Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czego nauczyliście się grając w Tibię? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50290)

PAnczop 09-10-2005 18:18

Żeby nie ufać nikomu poza sobą.... I że zemsta jest słodka, zostaem zdradzony i oszukany, dołączyłem się do Brazilian i sie zemścliśmy na nich

sir Tifejo 09-10-2005 18:36

Czego sie nauczylem grajac w Tibie?Absolutnie niczego, Tibia to tylko gra... :)

Pozdrawiam,
T.

D4roO 09-10-2005 19:19

Ja nauczyłem się że niemożna ufać ludzią :/ dużo razy zaufałem i przez to straciłem jakąś cenną rzecz... a przedewszystkim nauczyłem się angielskiego jak zacząłem grać w tibie nieumiałem prawie nic angielskiego teraz jest dużo lepiej . <<THX FOR TIBIA :D>>

Dj Vroog 10-10-2005 09:03

Przede wszystkim english ale także że Szwedzi sa fajni a Brazylijczyce to Noooooby jakich malo na tym świecie...

Miernota 12-10-2005 14:16

sprzedac tamtom postac przemka przybylke bo mam recorwey key i moge w kazdej chwili za***ac (czy to uczciwe?)

pijany rolnik 12-10-2005 21:44

Ja się nauczyłem bardzo wiele z zachowania i oczywiście umiem lepiej angielski choć i tak zawsze były same piątki nawet jak niegrałęm w Tibie, ale teraz umiem angielski na tyle że jestesm cały 1 rok nauki na przód i jeszcze jedno Tibia mnie nauczyła żeby przechdzić przez pasy tylko na zielonym świetle.

Major Doomus 31-10-2005 09:17

O ja się nauczyłem, że nie warto pchać się na Fibule i wrzeszczeć do treniących knightów: Leave or hunted! i powtarzac tego na realu (supermarket, tramwaj etc.) XD Skutki chyba znacie :P i troche angielskiego np. Sorry, me kidding! Mi don't wana ded! XD albo: Don't keal mi! XD Żartuje :P

Drazharm 31-10-2005 12:56

mniej spac

Tibiak-o-maniak 27-02-2008 20:20

Moi koledzy i inni mówią że tibia to samo zło ja wcale tak nie myśle myśle że to ciekawa ale niezachęcająca do gry przez "świętną grafike".Ale ogólne fajna gierka Tibia powinna być na :cup: :cup: :cup: :cup:

Avallach 27-02-2008 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibiak-o-maniak (Post 1927305)
Moi koledzy i inni mówią że tibia to samo zło ja wcale tak nie myśle myśle że to ciekawa ale niezachęcająca do gry przez "świętną grafike".Ale ogólne fajna gierka Tibia powinna być na :cup: :cup: :cup: :cup:

Temat niby z przed kilku lat, ale wątek ciekawy.
Zobaczymy czy ta "głupawa gra" może czegoś nauczyć.

Armistar 27-02-2008 20:28

Ja myśle, że każdy się troche chociaż z angola podszkolił. :D
Choć ja tam się nauczyłem by nie ufać gościom z niższymi lvl-ami :P

Milten Magician 27-02-2008 20:31

Nauczyłem się:
- Angielskiego
- Nie ufać nikomu
- W życiu niema nic za darmo
- Nie wkładaj trampek do lodówki!

Trochę stary temat ale myślę, że dalej na czasie.

Tompior 27-02-2008 20:31

Angielskiego. Rozmawianie z ludzmi, znajacymi ten jezyk duuuuzo daje ;)
No i poznalem kolege, z ktorym potem pojechalem na zagle.

Martka 27-02-2008 20:40

Błysnęłam na angielskim xD

Sebcio :) 27-02-2008 20:44

1. Byc soba ;]
2. Nie przejmowac sie nie powodzeniami
3. Podchodzic do zycia na luzie
4. Nie dac sobie pomiatac i walczyc o swoje

neopostman 27-02-2008 21:02

Niektórzy mówią, że przez Tibię można mieć przechlapaną resztę życia ale w moim przypadku był to wyjątek, dzięki któremu teraz studiuję =). W liceum, 2 lata temu byłem typowym nałogowcem, opuszczałem zajęcia, nie przykładałem się, miałem po 4 zagrożenia. Pewnego dnia jak dostałem bana uświadomiłem sobie co mogę stracić grając w to i ustaliłem sobie, że pogodzę naukę i Tibię. Od tego dnia moje wyniki naukowe były lepsze niż kiedykolwiek, dzięki czemu studiuję =).

DarkRafi 27-02-2008 21:05

Ja się poduczyłem angielskiego duzo zwrotów jakie mamy na lekcji albo kartkówki byly tez zwiazane z tibią ;] A także ze nie nalezy ufac niektorym osoba nawet wtedy kiedy udaja ze sa miłe ( Tak Vhaloir :))

zoliax 27-02-2008 21:05

Nie róbcie sobie jaj, temat nie ma na celu sprawdzenia jakich umiejetnosci przydatnych w Tibii nauczyla was ta gra, ale w życiu. Ten angielski ktorego sie nauczyliscie to angielski tibijczyka... no albo pojedyncze słówka... Nie dać sobą pomiatać? Czy stałeś się po prostu agresywny? ;d

Monsword 27-02-2008 21:06

angielski... znacznie podszkoliłem się w angielskim...
wiele różnych rzeczy się nauczyłem lecz zbyt drobiazgowe by wymieniać

Jucha Furora 27-02-2008 21:19

A więc wymieniam:
-Angielski
-2 razy zawsze myślę,zanim cokolwiek napisze
-Pokory
-Brak ufności do osób,które nie pochodzą z mojego grona.
-Że liczy się szkoła,koledzy czy rodzina
-Zmienił mi się charakter (mam nadzieję,że na lepszy)
staram się byc bardziej rozważny,kulturalny.

Pozdrawiam.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01.