![]() |
-.-
Jezu! Nieściągać! Jedna z najlepszych osób w Tibii zamiast zabić Orshabaala to sw lazi przez 220 minut -.-
|
Moje zdanie jest takie Cach by ubił go bez problemu jak by nie te PIE*D*L*NE
Newb co tam lataly i tylko nie potzrebnie pzreszkadzaly -.- widzieliście ze cach lurowal go do tej dziury ale oczywiscie przylazl jakiś noob 40lvl~~ i odlurowal...... i tak by go z ue zalatwail jak by byl sam! |
Cach ma napewno wysoko levelowych kumpli. Powinien skrzyknąć erkipke i rozwalić go jako pierwszy w tibii a nie poszedl, popatrzyl, pomanasowal sie i wrócił... wiecej organizacji powinno w tym być.
|
Jak dla mnie , starego Calmerianczyka , filmik klasyczny , dzuo kumpli latajacyh w ta iz powrotem , rozumiem doskonale Cachero , sami wszyscy wiemy co to jest expic zwyczajnie na lagach a on mial bic najlepszego monstera dostepnego na Tibii? Warto obejrzec bo zdazaja sie ciekawe momenty , kiedy przez te lagi cach ma go na klacie lub przed nim ucieka :)
|
Nudy nudy nudy
|
Joke
Bueheheh ***nac mozna co to jest .chacero sie osmieszyl w tym momecie .na filmie pokazl nam lecje ahania sie Buhehehe :evul:
|
Cytuj:
@topic Cachero solo nie ma rzadnyuch szans z tym monsterem, biega tak samo jak cach na utani ;p |
Cytuj:
|
Cachero jest w stanie go zabić
Jest w stanie go zabic tylko wtedy gdy jest przy jakiej
|
Cachero jest w stanie go zabić.
Jest w stanie go zabic tylko wtedy gdy jest przy jakiejś rampie\dziurze , niestety za wiele ludzi sie tam kreci i go lurujom po całym Edron .Czyli reasumując "Cachero can own orshabal only if other players won't be on-line".
|
Zanim cachero zabiłby tego bossa to straciłby całą mane,a potem poprostu hp :< Ded
|
Ja uwarzam że Cachero solo by niessolowal Orshabaala solo jest to niemożliwe raz dwa by mu zjad cała mane hity na hp wlazły i cudowny napis za kturym karzdy przepada "You Are Dead"
P.S Filmik troche nudny gdyby chociaz o 10 min byl dluzej z tym Orshabaalem to by może był fajny a tak to wielka NuUuUuUuUda :( |
dlaczego on go nawet nie uderzył..miał utamo vita i miał próbować z sd...
|
No fakt. Troche mała organizacja była z tym bosse. ON pewno po prostu chciał zobaczyć jaki jest silny, a nie prubować go zsolować. Jak będzie drugi raz na calmerze to na bank zbiorą jakąś większą ekipę. Ale na razie najbardziej mnie zastanawia, co będzie na antice, gdy orni się tam pojawi xD
|
ale lol
Cytuj:
|
huh, One man army...
Poprostu większośc h lvli nie chciała walczyć,a sam Cach~ by go nie pokonał... ale i tak gz próby. |
Omg!
Filmik BARDZO nudny, tam nie ma nic -.-" Zmarnowałem tyle czasu na oglądnięcie tego filmiku i zawdzięczam mu tylko to że zobaczyłem domek Cachera i jego skille, pozatym OGROMNA LIPA
|
ehh... co tu duzo gadac cachero to osrana ciota :P tak samo jak serzer z julery czyzby im wiekszy lvl tym bardziej sie wszystkiego boisz?
|
Fajny filmik :D
|
lol
ta boisz sie straty ogromnej ilosci expa ktorej nigdy w zyciu tyle nie miales nobku wyzej
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:49. |