Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   To jest mój fart (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5041)

Czeszosz 06-06-2004 15:20

Ja mialem ciekawa sytuacje. Ide sobie na fibuli zabijam roty ide twardo patrze Ds leje sie z nim ide dalej a tu wyskakuje 2 potem 3 z 10 rotow sie uzbieralo i zaraz 4 =] Ledwo co ucieklem jeszcze te lagi :/ Masakra

Aaben 06-06-2004 18:39

Hmm...
Mi jedyna chyba NAPRAWDE fajna rzecz jaka wypadla to byl Dwarven Ring z chyba milionowego zabitego dwarfa. Ale najfajniejsze było to, że wtedy z jakimś gosciem lazilem i sie non-stop o loota klocilismy, a tego dwarfa chyba odpuscil i poszedl dalej-na rota. :D

shodek 09-06-2004 11:20

Jeżeli DW ring ze zwyczajnego Dwarfa jest dobrze to kazdy chyba wie gdzie jest Dwarven Bridge...

Wlasnie na tym DW bridgu jak z Venore uciekalem bo ktos pod Venore 2 GS zlurowal to wskoczylem na DW bridge i patrze Dwarf no to go rach-ciach i... TADAM :D
Dwarven ring :D

Elendart 09-06-2004 20:27

niezly fart ja tez kiedys mialem podobny kiedy
2 razy pod rzad wypadl mi war hammer z wild wariorra
8)8)

olmk 09-06-2004 21:04

ja to mam farta

chodze sobie od jakiegos czasu na mino maga expujac przy okazji na trollach , zbieram i sprzedaje zagarki :)
i co - mino mag jak zwykle tylko 10gp i te sliczne martwe weze whhhrrrrrrrr.......!!!!!!!!!!!!!

a tak przy okazji jak ktos chce sobie zafundowac zegareczek piszcie (danubia) xsywa jak wyzej ;)

Entar Srebrna Tarcza 10-06-2004 18:01

przy dp w ab ( doslownie jakies 2 kratki od niego) znalazlem bag a w nim...
dragon neackle, protection amulet, scimitar, 500gp i jakies 200 boltow
niestety zdazylem wziac wszystko oprocz boltow :P ale i tak mialem szczescie :P

Wit 10-06-2004 21:11

Cze

Mój najleprzy loot to backpack który był w ciele jakiegos goscia a w nim:
- ok: 450 kasy
- BP runów IH
- BP runów HMM
- two hunded sword
To najleprzy fart jaki mialem do tej pory... :)

Lolita kosmita 10-06-2004 21:22

Waaa Co powiedziales ze co ci wypadlo z wild warriora ??????? wogle to mozliwe !!!??!?!?! ja zabilem 10 i jakies syfne gp mi zostawialy !!!!
Ahh te wasze fart :PP a tak do fartow to mi z troli zawsze 10 gp wypada :p

Dr.Unknown 10-06-2004 21:31

Farty?

Otóż ja mialem arcyciekawom sytuacje... :))
Ide sobie do carlin(lagg jak...)i patrze kolesia goni valkiria, a on ucieka do carlin.Szedlem z nim łeb w łeb...i pomyślałem ze on jej uzieknie a ona zlapie mnie!(mialem wtedy 9 lvl:/)i tak tez sie stalomając 2 , 2 DWA punkty zycia wszedlem po drabinie...a valkiria...poszla zwiedzac miasto :) poszedlem do świątyni się healnoc(przed swiątynią trupy) i słysze rozmowe:
-Damn lurer! i hate then! i wanna kill him!
a ja wypalam teks
-damn goblins...thay almos killed me...- i poszedlem:)

sry za bledy ale sie spieszylem... 8o

forrrzuno 11-06-2004 19:34

;( Ja niestety mam troche gorsze szęście bo z dwarwów(lub czymś podbnym) wypadają mi tylko muchomorki ;( ;( ;(

By$iu 12-06-2004 07:04

Ladnie

Miales niezlego farta,ja mialem kiedys:Brass arma,duoble axe,!5 gp,hatcheta,wedke w mino guardzie 1!

Ostach 13-06-2004 21:23

jak już się chwalimy to mnie z Valkirii wypadł Double axe,
fajnie nie?? 8)

joey 13-06-2004 21:46

fajnie,
ja z amazonki wyciagnelem small ruby :))
i sprzedalem w ab za 250gp

Entar Srebrna Tarcza 13-06-2004 22:03

dzis z rana w elvenbone castle w mino znalazlem na raz
chain armor. chain helmet, mace, 13gp i bronze amulet!!

pahrahk 14-06-2004 18:39

a ja miałem takiego farta nie na mainie tylko na rooku :P
Ide potrenować nowego chara (na palka lub sorca)
schodz do podziemi patrze dośc dużo martwych orków,no nic ide dalej.Wchodze do pomieszczenia (tam gdzie jest ten room z Chain Armor i brass helmet)
patrze a tam jeden mino na czerwonym hp i obok niego jakies zwłoki ,no nic mino sie na mnie rzuca ja go dobiłem,i z ciekawości przeszukałem zwłoki...
Bow,Bag
50+ Arrows,jakies 70gp do tego wędka i lina :P
Wtedy to myślałem że sie zleje pod siebie ze szczęścia :)) Strzały sobie zatrzymałem a łuk sprzedałem za jakieś 350 gp :P (jeden już miałem to na co mi drugi ?)

Artur-Knight 14-06-2004 20:39

Ja expiłem na dragach z kumplem potem kumpel poszedl i postanowiłem sprawdzic czy solo zabije draga i ide zabijam i otwieram: a tam 10 burst arrows:)

Trener 16-06-2004 20:43

No to ja widze, że też mam niezłego farta :]

Z ghuli to parę razy life ring wypadł;

Z valkiri parę razy palte armor, double axe oraz jakieś diamenty;

z trolli 3 silver amulet;

z swamp trolli wędki;

z mino quarda także wędki :))

z dwarf quardów raz ametyst, parę razy battle hammer oraz jeden raz steel helmet;

Reszty nie pamietam :))

surbi 18-06-2004 12:31

Ja sam nie mam za wielkiego farta, ale moj qmpel znalazł boots of haste w carlinie koło depo :)

/do dzisiaj nie wiem jak on to zrobił ...

Blinek 18-06-2004 17:44

mój the best loocik to byl człowieczek, w ktorym mialem d-hammera i jakieś śmiecie na foldzie. nie uniosłem d-hammera więc zostaiwlem p-legsy i polecialem do carlin. ukryłem go ale jak już wróciłem to nic nie było... ale i tak troche do przodu. poza tym w elf bane zerki mnie zabiły, straciłem d-hammera na 12 levelu i mlv, chcialem go odrobic.. patrze zaraz zabijaja pk, a ciało ląduje pode mną i wyciągam p-armor... aż tak dobrze nie jest, ale zawsze 8)

Vexinal 19-06-2004 08:19

Ja w 4 Bh znalazlem 4 bh shieldy fart jak nic ale to bylo jakis rok temu od tego czasu nic nie wypada ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38.