Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   "Zwariowana" żaba. Mania? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49301)

PiXik 05-09-2005 21:33

szkoda że ankieta nie jest publiczna zagłosowałem na taka sobie.żeby nie było że nienawidze jak reszta;p.żaba nie jest zła ale też nie jest taka super(wole mborthera tip top w remixie c-boola:P)Większość z was tego nie słyszała tylko najeżdża bo zrobił tak mod,czy kto inny. spider:krejzi frog to muzyka z gliniarza z bevery hills;p +troszke bitów czyli takie techno nie przymieżając(może dance cholera wie)

Belvedor 05-09-2005 21:51

Byla shiza z "tamagoczi", potem jakimis komorkami ( ktora trwa do teraz bleee ) i wreszcie przyszedl czas na dno wszechczasow - zabka, jakis ptaszek, na***any los i masa tych gownianych zabawet dla plytkich mas.

Smutne...

Zastanawiam sie co bedzie potem? Wibrator fluorescencyjny o szerokiej skali wibracji, podlaczony do internetu, z jakas fajna gra java + GieGie. Do tego odtwazacz mp3, z ladowarka bateri. Szerokimi mozliwosciami modelowania glowki , wykonanym z przyjemnego w dotyku materialu, niepodatnego na uszkodzenia o lekkiej nucie zapachowej. Do tego prosty interfejs i obsluga w wielu jezykach. Mozna takze zamowic wersje platna, ktora bedzia dawala mozliwosc pobierania z sieci filmow ( zebys sie nie nudzila przy ... :P )

Przytocze tu slowa Malolata ekhem " ja tylko w****iam sie " ( i moj dopisek ) gdy patrze na to "polifoniczne" dno -.-

Olorion. 05-09-2005 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Co to jest ten Krejzi Frog? ;s

taki szit co miedzy programami na mtv leci "O JAMBA!1 ALE SUPER KREJZI FROG"

mnie to osobiscie denerwuje ;d

M@rcin 05-09-2005 21:59

Nie wiem co wy macie do tej żaby . Jak was w****ia wyłaczcie telewizje i już :D

]v[ichal 05-09-2005 21:59

Zaznaczyłem nienawidze -.- Niech w koncu przestaną to puszczac ;(

Cangure 05-09-2005 22:08

Głupia żaba, na początku to się podoba, ale później OCHYDAAAA.

Shinjix 05-09-2005 22:19

Przy pierwszym razie bylo smieszne, przy dziesiatym jednego dnia stwierdzilem, ze przesadzaja. Po tygodniu (zaba leciala co kilkanascie minut na vivie) doszedlem do wniosku, ze to juz jest irytujace i kretynskie.
Fani zaby mowia "a wylaczcie bla bla bla" - jakbym mial wylaczac tv przy kazdej reklamie crazy frog musialbym po tygodniu oddac pilot do naprawy.

Scream 05-09-2005 22:24

ghost, przeczytaj jeszcze raz moje posty uwaznie i napisz, gdzie jest napisane ze ja to do ciebie kierowalem. Moja druga wypowiedz byla kieroweana do konkretnej osoby, pierwsza do osob ktore pisaly ze to komercha. Wiec komentowanie drugiej wypowiedzi bylo bez sensu, a pierwszej jesli nie pisales ze to komercha bylo bez sensu, a jesli pisales ze to byla komercha to przeczysz sam sobie.

Ghost Nieudany 05-09-2005 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scream
ghost, przeczytaj jeszcze raz moje posty uwaznie i napisz, gdzie jest napisane ze ja to do ciebie kierowalem. Moja druga wypowiedz byla kieroweana do konkretnej osoby, pierwsza do osob ktore pisaly ze to komercha. Wiec komentowanie drugiej wypowiedzi bylo bez sensu, a pierwszej jesli nie pisales ze to komercha bylo bez sensu, a jesli pisales ze to byla komercha to przeczysz sam sobie.

Nie zaznaczyłeś nic, że piszesz to o komercyjności do konkretnej osoby. Poza tym, użyłeś liczby mnogiej - i sam mówiłeś do WSZYSTKICH.

TheNatoorat 05-09-2005 22:43

Osobiście padam po wysłuchaniu 4-minutowej sesji piosenki techno.
Załóżmy, że mam 100 zawrotów głowy podczas takiego okresu - każdy jeden na jedno powtórzenie melodii.
Co, biedny, mam zrobić, gdy słyszę piosenkę 20 razy dziennie? 20x100=2000, olaboga!

Nie, przerobiona melodyjka, wykradziona z pewnego filmu nie jest komerchą. W końcu autor musi zarabiać jakoś na te kasochłonne wstawianie bitów i jednego loopa.
Powalające. O.o

Wikt 05-09-2005 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M@rcin
Nie wiem co wy macie do tej żaby . Jak was w****ia wyłaczcie telewizje i już :D

dobra, czyli mam wyłączyć telewizje. a co zrobię, jak puszczą CF w radiu? albo jak znajdę reklame? albo jak jakiemuś debilowi w autobusie zadzwoni telefon donośnym TUM TUM TUTUTUTUTU DING DING? aż strach do lodówki zajrzeć..

Caer 06-09-2005 01:16

@Up:
Człowieku, to jest paranoja. Jedyne wyjście: idź do lasu i się powieś -.-' Przecież przeginasz pałę na całego. Przeżywasz to, jak stare dewoty zmianę proboszcza -.-'

Wikt 06-09-2005 08:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caerlionne
@Up:
Człowieku, to jest paranoja. Jedyne wyjście: idź do lasu i się powieś -.-' Przecież przeginasz pałę na całego. Przeżywasz to, jak stare dewoty zmianę proboszcza -.-'

z chęcią. daj mi sznur.

Ashlon 06-09-2005 10:52

Co do komercji - a niech sobie bedzie, w koncu prawie wszystko jest komercyjne. Ale juz sie nawet vivy nie da posluchac, bo to leci podczas KAZDEJ reklamy (sprawdzalem wczoraj - w ciagu ~40 minut zaba pojawila sie okolo 5 razy, nie liczac kurczaczkow sweetych, zasranych diabelkow i innych).

Dj Nekro 06-09-2005 11:23

Normalna Mania z tym Axelem ;/

Arut 06-09-2005 13:12

OmG -.- nie wiem czy ktoś już o tym nie pisał ale, nie wiem czy wiecie że ten utwór tak naprawde to "Trabant" sciągałem go kiedys w postaci .mp3 z jakiejś z humorystycznych stron. Więc nie wiem czy mają jakies prawo do przywłaszczenia sobie tego.

Dj Nekro 06-09-2005 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arut
OmG -.- nie wiem czy ktoś już o tym nie pisał ale, nie wiem czy wiecie że ten utwór tak naprawde to "Trabant" sciągałem go kiedys w postaci .mp3 z jakiejś z humorystycznych stron. Więc nie wiem czy mają jakies prawo do przywłaszczenia sobie tego.

Haha, ja tez to kiedys sciaglem!!! :P Ale mnie rozmieszyles tym textem... jasne ze maja prawo!!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02.