergraczy, nawet jak na samą Secure :s [niestety jest ich znacznie więcej...]

Rah man 31-10-2005 15:07

Zlodziej pisze jak osiagnał sukces :]

Jako poradnik nie jest dobry :)

Dragonz 31-10-2005 20:06

Jestem fajny :D
1. Niemam paca (bo po co wydawac kase na cos co nie jest niezbedne do rzycia)
2. Tibia mi sie znudzila na 30 lvl
3. Na tibie wchodze po to by pogadać z kumplami
4. Jesli juz expie co sie zdaza niezwykle rzadko to expie zazwyczaj tylko i wylacznie sam.
Ci co mnie znaja to wiedza ze jestem fajny :D

majama 06-11-2005 19:15

hehe

poradnik jest świetny :D
nie wszyscy załapali, ale wiadomo, fajnych nie brakuje

Ciara lae 08-11-2005 09:56

właśnie na tym polega tibia zeby miec wysoki lvl i chronic kolegow a wrogow zabijac. zeby byc fajnym trzeba pomagac

Firespike 10-11-2005 09:49

Jak mozna napisac taki chlam!!!!!!!!!!!!!????????????????
Przecesz smiac sie z tego chce :D :spam:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45.