![]() |
Cytuj:
own3d. |
Cytuj:
"My friends: (tu zostaje wymienionych 10 największych lvli na serwerze)" Cytuj:
Cytuj:
BTW - tak się składa, że właśnie po 35 lvlu większość małolatów zaczyna się panoszyć... A rzadko kiedy przed... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A teraz wracając do ogółu posta... Trochę kiepska ta ironia... Wiesz, też czasem mam ochotę w taki sposób podsumować, za przeproszeniem, pewnych idiotów, ale wolę to zachować dla siebie i nie dobijać jeszcze bardziej innych, porządnych użytkowników. Heh, a najbardziej chce mi się śmiać, a nawet nie tyle się śmieję, co zaczynam żałować niektórych osób, które szkoda, że jeszcze nie wydrukują sobie tego posta i nie powieszą nad monitorem jako motta życiowego. Mam nadzieję, że kiedyś się wyrobią. Ach, i zapomniałeś dodać w swoim "poradniku", że jeśli chcesz być fajny, to musisz grać w Tibię tylko w markowych (oczywiście kradzionych) dresach i pkować innych, żeby wyżyć się, że Twoi rodzice wrócili z wywiadówki, na której oberwało im się za to, że złamałeś nos koledze z klasy, więc zabronili Ci wychodzić z domu, lol. (Bez urazy dla osób noszących dresy i nie wykazujących zachowania opisanego powyżej:/ Bo zaraz mi świstną posty, że nietolerancyjna jestem. Ale chyba nie wszystko da się tolerować:/) |
@topic
I ty właśnie nabijasz posty na takich durnych poradnikach. Jeszcze ktoś weźnie to do serca i przychody z pacc spadna :D (A może ty to napisałeś, aby expowiska berdziej odludnić?? ) 8o |
Cytuj:
To po co go w ogóle dawaleś.... jak dla mnie to są totalne głupoty... to nie jest śmieszne a pewnie taki chciałeś osiągnąć wynik chyba że po prostu lubisz dawać durne posty "żeby zwiekszyć sobie licznik" Na jakim ty świecie żyjesz?? |
Co do posta wyżej...
Wiesz, wstawianie tekstów ironicznych, tak się składa, że ma sens... Oczywiście, jeśli one same w sobie coś przekazują, uczą, uświadamiają, zachęcają do przemyśleń... To, że ten tekst i przemyślenia nad nim do niczego nie zmierzają, to już inna sprawa. BTW: Ty swoim postem też dużo nie wniosłeś, jak widać. Powtarzanie tego, co napisali już inni, też jest swojego rodzaju nabijaniem postów. Po co coś pisać drugi, trzeci, dwudziesty, pięćdziesiąty raz? |
Cytuj:
mysle ze nie napisales tego tylko po to zeby pokazac jak bardzo jestes inteligentny..., ale po to zeby sprawdzic ile ludzi na tym forum wie co to jest ironia. i to o twojej inteligencji nie jest zlosliwe ale uwazam ze masz talent do pisania a to idzie wraz z inteligencja |
lol co to za "poradnik" ? 0 expienia, facc, 0 questow itd. .... to ma sprawic ze ludzie beda cie lubic ? -.- po prostu ROTFL
|
@up: Kur** ludzie nie rozumiecie tekst ma CHARAKTER MOCNO IRONICZNY co za pajac -.-' !! wymiekam juz nie otwieram wiecej tego tematu :P
|
Bardzo fajny przydatny :p poruszono dóżo kwesti ogółem COOL ;] i Gz dal autora poradnika 8o
|
Szkoda, że nie poruszono dórzo kwesti, naszczęście tylko dóżo... lopl. A tak na temat poradnika, to serio do bani... Jeśli mam spamować mało uczęszczane forum, i odpowiadać na każdy post, to to będzie trudne, ponieważ rzadko będzie ktokolwiek odpisywał...
|
Cytuj:
Widać, komó siem takie poradniki podobajom Ręce opadają... |
jesteście fajni :)
naskakując na autora właśnie to udowodniliście :p |
Dobre kocur :D a ty burakou nie moja wina ze dopiero tutaj sie zapisalem i niewiem gdzie co jest ... :(
|
dziwne ;/ mi sie podoba :D ale ja nie jestem fajny bo mam 43 elita ;p :]
|
Szkoda że tych 'fajnych' osób jest coraz więcej. Nie będe tu krzyczał o kogo mi chodzi -.-
Btw. zauważyłem [nie ja pierwszy] że żeby mieć dużo odpowiedzi trzeba założyć denny/nudny/niezrozumiały dla większości* topic i czekać jak się na ciebie rzucą :D *niepotrzebne skreślić Coś krótka ta lista ubergraczy, nawet jak na samą Secure :s [niestety jest ich znacznie więcej...] |
Zlodziej pisze jak osiagnał sukces :]
Jako poradnik nie jest dobry :) |
Jestem fajny :D
1. Niemam paca (bo po co wydawac kase na cos co nie jest niezbedne do rzycia) 2. Tibia mi sie znudzila na 30 lvl 3. Na tibie wchodze po to by pogadać z kumplami 4. Jesli juz expie co sie zdaza niezwykle rzadko to expie zazwyczaj tylko i wylacznie sam. Ci co mnie znaja to wiedza ze jestem fajny :D |
hehe
poradnik jest świetny :D
nie wszyscy załapali, ale wiadomo, fajnych nie brakuje |
właśnie na tym polega tibia zeby miec wysoki lvl i chronic kolegow a wrogow zabijac. zeby byc fajnym trzeba pomagac
|
Jak mozna napisac taki chlam!!!!!!!!!!!!!????????????????
Przecesz smiac sie z tego chce :D :spam: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45. |