![]() |
Żeby nie ufać nikomu poza sobą.... I że zemsta jest słodka, zostaem zdradzony i oszukany, dołączyłem się do Brazilian i sie zemścliśmy na nich
|
Czego sie nauczylem grajac w Tibie?Absolutnie niczego, Tibia to tylko gra... :)
Pozdrawiam, T. |
Ja nauczyłem się że niemożna ufać ludzią :/ dużo razy zaufałem i przez to straciłem jakąś cenną rzecz... a przedewszystkim nauczyłem się angielskiego jak zacząłem grać w tibie nieumiałem prawie nic angielskiego teraz jest dużo lepiej . <<THX FOR TIBIA :D>>
|
Przede wszystkim english ale także że Szwedzi sa fajni a Brazylijczyce to Noooooby jakich malo na tym świecie...
|
sprzedac tamtom postac przemka przybylke bo mam recorwey key i moge w kazdej chwili za***ac (czy to uczciwe?)
|
Ja się nauczyłem bardzo wiele z zachowania i oczywiście umiem lepiej angielski choć i tak zawsze były same piątki nawet jak niegrałęm w Tibie, ale teraz umiem angielski na tyle że jestesm cały 1 rok nauki na przód i jeszcze jedno Tibia mnie nauczyła żeby przechdzić przez pasy tylko na zielonym świetle.
|
O ja się nauczyłem, że nie warto pchać się na Fibule i wrzeszczeć do treniących knightów: Leave or hunted! i powtarzac tego na realu (supermarket, tramwaj etc.) XD Skutki chyba znacie :P i troche angielskiego np. Sorry, me kidding! Mi don't wana ded! XD albo: Don't keal mi! XD Żartuje :P
|
mniej spac
|
Moi koledzy i inni mówią że tibia to samo zło ja wcale tak nie myśle myśle że to ciekawa ale niezachęcająca do gry przez "świętną grafike".Ale ogólne fajna gierka Tibia powinna być na :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Cytuj:
Zobaczymy czy ta "głupawa gra" może czegoś nauczyć. |
Ja myśle, że każdy się troche chociaż z angola podszkolił. :D
Choć ja tam się nauczyłem by nie ufać gościom z niższymi lvl-ami :P |
Nauczyłem się:
- Angielskiego - Nie ufać nikomu - W życiu niema nic za darmo - Nie wkładaj trampek do lodówki! Trochę stary temat ale myślę, że dalej na czasie. |
Angielskiego. Rozmawianie z ludzmi, znajacymi ten jezyk duuuuzo daje ;)
No i poznalem kolege, z ktorym potem pojechalem na zagle. |
Błysnęłam na angielskim xD
|
1. Byc soba ;]
2. Nie przejmowac sie nie powodzeniami 3. Podchodzic do zycia na luzie 4. Nie dac sobie pomiatac i walczyc o swoje |
Niektórzy mówią, że przez Tibię można mieć przechlapaną resztę życia ale w moim przypadku był to wyjątek, dzięki któremu teraz studiuję =). W liceum, 2 lata temu byłem typowym nałogowcem, opuszczałem zajęcia, nie przykładałem się, miałem po 4 zagrożenia. Pewnego dnia jak dostałem bana uświadomiłem sobie co mogę stracić grając w to i ustaliłem sobie, że pogodzę naukę i Tibię. Od tego dnia moje wyniki naukowe były lepsze niż kiedykolwiek, dzięki czemu studiuję =).
|
Ja się poduczyłem angielskiego duzo zwrotów jakie mamy na lekcji albo kartkówki byly tez zwiazane z tibią ;] A także ze nie nalezy ufac niektorym osoba nawet wtedy kiedy udaja ze sa miłe ( Tak Vhaloir :))
|
Nie róbcie sobie jaj, temat nie ma na celu sprawdzenia jakich umiejetnosci przydatnych w Tibii nauczyla was ta gra, ale w życiu. Ten angielski ktorego sie nauczyliscie to angielski tibijczyka... no albo pojedyncze słówka... Nie dać sobą pomiatać? Czy stałeś się po prostu agresywny? ;d
|
angielski... znacznie podszkoliłem się w angielskim...
wiele różnych rzeczy się nauczyłem lecz zbyt drobiazgowe by wymieniać |
A więc wymieniam:
-Angielski -2 razy zawsze myślę,zanim cokolwiek napisze -Pokory -Brak ufności do osób,które nie pochodzą z mojego grona. -Że liczy się szkoła,koledzy czy rodzina -Zmienił mi się charakter (mam nadzieję,że na lepszy) staram się byc bardziej rozważny,kulturalny. Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |