![]() |
lol nie mam obrazu jak ogladam filmik:/
|
Cytuj:
|
To jak ? Napisze ktos tytuly piosenek ? :P Tzn. Znam tytul 1 i 3 .. ale ta 2 ? Powiedzcie :P
|
Gz Filmu Za***isty I Pls Ten Film Z Wojny
Pozdro Od Zynka ;) |
Mam pytanie wazne a na jakim programie robiles ten filmik prosze o odpowiedz z gory thx
|
Gz wykonania filmików ;)
Mam jedno małe pytanie, mozesz podać stronke główną (host-a) , gdzie jest link "www.tibia.no"?? Nie ma tam limitów i fajnie wygląda strona :) |
Cytuj:
Jest to Norweska strona o Tibii. Po prostu wyszli do mnie z inicjatywa :) |
No film jest naprawde extra zwlaszcza muza mi sie podoba ale jak bys mogl t oja tez prosze zebys podal tytul tego ostatinego kawalku ;) WIECEJ TAKICH FILMOW PLS
|
fajny filmik, co tu wiecej gadac sciagajcie i ogladajcie
|
Mam pytanko , jaby mógł ktoś dać linka nie z rapidshare.de to będe wdzieczny ;] gdyż tam czekam i czekam a limit pisze ,że mam wciąż przekroczony pomomotego ,że nic nieściągałęm ;( chetnie bym oglądnoł ten filmik...:]
|
az sie łezka kręci w oku jak kiper pada xDD
ale tak naprawde fil za***isty tylko szkoda seth-dronna ;( wtedy to on jeszcze był no i nekki nie zauważyłem :( ahh to były czasu xDDD |
wypas filmik :p
lepszy byl dla mnie tylko z coronelem
name:............. Swiat:nova Level:25 Skills:6x/6x mlvl:4 |
Filmik bardzo fajny 3 fajne utwory wszystko co trzeba :)
|
sorry że wogla pytam ale z kąd wezme program żeby nakrecić film wmv?
Moze jakaś nzawa??? Bede wdzięczny ;] |
Cytuj:
|
xD
Dziwne nie moge sciągnąć jeśli sciągne dam edita :D Kiedys mnie protectorowałes ;/
8o Seba wypas na maxa !!! :D:D::D:D |
Filmik spox,moreeeee plx.Aldruhn ty to masz talent,kilka twoich filmow widzialem i all wyjesuper:P ;)
|
:)
Filmik jest git ale muza... aż było miło :)
|
Ten filmik jest naprawde dobry, kilka z tych akcji widzialem na rl:) najlepszy jest hunt kiperlany na demonach z gerrelem...
|
No woncu cos z mojego swiataxD nie wiem cos u mnie z tymi fiomikami nie hula ;/ lepioej jakies fotki powklejaj:P:) ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |