Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Złodzieje w szkole (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50325)

Tibio-gracz 23-09-2005 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH
Debilem? nie rzucaj wyzwiskami na lewo i prawo...

jesli nie chwalisz sie tym ze masz telefon to co za problem?

u mnie w szkole raz byla sytuacja z kradzieza, mianowicie mielismy lekcje pokazowa na polskim i byli nauczyciele z innych szkol, i facetka nam kazala zostawic plecaki na zewnatrz, i dziewczyny ktore telefony zazwyczaj w plecakach nosza nie mialy juz ich ;/ z jakies 8(na 13 dziewczyn -.-) komurek poszlo sie je***

Rzucam wyzwiskami na lewo i prawo?!Przeszukaj wszystkie moje posty na tym forum i pokaż gdzie rzucam wyzwiskami na lewo i prawo! X( Nie używam na forum wulgarnych wyrazów!!!! X( Debil to nie jest wulgaryzm.Jest określeniem osoby , która ma nierówno w głowie.Problemy z komórkami są zawsze w szkole.Mimo to wszyscy dalej je noszą, a teraz płaczą , że im ukradli.Wybacz ale ja uważam to za dosyć dziwne zachowanie.Normalny człowiek już by nie nosił komórki gdyby zobaczył jakiś przykry incydent.

matizus 23-09-2005 20:11

A u mnie w shkole jest tak, że przed WF trzeba dać wszystkie kosztowne rzeczy Nauczycielowi i on je chowa. Jeżeli ktoś nie da np. komórki a mu gwizdną to ma wała, jakby dał to by mu raczej nie ukradli, a jakby wuefiście zaje*ali to by on miał wała, a uczeń dostałby odszkodowanko na nową komórę... :D

Kedven 23-09-2005 23:34

Heh.. U nas w klasie koles schowal sobie gdzies do plecaka komorke i zaczal biegac i krzykczec ze mu ja ukradli. Wychowawczyni powiedziala ze ma wszystko przeszukac. Przypadkowo koma wypadla mu z plecaka i sie przyznal ze sam ja tam ukryl i chcial kogos oskarzyc! Potem bylo troszke glosno... Nasza wychowawczyni umie sie wydrzec :p To bylo z 2 lata temu i od tamtego czasu nie slyszalem o zadnej kradziezy w szkole

Walekifa 29-09-2005 00:40

O.O Noto niezły burdel tam musiał być,u nas w szkole nie lepiej jest :/ Ael u nas jest jedna osoba odpowiedzialna w każde klasie która przed wfem zbiera wszysteki komy do woreczka i daje je nauczycielowi.a ten co gimnazjalista i płacze? ;p CHyba że mu jakiegoś simensa mobile ukradli ;p ale popłakac się o zywkła komurkę,ja nawet jakbym taka nokie np. 3100 stracił to bym nie płakał ;]

ogorek 29-09-2005 01:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kedven
Heh.. U nas w klasie koles schowal sobie gdzies do plecaka komorke i zaczal biegac i krzykczec ze mu ja ukradli. Wychowawczyni powiedziala ze ma wszystko przeszukac. Przypadkowo koma wypadla mu z plecaka i sie przyznal ze sam ja tam ukryl i chcial kogos oskarzyc! Potem bylo troszke glosno... Nasza wychowawczyni umie sie wydrzec :p To bylo z 2 lata temu i od tamtego czasu nie slyszalem o zadnej kradziezy w szkole

ludzie to maja naprawde nasrane we lbie... zeby cos takiego robic... n/c

Zalgadis 29-09-2005 13:10

Ja sam zostalem ofiara kradziezy tylko ze mi ukradli HULAJNOGE
przyjechalem do szkoly na hulajnodze (po lekcjach moich) postawilem obok dyzurki obrucilem sie na pare sek patzre a tu niema hulajnogi ;/
a tak fajnie sie jezdzilo ;p
(obrucilem sie na 10-15 sekund ;/

Jedi Master 29-09-2005 15:43

Omfg...

Ludzie... Polacy potrafią !! X( ...i to jeszcze dzieciaki w szkole !! :evul:
Napisz mi prywatną wiadomość jak skończyła się ta sytuacja plax !! :) Jestem ciekawy... :confused:

Matek 29-09-2005 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibio-gracz
Normalny człowiek już by nie nosił komórki gdyby zobaczył jakiś przykry incydent.

No - normalny czlowiek kupuje koma po to, zeby zostawiac go w domu za szyba;] Zastanow sie jakie brednie piszesz ok?

Dark Sven 29-09-2005 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasior
A w zerówce mi nagminie nadgryzali banany :P

Mniam banany :D

Mastersasek 29-09-2005 19:41

Teraz w szkole to tylko kradną

Badzo 29-09-2005 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
No - normalny czlowiek kupuje koma po to, zeby zostawiac go w domu za szyba;] Zastanow sie jakie brednie piszesz ok?

No nie rozumiem... Po co komu w szkole komórka?

Jerkov Thundersword 30-09-2005 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo

Zwykle "normalny człowiek" nosi komórkę do szkoły po to, żeby robić zdjęcia w miejscach publicznych i osobom prywatnym bez ich zgody co jest wbrew prawu. Zwykle "normalny człowiek" nosi komórkę do szkoły aby przeszkadzać nauczycielowi w lekcji i utrudniać naukę kolegą. Zwykle "normalny człowiek" nosi komórkę zeby być "cool" i "na topie" i wogóle joł ziom... "Normalny człowiek" nosi komórkę do szkoły po to, żeby ją "szpanować" i wogóle "full wypas". Tak więc "normalny człowiek" nosi komórkę do szkoły aby mu ją ukradli.

Rethfing on Aldora 30-09-2005 09:06

@up
W 90% prawda. Ale, np. Ja nosze komórke do szkoły po to, żebym mógł do domu zadzwonić jakbym gdzieś szedł po szkole, żeby sie rodzice nie martwili. A i jeszcze smsuje sobie z "kumpelą" z innego miasta na lekcjach yhyhy, i wcale sie tym nie popisuje ani nie chwale. Poza tym, piszesz, że nosi sie komórke, że szpanować itd. A jak np. ktoś ma komórke z czarno-białym wyświetlaczem, bez żadnej polifonii, itd ? To nie ma czym szpanować (ja taką mam -.-). Wymyślacie wszyscy :P

Matek 30-09-2005 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo

A rozumiesz po co ci komorka w ogole? przeciez ukrasc ci ja moga nawet w supermarkecie.

Po drugie: zadziwiajace jest ilu osobom na tym forum pod***ali komorke. Zastanawiam sie czy wiekszosc z nich to zwykli kret** czy poprostu roztargnione dzieciaki.

Cytuj:

Zwykle "normalny człowiek" nosi komórkę do szkoły po to, żeby robić zdjęcia w miejscach publicznych i osobom prywatnym bez ich zgody co jest wbrew prawu
To, ze ty tak robisz nie znaczy, ze ktos tak robi.

Vigar 01-10-2005 16:46

ja to jak jest wf to komóre zostawiam w szkole, a normalnie to jak nosze to pilnuje cały czas ^^ A tak pozatym to jak u nas na stadionie ćwiczymy to bez problemu mogą okraść bo zawsze robimy kółka, (jakis 1km+) a rzeczy są na ławkach -.-

Oxygane 01-10-2005 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
Tak to juz bywa. Szkola nie dom - rozne typki sie znajda. A latwy zarobek to dobry zarobek.

btw: moze to gang Oxego?:P

Ale Ty Evul jestes :/ Miałeś nikomu nie mowić, i teraz znowu bede sie musiał użerać z armią 12-sto latków ścigająca mnie ulicami miasta z widłami i toporami :/

Saturn 01-10-2005 21:43

Mi jeszcze nic nie ukradli raz tylko pobili bo było ich 4 a ja sam 1 Ale zemsta była słodka ;) . U mnie w szkole rzeczy wartosciowe dajemy zazwyczaj "wuefiscie"

Fotogeniczny 17-10-2005 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harven
zdażyło już to niestety z 3 razy że ktoś podwalił jakieś rzeczy z szatni. Mnie gwizdneli dyche i jakieś 10groszy, kumplowi portfelik(naszczęście pusty) a jednemu buchnełi nawet skarpetki -.-" to jest już szczyt chamstwa. Wiemy nawet kto to ale jak powiemy coś np w stylu oddawaj rzeczy n00bie to on: spier***** kocie bo cię ***** i napier**** po lekcjach. Ehh bycie kotem sux :/

Skarpetki..OLOL
kto tak kradnie -.-

BeinFester 17-10-2005 20:16

u mnie w szkole raz jakiś kolo okradł jednąb szatnię, ale kamery mamy...jak w więzieniu...mam dobry sposób żeby nie ukradli kom. -mianowicie-nie nosic komóry xD

MaTe! 17-10-2005 21:48

u nas w szkole kilka komorek ukradli w szatni, jedna mojemu kumplowi z klasy.. On mial na abonament, ale odrazu poszedl zablokowac :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46.