![]() |
temat inteligentny inaczej :) ale kto szuka nie błądzi i jakbyś chciał autorze tematu to byś znalazł coś o tym napewno :) temat wiele razy wałkowany i uwierz mi jakby ktoś zdobył DSL i się nimi pochwalił dowiedziałbyś się tego z tibianews ;) moim zdaniem bezsensowny!
a i to dodawanie tego samego lub pdobnego tekstu pod kazdym postem to ehhhh n/c |
@igrexou(nie będę traciła dla ciebie Shifta)
Temat jest dobry, tylko coś ty tutaj.... @slimaczek Shinek otworzył temat, więc jest oki! I dla ciebie Pani Padme Light. Ja nie jestem, żadna padmin! No i jestem górą! :cup: Pozdro od Druidki :elf: Padme |
Cytuj:
Poza tym temat bez sensu bo to było wałkowane dziesiątki jak nie setki razy wystarczy użyć przycisku "SZUKAJ"... Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jestem Królem!
Ludzie dajcie se siana.
@slimaczek Gdy wykopano mumie Tutenhamona trzymał on w ręku zwój. Na którym było napisane "nie będe marnował na was klawiatury..." a na marginesie pisało "za takie głupie teksty mumifikujemy żywcem". Więc strzeż się śniadych facetów w bieli. @Igrexou Jak chcesz to sie powieś. Nikt nie będzie płakal za takim noob'em jak ty(może z wyjątkiem slimaczka). @Padme Light Mylisz się. To ja żądze :cup: :) Pozdrowienia od Króla Shina :king: |
Cytuj:
Jak widzę ktoś tu ma linka www.tibiabr.com z rarami... może ktoś zażucić... :P? |
Nie sądzę, żeby Dragon Scale Helmet, był z questu. W końcu kilka wysoko lvl by je miało. Ktoś by coś pokazał. Może. Chyba, że to samoluby! :evul:
|
Cytuj:
|
Z bulem serca muszę przyznać rację Igrexou. High lvl nie chwalą się rarami ponieważ odrazu latało by za nimi stado noobów i nie tylko z tekstami:
Daj mi to plz... Opyl mi... Daj mi, daj mi, daj mi... Tego nikt nie lubi. |
@Up: Raczej by biegali i się wypytywali jak, co i gdzie go zdobył. Takich to odrazu się ignoruje ; P
|
Sorry za ten post. To moja głupia siora.
|
orshabaal padl ale nikt nie powiedzial co z niego wypadlo wiedza tylko to ****e Unity z Titanii... aleo ni nie powiedza bo to sa Szwedy... ale raczej te itemki nei leca z Orshabaala a nawet jezeli to zadko lub bardzo zadko... i na 99,99...% nikomu nie polecialy a zabic orshabaala nie jest latwo :)
COS O TYM WIEM BO PADLEM NA NIM 5 RAZY |
to nie jest dragon scale helmet chyba ze tak bylo przed update'm.
to jest elven helmet i to jest ozdoba :/ |
Cytuj:
|
Przezsledzilem caly temat ...
i powiem tylko - jest nudny , nie wnosi nic do gry , zaspokoaja jedynie ciekawosc , niedorozwinietych 12 latkow ktorzy sami niepotrafia wymyslic leprzej bajki , POLECAM BRZECHWE ! A co do rar-ow kontynuujac watkek bajek ... JEST GDZIES LECZ NIEWIADOMO GDZIE.... |
Lubie to, siasc sobie w nocy i przewalkowac 8 stron:
- gadania o niczym - obrzucania sie blotem - basni braci grim - znajomosci mysli shinka przez padme - iterwencje ufo na mysli padme aby miala podobny styl jak shinek - braku ortografii Hmm, nie, niezapomnialem o trzymaniu sie tematu, bo temat jest bezsensowny. |
@Puciek
No takie posty mi sie podobają :) Widać że z Berylii xD |
sorry... dpuble post ><
|
Cytuj:
a tak gwoli scislosci jezeli chcesz sie dowiedziec jak zdobyc te rary, zacznij gadac z npc, czytac ksiazki w miedzyczasie przekopując kilofem całą tibię, jestem pewien na 100% ze cos znajdziesz, a czy to cos bedzie tym wspanialem rarem? zobaczymy;] |
Puciek to PALANT!
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:27. |