Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   trudne zycie lowlvl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4885)

Evil Maul 14-07-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakers Knight Arcania
Niektorym na wysokim levelu wydaje sie ze sa po prostu masterami a tak po prsotu nimi nie sa . Sa po prsotu noobami ktorzy chca rookowac wiare :(

Gdyby nie my kretynie kazdy server bylby znOObiony jestescie jak robale ktore trzeba wytłuc te wasze "friii itemz plx " albo "plx no kill " lub " dasz mi cos ? " to jest w*****ajace umiesz liczyc ? licz na siebie ! jest masa poradnikow jak grac zeby nie pasc , jak szybko zdobywac duzo doswiadczenia (czyt.expa) a nie 24 h na dobe stanie w dp i szukanie jakiegos goscia co itemsa da

Lasooch 14-07-2006 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul
bhuehuehuehuheuheuheuheuheuhe rzodkiewka jest supero***ny z ciebie nOOb 250 best hit xD solo gsy xD buhuehuehuehuehue , po twoim poscie moge stwierdzic ze lubisz slowo ,,GEEESSSY" fajne zabijac GEEESSSY ? ale niestety pomyliles sie noobie dla ciebie fajnie zabijac GEEEESSSY na ot's nie na rl tibi -.-

Wiesz, nie obraź się, ale po Twoim poście widać, że nie grzeszysz inteligencją.

Feneda 16-07-2006 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zeal
Wcale nie jest powiedziane, że newbie ma trudne życie. Może trafił na nieodpowiednie miasto? W Venore jest dość spokojnie, okolice dobre do expa, PK dosyć mało. W AB jest ponoć dużo Polaków, a mało PK. No a Thais... jest dość niebezpieczne...
Ponadto, warto również tak się zachowywać aby nie sprowokować potencjalnego PK. Nie znasz gościa - nie wyzywaj, nie wchodź w drogę, nie przeszkadzaj. Gdy widzisz, że jest to PK i Cię zatakuje - poproś o pomoc na game-chat lub krzycz :D Może Twój kumpel o tym np jeszcze nie wie? Może chodźcie razem expować? :p
Od 15-20 lvl z Pk raczej się problemów nie ma (z takimi jakich uwzględniłeś, polującymi na newbie).

HEHE GRALEM NA NOVEJ I BYLEM W AB LEDWO CO POSZLEM NA TROLEL TO MNIE JAKIS bEZEL UBIL I TAK CHYAB Z 5 RAZY;] A TERAZ GRAM NA SAPIHRA MAM 13 LVL I SIEDZE SE W VENO NARAZIE ANI JEDNEGO DEADA:d A GRAM OD PARU DNI ;]

tomektrz 20-07-2006 09:49

Na PvP są PK, a na nonPvP szerzy się chamstwo. Kradzieże lootbagów, trapowanie, złodziejstwo, oszustwa. Nooby robią co chcą, bo nie muszą się nikogo bać. Także tak źle i tak niedobrze.

Co do PvP - ostatnio zrobiłem sobie druida na Solerze. Poszedłem sobie poexpić, a tu podchodzi do mnie 10 lvl sorc z tekstem "zabiles mojego kómpla" (pis. orginalna) i zaczyna nawalać we mnie z różdżki. Oczywiście dead, bo do byłem na Femor Hills, więc do Carlin i Ab daleko. Potem ów sorc oczywiście nie podał nicka kolegi, którego "zabiłem", a nie mieszałem się w żadne walki, bo z 8 lvl miałbym przesrane. Ponadto kilka razy w Carlin mnie atakowali, raz w Ab i dzięki tymże PK miałem szanse ponownie pozwiedziać Rookgaard.

tomektrz 20-07-2006 09:52

Na PvP są PK, a na nonPvP szerzy się chamstwo. Kradzieże lootbagów, trapowanie, złodziejstwo, oszustwa. Nooby robią co chcą, bo nie muszą się nikogo bać. Także tak źle i tak niedobrze.

Co do PvP - ostatnio zrobiłem sobie druida na Solerze. Poszedłem sobie poexpić, a tu podchodzi do mnie 10 lvl sorc z tekstem "zabiles mojego kómpla" (pis. orginalna) i zaczyna nawalać we mnie z różdżki. Oczywiście dead, bo do byłem na Femor Hills, więc do Carlin i Ab daleko. Potem ów sorc oczywiście nie podał nicka kolegi, którego "zabiłem", a nie mieszałem się w żadne walki, bo z 8 lvl miałbym przesrane. Ponadto kilka razy w Carlin mnie atakowali, raz w Ab i dzięki tymże PK miałem szanse ponownie pozwiedziać Rookgaard.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26.