![]() |
@up
Wiesz co ? Polecam ci ściągnąc Noxitu Sprite Editor bo możesz załadować sprite'y z Tibii 8.0 i odrazu je wklejać do painta ;]. |
Pewnie nie ściągnie bo nie znajdzie ;/ Ja musiałem prosić, żeby mi Misza na maila wysłał ;/
|
Pomoc :p
:p fajny poradnik :) z tod wziołem pomysł na zainteresowanie sie fake ;) . Ale mam kłopot X( ... Chodzi o 2 rzeczy...
1.Jak robicie pasek życia i nick ?? 2.Chce pobrać Converter ale nie moge pobrac z rapidshare :( ale jest i 2 link :] o ten: http://www.megaupload.com/?d=ZOZ58QWP ale mi pisze,że musze 4 godziny czekac ;/ pomocy! Jak mam to pobrać ?! Prosze o pomoc :p ;( ;( |
Bump, bo temat dobry. Jak tak patrze co tu się dzieje. ;o
|
@Up:
Nie bez powodu Fake tutorial by Cloy jest przyklejony... ;P |
@up:
Cholera, masz rację. Coś mnie zmuliło. No tak, moja wina. Przepraszam. xD Nie zauważyłem poprostu. |
Co do wstępu do tego poradnika to w pełni sie z tobą zgadzam, ale potem w obrazkach jest stara trawa i wydaje mi się że takie same poradniki dotyczące robienia fake gdzieś już widziałem.
|
Nie Prosze!!!!
Bardzo prosze o rehost na np filefront itd. bo rapidshare mi nie dziala Pisze File Not Found. Prosze o rehosta odwdziecze SIE!;););(;(;(;(
@up... Poradnik bardzo fajny dla poczatkujacych(np. mnie xD) GratZ za Wysilek ;) |
Cytuj:
|
@up
Nie Ty szczurze. |
Co wy niewydzicie KUR**??? POMOZCIE A NIE!:(:(:(;(;(
|
Cytuj:
Jak już znajdziesz ten Fake Tutorial to zobacz ostatnią stronę. .............. Tak, wiem. |
Ja Was Nie Kapuje!!! Dajcie Rehosta!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |