![]() |
No Baron thx ! W końcu to przeszedłem : ) Teraz napewno utkne na długo na 4 lvl =P pod obrazkiem są jakieś cyfry ale co z nimi zrobić to ni cholerę wiem ...
|
4level tego na f
@up: Ja też nie wiem:) 4 level notprona: myślę:D |
Wez ktos PW do mnie wysle z nakierowaniem co zrobic w 3 lvlu bo mnie trafi! Hyc Hyc :D
|
lol ja stoje na tej glupiej szczece i nicholera niemam pojecia o jakie przeciwnosci wam chodzi :P
Ale w http://zestriddle.fanzine.pl/ jestem w w 7 lev :) |
Jest moze taki test tyle ze po Polsku? U mnie ciezko z angielskim a chetnie bym sobie taki tescik zrobil! Prosze o linki ;] z gory THX ;]
|
Jezeli chodzi o tych co utkneli na NOTPRON na 4 lvl... rozjaśnijcie obraz na maksa.
|
Doszedłem do 3 lvlu o_O
Dalej to juz chyba nie dojdę.. Ale może;]? |
Notpron 5 poziom... Za Chiny nie wiem co mam zrobic :F
Edit Zrobiłęm, czas na 6 poziom :P Edit óśmy :P Edit 12, dalej nie pojdzie... |
kurcze 1 zagadki rozwiazac niemoge plx pw do mnie z naprowadzeniem
|
Hmm na notpron jestem na 4 lvl'u, odczytałem co jest napisane alfabetem morsa ale nie wchodzi gdy wpisuje to jako login i hasło =| Help please ?
@Edit: Już działa =) |
Jakaś podpowiedź by sie przydala :/ stoje w frvade na 3 levelu ale nie wiem co wpisac... Help ;/
EDIT: Teraz odkrylem co za slowo trzeba wpisac tylko gdzie je wpisac? wiem ze w url ale w ktorym miejscuu tego urla? |
Ja tkwie na siodemce w Zeście ;d
Te zagadki obnazaja, jak glupi jestem. ;d |
Jestem w 5 zagadce w zestriddle i nie wiem co dalej robic za cholere :/ Mogłby mnie ktos naprowadzić? :P
|
kurrr....ja tkwie w 3 punkcie w frvade z tym kotkiem mołgby mi ktos powiedziec jak to przejsc ??
|
jestem w 10 zagadce i zupelnie niewiem co zrobic....;/ hlp plx
|
Utknołem w zestriddle na 3 poziomie nie wiem co robic :/ prosze o chociaz mała podpowiedz na PW
|
Zestriddle, poziom 3.
Nie wiem co robić... OZ, coś o wyrazach,literach(są na obrazku tez), matryca ( w podpowiedzi)... wszystko czerwone... Trudne to... Już wiem do czego jest OWiON. Do nabicia postów ^^ |
Utknąłem na lvl koło 30, gdyby ktoś mial problem niech pisze na gg 1186664 . Chętnie pomoge
|
Frvade, gdzie wpisać rozwiązanie?? Mam rozwiązanie, ale nie mam pojęcja gdzie wpisać;/ Poziom 3, z tym brailem...
|
kurcze baron ty masz leb to tego :) btw dzieki za pomoc to bym tak siedzial i siedzial w tej 3 :) thx dude :*
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |