Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   bronie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4980)

NORMALY OBYWATEL RP 05-05-2004 19:52

a moze jescze...

a moze jescze zrobisz nowego skina do fire sworda bylo by fajnie juz sobie wyobrazam jak go zbobisz te plomienie beda takie zywe...
sorka ze jestem taki upierdliwy ale jestem zafascynowany twoja tworczoscia jestes po prostu swietny i moze kiedys potrzenujemy na valori bo ja tez jestem knightem ale pierw musze polepszyc skille:P powodzenia w dalszej tworczosci aha.... i jescze co z tym demonem:P

Hegemmon 07-05-2004 11:55

hmm C.i.p. Soft pewnie siedzi przed kompem zamórowani i ani drgną.. dlatego odpowiediz brak :baby: .. co do tego knighta to czekam z niecierpliwością :sword:

yon 07-05-2004 12:24

przez weekend cos dodam. w przyszlym tygodniu jest E3.. wiec ja (jak i wszystkie firmy ktore robia gry komputerowe) mam tutaj naprawde zabawnie :P

ooo. wlasnie mozg mi wyciekl na podloge :D... znowu :(

M@x_92 08-05-2004 19:44

stary, gdy zobaczyłem te bronie to mnie o ściane rzuciło, one są po prostu zaje..... 8)

Main Vegeta 08-05-2004 20:53

OOOOO K*****A!!!!! jak żałuję że dopiero teraz zobaczyłem ten temat!!! yon... jesteś moim ziomem!!! nie no wymiękam przy kompie!!! tylko zastanawia mnie jedno... te grafiki są tak dobre że wydaje mi się że bierzesz je z innej gry... wydaje mi sie że już gdzieś widziałem te bronie hmmm... a może nie.... mimo wszystko YON jest geniuszem!!

yon 08-05-2004 22:41

ten majl jesd dodany przy tysiecznym wejsciu na ta strone (o ile ktos mnie nie ubiegl :P )

macie rycerza! byc moze jest troche inny niz sie spodziewaliscie, ale zrobilem go takiego troche bardziej tibiowego (przynajmniej mi sie tak wydaje). Obiecuje ze do niego dorobie animacje oraz przygotuje do wlozenia do gry (musze, muszie :D

http://www.yon.menel.com/2d/tibia_outfit_6.png

Main Vegeta. Chyba sie nie obrazisz jak napisze ze nieco rozbawil mnie twoj majl :P mialem juz kilka oskarzen o 'plagiaty' po drodze i wszystkie byly bardzo chybione... nie wiem co mam jeszcze pokazac.
Coz, ale jacys ludzie robia te rzeczy do (innych gier), i wiekszosc z nich nie jest oskarzana o plagiat :P czemu w tibii jest tak dziwnie ? :D
Vegeta, potraktuj moja odpowiedz jako zart :)

aaa. i mozliwe ze beda jeszcze jakies poprawki przy tym rycerzyku (wyjda w animowaniu).

huh. chcialem zrobic tutorial do tego tu. ale wyszedl zupelnie bezsensowny i bardzo nieobrazowy :/

narwik 08-05-2004 23:02

yon, napisz po prostu czym się zajmujesz, dla kogo i ile tytułów już masz na koncie...
albo chociaż może jaki konkurs wygrałeś rok temu, hehe

@Main Vegeta i reszta
a zastanowiłeś się może ile można zupełnie różnych mieczy wymyśleć do okienka 32x32 piksele?

Gewof 09-05-2004 10:27

Yon, kolejne moje gratulacje! Te outfity sa kilka razy lepsze od tych ktore robia CIP. Moze jednak sproboj wyslac im maila wraz ze swoimi pracami, a byc moze cos z tego bedzie. :) Powodzenia!

Hegemmon 09-05-2004 10:36

:) rycerzyk bardzo fajny choć spodziewałem się, że będzie bardziej okuty blacha ale spox :) te zielone włosy też są jakoś dziwnie ale ogolnie bardzo pozytywne wrażenie :D
Oby tak dalej.
Main Vegeta poprzyj teze agumentami w postaci ss-ów tych grafik

NORMALY OBYWATEL RP 09-05-2004 13:04

KNIGHT RULEZZZZZZ

bardzo fajny skin dla knighta i zgadzam sie z toba ze jest tibijski dal bym ci pomysl na nowe rzeczy ale kude niemom takeij duzej weny tworczej:D hehe czekam na dalsze projekty z niecierpliwoscia...

Baron Kaldrick 09-05-2004 21:57

Yon, jesli jestes zainteresowany tworzeniem grafik do gry cRPG/MMORPG, just msg me on gg - 1537962...

limenu 10-05-2004 08:38

A morze byś zrobil te ludzikki bardziej..ech..jak to powiedzieć? Kształtne?
Znaczy....może jakaś damulka by tam zawitała, co o tym sądzisz? Nie myślcie sobie rze poprzednie nie są
dobre, są BARDZO DOBRE, ale.....
jakaś elfcia by sie przydala :D
Ale taka z DUUUUZYMI (.)(.)

oczkami ;)

:edit:
kto powiedzial ze mają być cycate? mi chodzilo o duze oczy, ale z koro proponujesz panie z bp ;p
to nie mam nic przeciwko ;p

yon 12-05-2004 13:21

http://www.yon.menel.com/2d/outfit_animated_mask_1.png

have fun :D

niestety w grze wyglada nieco gorzej niz pokolorowany przeze mnie, ale daje rade.
mam nadzieje ze nie spodziewacie sie zbyd wiele od 2och klatek animacji :D

hegemmon: niestety nie mogl byc bardziej blaszany, bo wtedy kolorow wogoleby nie bylo (glupio by bylo zrobic kolorowana zbroje).

co do cycatych wojowniczek. pomysli sie :D

Slajt 12-05-2004 14:03

Mi się osobiście tenstuff bardzo podoba - zrób tego więcej to może uda ci sie sprzedać cipom :D

Rince 14-05-2004 18:40

Nie wiem czy nie powtarzam czyjejs wypowiedzi, ale moglbys sie pokusic o zrobienie wlasnego .spr do tibi, napewno plik cieszylby sie ogromna popularnoscia! :P

yon 14-05-2004 20:52

well. well. ja tam nikogo nie bede scigal za zrobienie spra dla siebie....
Ale narazie nie bede robil zadnego oficjalnego pliku. nie bylbym tez zadowolony gdyby ktos zrobil go za mnie i rzucil w siec :D
narazie mala przerwa. probuje sie relaksowac i robic grafike do waszej ulubionej stronki (narazie nie pisze ze skoncze :D)

papa

Hegemmon 15-05-2004 12:48

hmm yon... ale obiecaj że potem pozamieniasz te grafiki ^^ ta pierwzsa nadawała by się jako skin pałki albo jeden z tych nowych ( ten taki dziwny :P ) tylko zrób potem tego więcej żey nie szukać zmian ^^ do tego można by dać poprawione grafiki terenów z topicu w tym dziale no i ta butelka jest cool :)
ale ja cię nie poganiam i zrób to wtedy kiedy uznasz to za stosowne ale chcę żebyś wiedział, że czekam z niecierpliwością :baby:

krolik 18-05-2004 18:28

moze sie powtarzam ale uwazam ze pochwal nie wystarczy do konca zycia!! to jest po prostu znakomite :] z takim talentem daleko zajdziesz!8)
:))

zrob tez grafe jakiegos runka np. UH ;)

Sir_alex 19-05-2004 08:03

suuuuuuuuuper bardzi mi sie podobają czekamy na wiecej a moze jakiegos potworka albo runa:D

M@x_92 20-05-2004 19:19

zrób więcej outfitów, te które już zrobiłeś są ekstra, ale więcej plx :);)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54.