![]() |
Cytuj:
Nie Chodzi o 100k jak widac w wiekszosci komentow ~~ HaiL ^^ |
Cytuj:
@atlh tam cos o pk czemu caly czas robisz z siebie kretyna na tym forum te teksty "no pk " itp. sa zbedne |
Cytuj:
//// ARION RAVEN |
Cytuj:
A tak serio to w temacie chodzi o to ze Roqe oj.ebał Woblera który jest(moim)/był(Roqego) qmplem. Jak już mu mówilem qmpli sie nie okrada!; p Ale chyba to do niego nie dotarło.; < xD @Exodus No pk plz! Lamusini my protector plz!! @Up xD |
tudietudutidam =p
Serie haków mówisz :P e nie luz, za duzo farta y bylo jak na raz panie exodus ^^, ja tam wspólczuje harlequinowi, na sam mój koniec był dla mnie mily :) , to misie spodobało ;)
|
Cytuj:
|
Olek
Dziwi mnie tylko to... Jak mozesz z nim grac na tej postaci ?? OMFG ;) HaiL |
Cytuj:
(ale post!) |
nananan
heh... ide sie odlac, staje nad kiblem, wyciagham ptaka, i mysle "no zachiało mi sie srać, to dobrze , wysram sie wiecej postow zdąża nabic..." wracam a tu 2 nowe posty. Przypomina mi to ciosiećke irc ;D
Jak jutro ze szkoły wqróce to bedzie masakra ^^. Wiecie co, jak sobie tak srałem, to sobie pomyslałem jaka by masakra byłajakby gg i Dt gralo w jednej gildi :) (sry że nie używam nazwy "chased" przyzwyczajenie ;)) wiem że to niemożliwe, ale piekne by to było :P |
Mmm.... (pi)Poll plarfusie zbolały :P 180k Olciowi skradł ;( Lepiej zacznij "zdradzać komputer z jakąś dziewczyną" bo przez tą stacje dyskietek będziesz miał płaskiego penisa... Zresztą juz sam dzis pisales ze kolega "Fjutek" nie chce stać jak mu każesz....
Echhh Dareczku :P W c***a poleciales ;P Nieladnie.. Olcio zabroni swojemu bratu grać z Tobą w piłkę!! I KONIEC!!!! Olcia mi nie gnoić bo zara włącze opcje :evul: i bencie peka :P |
Cytuj:
|
Petzik tak słodko to komentuje :) , lubie jak ktoś ma dystans do sprawy ;], trza na luzie ;] a drehu exodus i petzik tak do tego podchodza.
Dziękuje xD |
Cytuj:
Dobry wybor ^^ Ciekawe co sam zrobi -.- ? xD (teraz chyba placze) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Podrywanie... chciałbyś, skołuj se kogoś innego ;P , ja jestem bezgranicznie zakochany w sobie ;D, a to nawet nie ma zadatków na powazna dyskusje ;) , ja ide spać , wy nabijajcie sobie posty =) ja jutro poczytam, zuce komentarze, wy mnie objedxiecie, ja się poplacze i zamkne w sobie, wam ulzy i bedzie git :D
|
Btw.
Black Widows - ta gildia pasuje do Raqe ;] |
Cytuj:
|
ZaL
Niemacie co robic ehhh na beryli niepowiem kim bylem =] to niejest wazne jak to nieten owner to na h... 2 gnoicie poje..... was to tylko gra w ktora graja ludzie normalnie i powiedzmy niepelnosprytni ehh zostawcie althunusa jak to nie ten i dajcie mu grac
|
Bw Rox :]
Ragnarocx Rox Moja Babcia Rox a Althunus to wieśniak i w ogóle jest bez serca, umysłu dobrego wychowania i okrada ludzi na 100k (ja nie byłm wieśniakiem bo na pandorii tylko ~550k ukradłem) a wieśniaki kradną tylko 100k... A tak poważnie to Tibia to gra RPG (Role Playing Game) a więc Złodziejstwo jest czymś normalnym w RPG, w koncu w wielu grach/systemach RPG zlodziej jest jedną z profesji :) a jak wiadomo złodzieje lubią frajerów :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |