![]() |
Kto mi powie jak skonfigurowac radeona 9000 zeby na tv byl fajny obraz
na tv widze tylko sniezyce albo paski czerwono czarne... mam 3 telewizory w domu 15 calowy, 21 calowy i 38 calowy na kazdym widze to samo. Piszcie na [email protected] lub na gg 5418311 prosze o pomoc;d z gory dzieki |
Fajne ale dzięki nie skorzystam... ;] Dwóch głów z oczamy po obu stronach to ja nie mam... ;]
|
Mysz&Klawiatura
Witam
mam taki problemik jezeli chodzi o gre na TV. Kompa mam po jednej stronie pokoju a TV przy łóżku po drógiej. Chcę tv podłączyć do kompa po to zeby móc grac w wyrku :D chcialbym zapyac czy wie ktos jak przedluzyc kabel do klawiatury i myszki albo czy sa jakies k&m z dluzszymi (5m-10m) kablami |
Wkoncu
Wkoncu
nawet dziala Fajny Efekt xDD |
Mam problem , posiadam Radeona 9550 i gdy proboje przezucic obraz na TV to mam czarno bialy obraz :/ jak kiedys mialem GeForce 3 to wszystko bylo cacy a teraz niewiem jak to zrobic :/ Niech mi ktos odpisze
|
Cytuj:
Witaj Tez mam grafe od ATI i chetnie Ci pomoge rozwiazac problem ale musisz sprecyzowac co masz czarnobiale bo napisanie ze obraz jest nieprecyzyjne.:dance: :dance: Czy wyswietlany obraz na telewizorze jest czarnobialy? 8o A moze po podlaczeniu blaszaka do TV ekran pozostaje pusty ?? Napisz jeszcze jakich sterownikow uzywasz, bo modowane maja mocno zmienione opcje( typ Omega) |
Thx
Poradnik bardzo sie przydal:)
|
przyda sie możesz dac instalacje windowsa XP oraz format tego programiku ;)) :) ;) 8o
|
mój brat tak zrobił że telewizor zastepowal monitor XD
|
wam od ściechu a kino splajtuje B)
|
Heh,
ciekawe, wybróbuje cus takiego. |
Siemka
No spoko temat.Z tą pomocą moge spokojnie i bez problemów podłaczyć telewizor!!:browar: I stawiam wam browca:fuck: :P :lolo: |
ja mam w karcie graficznej zolte wejscie chinch, czy da sie podlaczyc do niej telewizor ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
- karta graficzna - Przejściówka Scart (Euro) i ? |
Cytuj:
PS. jesli nadal masz z tym problemy to gratuluję :] |
Na TV wychodzi mi obraz czarno-biały. Jest to wina kabla, czy ustawień w komputerze (jeżeli tak to jak je poprawić)?
|
Cytuj:
|
wszytko dziala, ale obraz jest czarno bialy ;/
uzywam karty ATI |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |