Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwszy września. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48818)

Rafciu Mistrz 01-09-2005 11:11

;( ;( ;( Glupia buda.. Ja malolat to teraz dopiero do gimka polazlem... klasa sprawia wrazenie: Power abuserzy, qjonq, kilka ladnych dup. Nie widzialem nikogo kto moglby byc hmm.. "normalny" :P Najgorsze ze w tym gimku znam 1 osobe z pdst >.> Jak tylko pomysel ze koniec wakacji <chlip> <chlip> Drom... Jedyne co mnie rozmieszylo w ten dzien zaloby to Twoj tekst o paccu :D poprostu rozbroilo mnie :P Co nei zmienia faktu ze dla mnie i dla wielu 1 wrzesnia to dzien zaloby narodowej. Laczmy sie w wysadzaniu szkol w powietrze!! Z sd wychowawce!!! ( Fanatycy tibi r0x ) lol :P Co ja *******e?

AibiT 01-09-2005 11:11

Szkoda, bedzie duzo mniej czasu na granie w Tibie, ale i tak sie bedzie grało :P :)

rabuke 01-09-2005 11:13

:/ Dziwne że najgorsze wydarzenia przypadają właśnie na 1 września:
Wojna , Biesłan etc
A co do pacca do na szkołe się nie opłaca mieć.
Nie dosyć że się nieco marnuje to ci którzy uważają że się marnuje próbują go lepiej wykorzystać opuszczają się w nauce:/
Good luck 4 all

kszychu13 01-09-2005 11:24

heh

tak ja wiem ze PACC moglby umilic mi rok szkolny ale napewno nie pomoze mi on w nauce:P no a co do tego konca wakacji to na pocieszenie powiem wam ze i tak szybko zleci ten rok szkolny jak kazdy inny ;)
zycze dobrych stopni i doskonalych wynikow w nauce;)

PS. i nie grajcie za duzo w tibie ;)

m_simple 01-09-2005 11:27

-.- egzaminy, prace klasowe, wstawanie o 7....
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
cieszą się że znowu będzie można żartować z nauczycieli

to zdanie mi sie podoba

Rybzor 01-09-2005 11:27

Widzialem ze Drom nie przepusci okazji zeby wypromowac pacca przez tibia pl ;)

tymon samuraj 01-09-2005 11:27

a ja nie ide do szkoły ;]
/\joke/\
a propo
dobrze sie zapowiada bo nasza pani wychowawczyni na wstępie zatrzasneła się w kalsie wiec dobrze sie zaczyna.
Osobiscie nie jestem za bardzo zadowolony,jakbym szedl do mojej starej szkoly to vbym byl szczesliwy .
i ten smród petów w kiblu...

CaldO 01-09-2005 11:39

hehe Dr.Omader :D

To o tych studentach to do Mnie :D :D :D :D
A solidaryzacji z mlodszymi nie ma, to fakt. Sam sie z przyjaciol troche ponabijalem :D

Szkola szkola, a ja mam jeszcze miesiac na imprezowanie :D

I ludziska pamietajcie, tibia nie zajac nie ucieknie, a rok szkolny poprawia sie dluzej niz zrobienie kilku lvl'i :>

Marixon 01-09-2005 11:45

Początek roku szkolnego...

Cytuj:

Przypominamy, że rok szkolny mija dużo lepiej jeśli jest się posiadaczem premium account, szczególnie, takiego kupionego przez tibia.pl(fakt potwierdzony naukowo).

Fajnie to wszystko opisałeś, ale ten tekst, który zacytowałem wyżej najbardziej mnie rozwalił :) ... A tak serio to ja osobiście uważam, że nie należy zbytnio lamentować, że to już koniec wakacji, tylko brać się za naukę, żeby mieć szansę na lepszą przyszłość ;) (to nie jest śmieszne!! :] )!!

Seru 01-09-2005 11:45

A ja mam kiepa, bo wrzucili mnie do klasy rosyjskim i tera bede mial klopot z przeniesieniem

LO SUX

(www.losux.prv.pl)

Memphis 01-09-2005 11:47

A ja już po rozpoczęciu -.-
Było tragicznie, dowiedziałem się, że jutro mam same tragiczne lekcje (prócz matmy).;/
@Sknerus22
Życze ci wszystkiego najlepszego, żeby szkoła przynosiła ci samą radość(co jest niemożliwe;p) i czego jeszcze chcesz;)

Wajga 01-09-2005 11:48

Byłem dzisiaj w szkole na akademi strasznie było najpierw dyra :cyclops: wygłosila nudne przemówienie nie wiem po co potem jakieś kujony zaczęły spiewać
po****ne pioseneczki :baby: wk***ają mnie te noobki a co do kupna pacca na jesień to jam mam inne zdanie uważam że nie warto kupować pacca ponieważ trzeba sie uczyć (Gadam jak moi starsi) a wogóle to wakacje dopiero za 10 miesięcy dlatego trzeba się cieszyć :) i smucić :( Jutro będe Kocić pierwsze klasy :baby: hehe :evul:

Telzarian 01-09-2005 11:48

Tak "bardzo" sie ciesze ze szkoły ^.- narescie wruce do codzienosci :D czyli
-Ide do szkoły
-Dostaje kilka 1 w szkole ^^
-Wracam do domku do ukochanego kompa :P

a co dp pacca Bardzo polecam zakup go przez tibia.pl jest wszystko szybko i bezbolesnie :P tylko jak by cipsoft zrobil teraz jakies nowe servy ;/ bo cem GRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sknerus22 01-09-2005 11:49

A ja mam dzis urodziny fajnie nie :/.

Telzarian 01-09-2005 11:52

sto lat sto lat niech zyje zyje nam :P jeszcze raz jeszcze raz niech zyje zyje nam :D

P.S : dam ci moj adres na ktory masz wysłąć kawałek torta :P asuheuaheusaheau

Rafaelo 01-09-2005 11:54

Nieee...

Nie chce iść jeszcze do szkoły ;(. Wakacje powinny trwać jeszcze z 2 tygodnie... Szkoła byłaby lepsza i łatwiej byłoby do niej iść 1 września gdyby się nie wiedziało, że czeka tam armia idiotów (50% mojej szkoły :\)...

Gostex 01-09-2005 11:59

eh w wakacje caly czas od rana do wieczora siedzialem w tibii :) .

a teraz bede musial najpierw isc do szkoly :( no niestety. te wakacje strasznie szybko sie skonczyly ;) .

Quodion 01-09-2005 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sknerus22
A ja mam dzis urodziny fajnie nie :/.

Happy birthday, happy birthday. Wszystkiego najlepszego, niech żyje nam, sto lat. [to są szczere życzenia, serio]

@topic: Własnie wróciłem z szkoły, trzeba przyznać że niezły hardkor. U mnie w klasie 15 dziewczyn i... 6 chłopaków (równouprawnienie rulez, szkoda tylko ze wiekszosc to takie brzydoty...), do tego dodajmy że koniec roku jest 30 czerwca (u mnie). Do tego mamy nowych nauczycieli, w tym vicedyr będzie nas teraz uczył techniki (aaa i to dwie lekcje są). :o

Myślałem że będzie gorzej. ;)

Huo 01-09-2005 12:05

Powodzenia w szkole ja współczuję mojemu bratu... idzie teraz do I gimnazjum będą go kocić itd :(.

blakes 01-09-2005 12:06

Kampania reklamowa firmy DROM nie spi ;)
Cytuj:

ps. Przypominamy, że rok szkolny mija dużo lepiej jeśli jest się posiadaczem premium account, szczególnie, takiego kupionego przez tibia.pl(fakt potwierdzony naukowo). Więcej na ten temat przeczytasz tutaj.

Ps. to mnie zawsze bawi :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18.