Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Prawdziwe PvP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51427)

Tokk 26-09-2005 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
Ta! Podniecaja mnie mieszkańcy Madrytu!!! Szczególnie Tokk!!!

Me estoy poniendo muy humendo, Tokk!; )

Te quiero mucho :* xD

Hail Black Widows!

LUq 26-09-2005 21:47

Rotflmao

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Pffffffff och tak rzeczywiście wspaniały AIMBOT a nie pvp, chyba wam się słowa poj3bały >.< Prawdziwe PvP to ma Althunus i Excail

Właśnie było widać jak kolega z gildi Dennisa niejaki Knightsolo nieuzywa aim bota ;) .. koles latał na attack i fallow za tym palkiem i pisal sobie i go sam uhał bot.. a Teredus ile razy walił sd w kratke na której sam stoi jak przeciwnik był obok i ile razy walił w tego knighta swojego sd.. n1 aim w takim razie.. roz***ali ich we 2 jak psów.. szacunek dla tego pana ;)

FLO 26-09-2005 23:10

Cytuj:

Rzeczywiście trzeba miec super PvP aby na 90 lv powalic 2 ziomow na 40+ m sorcow ktorzy niemaja nawet 400 hp. Bardzo trudne. I znowu zarzucone falszywe oskarżenia o aimboty uzywane przed dt/bw. Normalnie rzygac mi sie chce jak czytam te wasze durnowate/blaznowate wypowiedzi. Moze powiedzie jeszcze ze uzywalismy aimbota jak zabijalismy Hixando na femour hills? Ta napewno bo my to bw/dt jestesmy zli i podli i niemamy PvP. plx napiszcie do GM'a ze uzywamy aimbota plx plx plx plx. Powiem tyle, pi3rdolcie bzdury jak zawsze.

hmm, czytaj uwaznie albo naucz sie czytac uwaznie idioto, napisalem gdzies ze dt uzywa aimbotow? Nie wiec stfu, ogladales bw the movie? Byla scenka gdzie 2 kolesi z bw biegaja zygzakami, a to znikali z pola widzenia a to sie pojawiali, i zawsze sd trafial w cel, nie bylo zadnej "chmurki", zadnej 0.

Kogo obchodzi czy uzywaliscie bota jak zabijaliscie Hixando? Who fuckin cares lol? Po co ty laczysz dt z bw z aldory (nie z beryli)? Mi chodzi konkretnie o filmik bw, wiec twoj post ni jak ma sie z ogolnym tematem ktorym bylo zwykle gratz dla pvp tedrusa ktore musialo zostac przerwane przez wtracanie sie takich osob jak ty gl00pimi komentarzami. A wiesz co niewiem czy jestes dzieckiem czy mnie traktujesz jak dziecko ale powiem jedno, koncowe zdania twojego postu sa po prostu zalosne ;d

ja nie mam nic do dt, nie sadze zeby uzywali aimbota, nie mam nic do nikogo, jak oni fraguja to gratuluje, jak gg fraguje to takie osoby jak ty chca tylko nastawic ich w zlym swietle -.-'

nie umiesz powiedziec gratz? Nie bo jestes z dt?

Ja mowie gratz i tyle

FLO 26-09-2005 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zygmunt-apollo
dobra nooby polskie ktorych podnieca jak 90 rp zabije 40 sorca bez uhów zamknąć morde blz;)

odezwal sie noob, czemu sie powtarzasz? Oho i co z tego z nie mial jak zakladasz uhow? Frag to frag, nie bedziesz dyktowal kto ma sie zamknoc ok? Moze dlatego ze jestes "polskim noobem" lol.

Sozemego 26-09-2005 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zygmunt-apollo
Ty mistrzu wiesz wogule co to jest Ventrilo ? bo narazie nie widać zeby to ci pomagało bo i tak tam z tego co ostatnio widziałem Mediota~ siał . To mozna nazwac piękne fragi a nie 90 rp ktory bije z sdkow po 170 i 75 ek ktorzy zabijają 40 sorca ktory ma 350hp ? : ) gz 100 lvl sie odezwał : - )

no niestety wiem co to jest, nie uzywalismy tego w 1 walce, i oczywiscie mediota nas wszystkich solo zabil. I co probojesz byc "fajny" wstawiajac te tluste usmieszki ? coz niestety nie dziala :<

Sir-Wojtek Hiberna 27-09-2005 01:02

Mozecie mówić co chcecie, ale wiekszosc szwedów nie uzywa botów.
OFcoze....to nic ze podobnie cieli wtedy kiedy botów jeszcze nie bylo.
Zawsze jednak znajdzie sie banda jelopów...którzy umieja tylko krytykowac.
Nie umieja docenic nic poza wlasnymi osiagnieciami ( o ile takie posiadaja).
Meczace jest sluchanie "bot..." " uh..bot" gdy dwie osoby trafia z sd do celu
w podobnym czasie, lub gdy gracz po prostu szybko sie uha....

Anyway Ozzy Tha King Rox forever :cup:

rage6 27-09-2005 01:32

Dobry gracz

Nie ma aimbota jak niektóre dzieci tu twierdzą , jest dobry , szybki czas reakcji i dobre pvp , dobry plan i szkoda ze walczył z takimi powiedzmy 50 lewelkami bo tylko ich mógł zabić chociaz używali auto-UH co ewidentnie widać , a nawet potwierdzają to w filmiku sami poszkodowani ...

Logest 27-09-2005 09:04

A więc wreszcie doczekaliśmy się kolejnego człowieka o pvp tak dobrym jak Valise i może nawet lepszym ?

Btw. bardzo szybka reką, wjedenj chwili przesuwagościa a zaraz w next sekundzie leci sd, nie wielu tak umie. Grats

Edit.

Dopiero teraz poprzeczytaniu powyższych postów żal mi się was zrobiło,
Mowicieżezabić takim charem to nie żaden problem? TO ZRÓBCIE takiego chara, pewnie nigdy takich nie będziecie mieć, Mówicie że niema sie czym podniecać? , ja się nie podniecam poprostu jestem pod wrażeniem. Mówcie żeto jest gówno anie pvp, więc pokarzcie swoje ****a, wykarzcie się, anie *******cie głupio. To jest ten problem wiekoszci polakow, nie umia przyznac ze ktos jest lepszy od nich. Brak mi słów...

Kajulec 27-09-2005 09:42

E tam, przesadzacie. Bardzo ladna gra, widac, ze doswiadczony i sprawny gracz.

Potrafi zabic kilka osob, mimo tego, ze jeszcze wiecej osob mu przeszkadza.

Jestem na tak. :)

Helixaw 27-09-2005 09:51

Ludzie zauważcie różnicę pomiędzy zabijaniem 10lvla przez 30, a 50przez 70 i zastanówcie się zanim coś napiszecie...

Lord Dreathan 27-09-2005 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FLO
hmm, czytaj uwaznie albo naucz sie czytac uwaznie idioto, napisalem gdzies ze dt uzywa aimbotow? Nie wiec stfu, ogladales bw the movie? Byla scenka gdzie 2 kolesi z bw biegaja zygzakami, a to znikali z pola widzenia a to sie pojawiali, i zawsze sd trafial w cel, nie bylo zadnej "chmurki", zadnej 0.

Kogo obchodzi czy uzywaliscie bota jak zabijaliscie Hixando? Who fuckin cares lol? Po co ty laczysz dt z bw z aldory (nie z beryli)? Mi chodzi konkretnie o filmik bw, wiec twoj post ni jak ma sie z ogolnym tematem ktorym bylo zwykle gratz dla pvp tedrusa ktore musialo zostac przerwane przez wtracanie sie takich osob jak ty gl00pimi komentarzami. A wiesz co niewiem czy jestes dzieckiem czy mnie traktujesz jak dziecko ale powiem jedno, koncowe zdania twojego postu sa po prostu zalosne ;d

ja nie mam nic do dt, nie sadze zeby uzywali aimbota, nie mam nic do nikogo, jak oni fraguja to gratuluje, jak gg fraguje to takie osoby jak ty chca tylko nastawic ich w zlym swietle -.-'

nie umiesz powiedziec gratz? Nie bo jestes z dt?

Ja mowie gratz i tyle

Aby trafić z runy nie trzeba być jakimś super wielkim Pvp'erem, wystrarczy dobre oko i ręka. Żałosne to są wasze wypowiedzi, które muszę poprawiać i komentować. Nie powiem "gratz" bo czego mam im gratulować ? Zabicia 49 Ms i 40 Ms ? xDDDD Buahahahaha dobre sobie, rzeczywiście baardzo się namęczyli z nimi >.<

Kandox Reyo 27-09-2005 15:12

Swietna walka szkoda że knightsolo też nie dednal to już by był wyczyn niezły ;)

Igrexou 27-09-2005 16:22

ale brecha przy czytaniu tego... i z tego co wielu z was pisze to doszedłem o tekiego wniosku:

GG są święci! Chodzą codziennie do kościoła za co Bóg wynagrodził im wspaniałym pvp i są w ogóle najwspanialsi...
a DT jest złe używają aimbotów, uhbotów i w ogóle nawet używają botów do ozdabiania domków i nawet okradają niewinne staruszki z renty! Tak DT is evul! ;<

może nie napisali niektózy tego dosłownie ale czytając co niektóre posty mam wrażenie że tak myślicie...

A poza tym Tedrusa Bóg niedlugo pokara bo znęca się nad słabszymi! :(

FLO 27-09-2005 17:20

Cytuj:

Aby trafić z runy nie trzeba być jakimś super wielkim Pvp'erem, wystrarczy dobre oko i ręka. Żałosne to są wasze wypowiedzi, które muszę poprawiać i komentować. Nie powiem "gratz" bo czego mam im gratulować ? Zabicia 49 Ms i 40 Ms ? xDDDD Buahahahaha dobre sobie, rzeczywiście baardzo się namęczyli z nimi >.<

lol ty nas poprawiasz? hahaha w niby jaki sposob? I ty mowisz ze kazdy twierdzi ze dt sa zli, aimbotow uzywali etc etc a sam to stwarasz mowiac, "Czego mam im pogratulowac". To nie gratuluj, nie poprawiaj, nie placz, nie pouczaj wogole mozesz sie nie wypowiadac jesli mozna, nikt plakac nie bedzie. Dla ciebie pvp to tylko umiejetnosc celowania z run? ahahha to dowidzenia panu, mistrzowi w pvp. Sorry ale musze stwierdzic ze nie rozumiem juz sensu twoich postow wiesz? Masz problemy z logicznym rozumowaniem? Jesli nie to odpisz jakos bardziej inteligetniej na mojego poprzedniego posta a nie jedynie "zalosne sa te wasze wypowiedzi" dla mnie to oznacza ze wymiekles i musiales cos napisac, wiec palnoles byle co np: musze poprawiac i komentowac. Ubaw po pachy, musisz? Nic nie musisz mozesz isc na dwor, zycie jest piekne po co sie marnujesz po co poprawiasz? Hahah widzisz nikt tu nie potrzebuje poprawek kogos, dla kogo pvp to jedynie celowanie z run, baba ;)

btw. Nie pisz ze nasze posty sa zalosne - my przynajmniej potrafimy podac argumenty jakies konkretne naszego rozumowania, ty sie ograniczasz do dziecinych komentarzy "Nie powiem gratz" to nie mow i sie zamknij ;)

Thomas'Dark 27-09-2005 17:27

Fajny film tylko troche DŁUGI... :]

Wuju 27-09-2005 17:29

Filmik niezły fajne pvp gosc ma ;] Ja mam pvp na 0 ponieważ od początku moim servem jest harmonia :P Czasem żałuje że nie moge kogoś zabić :evul:

Edit: Mój kolega gra na Beryli i troche objaśnił mi sytuację z tej wojny. Pograłem też jego charem i muszę stwierdzić że DT są załośni. HAIL GG :) Telupeje i Lord Dreathan jesteście żałośni. Zazdrościcie umiejętności pvp i tyle i jeszcze szczyt hamstawa żeby oskarżać kogoś o aimbota :EEK!: Schowajcie głowy do piasku :]

Crused 27-09-2005 17:33

Cytuj:

Hmm to wytłumaczcie mi jedno....Gdy dałem filmik z walki DT vs GG w Port Hope gdzie padły naprawde duze lvle (Sampzor 102 MS, Tedrus 88 wtedy, Tommy Fearshblack, Lycanith, Satyren)to pojawiały sie posty, że my jakieś boty uzywamy albo że jesteśmy tacy dobrzy bo wszyscy Del'Toro mieszkaja obok siebie i robią Lan party.A tu nagle jakiś denny filmik Tedrusa jak zabija Korobskure i Rufusa z pomocą Halindira i połowa forum masturbuje się przy tym filmie. Dziwne ??

Tak a w ile osób ich zabiliście?! A tak pozatym to jakiś koleś z Dt pisał, że uh bot ma ^^ 8o Tedrus praktycznie sam ich zabil bo ten knight tylko dobijał exori, ale raz chyba się spóźnił! I pamietaj, że filmiki z trapów/open walk to całkiem inna bajka niż filmik typu co nakręcił tedrus! ;)

Nikt nie zaprzeczy, że Tedrus nie ma umiejętności PvP :) Gz dla niego :)

Sir-Wojtek Hiberna 27-09-2005 17:41

No Me Mates Amigo!

Mumakil 27-09-2005 17:42

najlepsze to w tym filmie jest jak tedrus gada na lodzi

hi
tedrus
yes

huahuauhauuha xD

to ze bil haindira z sd po pare razy z rzedu juz mniej ale smieszy rowniez ;)

Telupeje 27-09-2005 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wuju
Edit: Mój kolega gra na Beryli i troche objaśnił mi sytuację z tej wojny. Pograłem też jego charem i muszę stwierdzić że DT są załośni. HAIL GG :)

Proszem niem!!!!!!!!: ((((((((

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wuju
Telupeje i Lord Dreathan jesteście żałośni. Zazdrościcie umiejętności pvp i tyle :]

Nie zazdroszcze bo mam lepsze: )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:42.