![]() |
:(
;( ;( ;( Wzruszające ;( ;( ;(
|
:( ;( :o Wzruszające i smutne :p
|
Cytuj:
n/c blx daj se spokoj dziecko xD |
Cytuj:
Osobiście preferuje ubic 1 demon z power boltów, 1 demon mniej zawsze moze oznaczac dluzsze przezycie, lub nawet wykonanie pomyslnie questa. |
Pbolty obrazenia moga wyniesc czasami +200 wiec ogolnie z p boltow demon szybko padnie POWODZEnia zycze
@Fala ty robiles z arrisem aresem i z kim 4 najtow czy byl jakis pall?:D |
Ja bym...
Ja bym ci radził walić najlepszym axem jaki masz czyli jak mniema to dragon lance :) i nawalać a nie szczypiesz sie ze swordem B) ze względu na skille
bo załuszmy że teraz masz ten skill swordem 70 i zadaż demonowi te 250 hita ale przy skillu 90 z dragon lance zadaż nawet do 300 przy odrobinie szczęścia :] |
Cytuj:
|
na tym skilu z ice rapiera walniesz 400~albo mniej jak spodlujesz :D
edit: walczac na skilu 90 z axe walac d-lance max hit to 253 ;D |
...
..........
|
Po co odswierzac nie aktualny temat, pozatym uha sie co 1~ sec a nie 2.
|
Cytuj:
|
Ja nie wiem sam co mam myśleć, AncienciQ kupiłeś postać czy naprawde się nie znasz? :o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pytanko
Może ktoś z was oglądał anni w wykonaniu 4............. sorców. Tak takj sorców wchodza wszyscy po 2 razy UE i demonki padają. 8o
|
na harmonii to nie problem ...
|
Miałem gdzieś film jak anni zrobiły 4 sorce .Stone skiny might ringi i ue :)To była hiberna.
|
No więc mi się wydaje jak ma się zaufaną paczkę 4 sorców min. 150 lvl to spoko można isc na anii i nie jest tak strasznie bo wystarczy się zgrac i anni to nie meczarnia lecz 4 sekundy, tyle czasu zajmuje puszczenie 8 ue zgranej paczce.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |