Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna na Galanie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50635)

Jerkov Thundersword 29-09-2005 20:52

Ja osobiście zawsze byłem, jestem i będę za All Saints, ale nigdy nie będę za Kondą. Jak dla mnie Konda może zginąć, ale zależy mi na pokojowym rozwiązaniu konfliktu, gdyż reszta AS jest zmuszona do wojny z faktu przynalezności do gildii. To, że AS jescze nie wykopało Kondy jest błędem. Niech wszystkie gildie walczą z Kondą. porponuję wam nawiazac pokuj z AS pod warunkiem wydalenia Kondy z gildii, to na prawde lepsze rozwiązanie, mniej zginie waszych ludzi i ludzi AS, a Konda, już bez wsparcia zostanie solidnie ukarany.

Catrishia 01-10-2005 21:09

@Jerkow
To jest nie wykonalne, bo vidente, van hellinghs i inni twierdzą, że Konda to ich wielki przyjaciel, a jakoś podczas ostatniej walki jak padł Soul~ i Van Hell~ to on latał wokół ludzi z ppg ale nic nei zrobił bo bał się, że jak kogoś zabije i będzie miał pz lock na 15 minut to go zabiją... więc to jest wielki tchórz a AS idzie za nim z własnej woli...

Sugest 05-10-2005 17:57

Jest jakaś nowość, Padł ktos czy coś takiego? A i jaki jest wynik? Cool

Ramok 07-10-2005 09:29

Ja słyszałem, że Konda chciał zapłacić, ale PPG zwiększyło cenę i teraz wynosi on 6.000.000K !!! Gdybym był na miejscu Kondy nie zapłaciłbym tyle. Czy nie lepiej pójść na pokojowe rozwiązanie? Poza tym ponoć Konda jak ubił Boltana mieli załatwić to między sobą, ale Veccia dowiedziała się o tym i nagłośniła tą sprawę bo nie nawidzi Kondy z powodów osobistych. I stąd ta wojna...

KrUkU 07-10-2005 23:16

zabic konde

ta ***ana ****a konda nie ma prawa zabijac polakow zycze mu rooka albo i nawet hacka
hail ppg

YeaP 07-10-2005 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ramok
Ja słyszałem, że Konda chciał zapłacić, ale PPG zwiększyło cenę i teraz wynosi on 6.000.000K !!! Gdybym był na miejscu Kondy nie zapłaciłbym tyle. Czy nie lepiej pójść na pokojowe rozwiązanie? Poza tym ponoć Konda jak ubił Boltana mieli załatwić to między sobą, ale Veccia dowiedziała się o tym i nagłośniła tą sprawę bo nie nawidzi Kondy z powodów osobistych. I stąd ta wojna...

Lolz... konda ma płacic 5mln, zaś reszta po 1mln.

Catrishia 08-10-2005 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ramok

Przepraszam, może ktoś mi powie skąd on się urwał i kto mu takich głupot nagadał?

Ta wojna jest tylko i wyłącznie winą Kondy...

Ramok 09-10-2005 00:44

Catrishia, takich głupot mi nagadali ludzie z AS właśnie. Sorki, przekazałem co usłyszałem. Mi Konda i tak wisi. Lubię AS i o nich się martwię. Konda do AS się nie zalicza dla mnie.

KrUkU 09-10-2005 23:31

Za***ac Konde

życze temu s****ysynowi kondzie zeby ***a zrookowali a nawet i hackneli niech ***** ***any ma za swoje bo to on zaczoł całom tom afere

Jerkov Thundersword 10-10-2005 01:27

Członkowie PPG też nie są tacy święci...

Royal Sibum miał mi oddać 8 uh (decyzja Demiphanta of Galana) po tym jak mnie zaatakował. To było około 20 sierpnia, UH do dziś nie zobaczyłem. Lutore nie chce interweniować twierdząc, że go będziecie huntować, więc z tego wynika że w cale nie jesteście tacy uczciwi i dobrzy...

A jeżeli jesteście... to tacy członkowie psują tylko waszą reputację...

Rybzor 10-10-2005 19:04

@up

Lol 8 uh ci zal?

Jerkov Thundersword 10-10-2005 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba-knight
@up

Lol 8 uh ci zal?

1. Pomyśl gdybym ich nie miał. (btw odkupienie za moją śmierć kosztuje 50 k)
2. Miał zapłacić 20 ale Lutore zezwolił na 8.
3. Wszystkie UH jakie zrobię należą do Lutore.
4. Nie żal mi tych UH, ale należą mi się one bo Royal Sibum nadal nie zapłacił za napaść na mnie.

DAWA 11-10-2005 21:26

wojna to pieprzone gówno

Ogułęm walić wojne tą pieprzono ja se skile i mam to w dupie narazie a do świąt to się skończy i ja se kupie wtedy pacca więc wisi mi to
PS
WRZYCIU NIE UBIJETA OENA MUJM KUMPEL TEŻ W AXE SIEDZI I POTĘRZNY JEST A MA SKILA 72/72 WIĘC SE MOŻECIE HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH AAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAH AHAHAHAHAHAHHAHA :kat:

ŻaQ 11-10-2005 22:03

@up

Ekhm.. no comment.

Jerkov Thundersword 12-10-2005 01:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DAWA
Ogułęm walić wojne tą pieprzono ja se skile i mam to w dupie narazie a do świąt to się skończy i ja se kupie wtedy pacca więc wisi mi to
PS
WRZYCIU NIE UBIJETA OENA MUJM KUMPEL TEŻ W AXE SIEDZI I POTĘRZNY JEST A MA SKILA 72/72 WIĘC SE MOŻECIE HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH AAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAH AHAHAHAHAHAHHAHA :kat:

Ehh... Zamiast w Premium Account, zainwestuj w słowniki i wszelakie podręczniki do języka polskiego.
Rzeczywiście "potęrzny" ten twój kumpel... Ja mam rycerza z 71 azxe na 24 levelu i mój best hit to 173 jak narazie, więc nie uznaję tego za potęgę. No i ten śmiech... niczym świński kaszel...

Co do Oena jest on jedynym teoretycznie nieśmiertelnym członkiem All Saints. Mimo wszystko Oen spoko gość x)

Alid 12-10-2005 16:05

heh tego sie niespodziewalem

wie moze ktos co jest z Boltanem on jest po hacku czy ma dosc poprostu tibi? bo wczoraj mial 121 lvl a dzisaj 19? :baby:

Jerkov Thundersword 12-10-2005 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alid
wie moze ktos co jest z Boltanem on jest po hacku czy ma dosc poprostu tibi? bo wczoraj mial 121 lvl a dzisaj 19? :baby:

Boltan został shackowany. Nie przepadam za nim, bo bronił jakiś głupich noobów z jakiej to przyczyny stał się pewnego dnia moim (naszym) wrogiem, ale hackowanie i zabijanie postaci uważam za szczyt chamstwa.

Nawet najgorszemu wrogowi bym tego nie życzył. Pracujesz nad postacią przez rok i w 1 dzień wszystko przepada... Ja nie podejrzewałbym o to AS, chociaż mieliby motyw... Jednak zdaniem Oena wygranie wojny nie polega na hackowaniu najsilniejszych wrogów i eliminacji ich w ten sposób.

DAWA 14-10-2005 10:47

Po pierwsze wal się matko ....
ja se kupie słownik a ty umyj dupe a co do śmiechu świnia to twuj ojciec a nie ja skur...
HAIL POLAND :flaga_pl:

Jerkov Thundersword 17-10-2005 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DAWA
Po pierwsze wal się matko ....
ja se kupie słownik a ty umyj dupe a co do śmiechu świnia to twuj ojciec a nie ja skur...
HAIL POLAND :flaga_pl:

Wszystko ładnie, pięknie... tylko ta twoja polska kultura osobista... Rzeczywiście... patriota z ciebie wielki... Patriota nie potrafiący używać własnego języka i zapewne mający dwóję z histori...

Btw... chcesz wpie*dol ku*wo? A moze kumpel cię obroni? lol (piszę to w twoim języku, dla inteligentnych forumowiczów, wersja u góry)

On topic: Oen powrócił do czynnej gry. Po zhackowaniu Boltana przewaga PPG znacznie spadła. Teraz nikt nie ma pewnego zwycięstwa. Jestem za AS ale przykro mi że AS uzyskała przewage dlatego, ze jakiś palant zhackował Boltana. Myślę, że konda powinien paść parę razy i po sprawie. Zabijcie Kondę i pogódźcie się, tylko tyle pozostaje. Przecież to Konda zabił Boltana jako pierwszy, nie całość AS, a teraz Boltan nie gra, czyli sprawa o którą toczy się wojna jest zamknięta, skoncentrujcie się na zemście za śmierć kolegi i zabijcie Kondę. Tyle mi pozostaje poradzić. Odpowiedni trap w odpowiedniej chwili załatwi wszystko.

Anhel 17-10-2005 21:31

ludzie są naprawdę dziwni ... :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:57.