![]() |
@up ale rozumiesz ze nie pisze sie tam ść tylko źć?? wiec powinienes napisac zc a nie sc.... omg nie obraz sie ale musisz potrnic ortografie zamiast grac na kompie..
|
kurde zrobily sie 2 posty... usunac plx i sorry
|
@2x up
Tu nie chodziło o polskie litery :P Odnalezione, odnajdź, odnaleźć a nie odnalesc. Nie zrażaj się za bardzo, po prostu zastosuj się do rad jakich ci wszyscy udzielają, a następne części będą na pewno o niebo lepsze. EDIT @up Byłeś wcześniej o pare sekund ;p |
masz racje, że musze poćwiczyć ortografie w tamtym roku nie zadobrze mi szło :D
|
@ 2x up wlasnie to powiedzialem :PP :D
@up moze masz dyslekcje..gdy ma sie ta chorobe slabo sie umie ortografie itp. |
Cytuj:
|
Moze byc tylko ta gramatyka i fabula...
Od razu super hiper extra mega EQ. I misja od mamy :P, mama daje misje: "Wynieś śmieci!" :D Reszta spoko. |
2 x up oks..
SlipknoT rlz ^^ |
Cytuj:
|
Fake Story
Najs, tylko krótkie bardzo i troche dupna historia. Mogłeś zrobić taką, że niby jakieś Demony zawładnęły duszą ojca Rzemka i musi on pokonać Demona aby uwolnić duszę Ojca.
Myślę, iż byłby to dość dobry pomysł. Radzę Ci najpierw wymyślić jakąś dobrą fabułę do historyjki a nie fejkować co się da i co do głowy przyjdzie... ;) |
@up albo musi zabic swojego tate :P
|
Dla mnie bomba moim okiem to niewygląda na 1 raz :P
|
...ale jest to piewszy raz :)
|
Boshe czepiacie sie o bledy ortograficzne moze jest slaby z ortografi :P albo poprostu robil na szybko fake albo... poprostu zapomnial .
Fake jest spoko podoba mi sie :) more plx :P |
No superr... Oby tak dalej :] zapowiada sie ciekawie :baby:
|
Taka fabuła mi się przejadła (bo było dużo dzieci ratujących swoich tatusiów :D ) ale dobrze że nie zrobiłeś orców tylko krasnoludy :P
Acha, ściany są na siebie powklejane ... 8/10 - widze że się ktoś w tym fake'u troche postarał :P |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |