![]() |
Kiedy ? Teraz pracuje nad dwoma naraz, a fabuły do CP mi brak ... a ten drugi to ten prawdziwy.... ale raczej osadzony w świecie FoI ... (znaczy się to ten prawdziwy Fake Story), a ten to tylko tak z nudów robiony... . Jak wymysle dobrą fabułe do tego to zrobie..... mam przynajmniej 3-4 fotki do odcinka już zrobione, ale brak mi fabuły do całego odcinku .
|
More Plx (10 znaków)
|
Te 3 ostatnie obrazki są jakieś inne bo ich niewidze ale reszta cool Acha i te ludziki to nie so brudni tylkoten w niebieskim ubraniu to raper a ten drugi chodzi kura w dresach z nike (:
|
****a wy***iste rob dalej!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
calkiem calkiem
|
Dobre dobre
Wy***ana jak cipa dziwki ****a teksty za***iste grafika c***owa ale taka ma być przecież to są ****a polacy są umorusani a nie ****a amerykancy czy szwedzi i ****a wogole wy***ane w komos :o
|
heuheuheuauauehuaehuaehuehuahauheuaheuh
Huauehuaehuahuehuheauheuhauehuaehuehuaheuahuehuahe uaheuehuaheu !
Wymiatasz kolo ! Omalo bym sie nie udusił oglądając ten fake ! CZLOWIEKU ! Dobijające było to : - Co ty zrobileś z tym psem !? ( czy jakoś tak on to mówił ) - Zrookowałem ! hahahha JA PIERDYKAM ! 10/10 |
Spox
Niby ziomki a klna jak szewce :)
Ogólnie wszystko spoxsik. Bo lubie jak klna. ____________________________________ Najlepsi na tibi.pl: Baradax,Awager,_DARK_SVEN_,Crowal |
Jak mnie zrobisz nastempnej część to cie shakuje (jaja oczywiśće).
RÓB DALEJ RÓB DALEJ RÓB DALEJ RÓB DALEJ. Morzna tak bez końca :):):):)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |