![]() |
Cytuj:
--- O Wszystkim I O Niczym - taka nazwa działu. Znajdziesz go pod koniec strony ;) |
Cytuj:
|
Ku***
OMG|||| nie wiem czy mam sprawdzalem regedit czysty sys32 tesch czysto ale niewiem moze gdzies siedzi :( a o czym był właściwie ten temat;/ co za ***** HAKER TAKICH ZABIĆ... a jak ktos zlapal i mu 40lvl niedaj wyzej chodz ja byl bym na 15 nawe tzalamany...SZKODA X( :(
|
ktos wie w jakich godzinach umieszczane byly posty i linki z keyolagmi?
edit ok owion sry |
Zaczęło się wszystko tak po 24
|
Biedny Raul...
Biedny raul... Był jednym z najfajniejszych Moderatorów...
Mam nadzieję, że szybko do nas wróci. ;( |
Cytuj:
|
Heh ;< Niestety sciaglem tego "kg" , ktory podavał Raul, ale naszczescie szybko usunalem =/ wiadomo juz moze kto go haknol?
|
Wtf ??
Ludzie... Hakerzy... Opanowali nasz świat... Ostatnio widziałem w księgarni jakieś czasopismo, w którym jest powiedziane i pokazane jak można podglądać rozmowy innych przez komunikatory oraz chyba jak shakować maila (to były jedne z tematów które zdążyłem przeczytać X( ). Słcyaszałem, że hakerstwo to przestępstwo a tu... CZASOPISMA (PORADNIKI) SĄ SPRZEDAWANE W KIOSKACH !! X(
P.S: Na szczęście nie włażę na żadne linki; nawet Adminów. B) Szkoda mi tych, których zdążył shakować "nowy" użytkownik Raula. :confused: |
Co ta strzałka robi koło tytułu mojego postu?? :P
No ja nie ściągam żadnych plików z forum od normalnych uzytkowników. Tylko od modków i adminów ale od Raula nic nie ściągałem... ee ale konto forumowe zostało schakowane??
|
Cytuj:
|
Hmmm nie było Droma, Matkusia itd... ktoś musiał wiedzieć o tym nie?... Czyżby hackerem był jakiś modek? nie no są to tylko spekulacje ale...
Dalej mam pytanko takie czy jeżeli kliknołem na link podany przez Raula wczoraj gdzieś tak o 2 w nocy (o tym antywirusie itd..) to mam keyloggera? |
Poległem jako jeden z pierwszych. Ban na 90 dni za to, że nie spodobała mi się jego akcja z keyloggerem. Miejmy nadzieję, że Raul do nas powróci, a w hakera pierdzielnie kometa, albo inne świństwo.
|
Tak, jak pewnie większość wie ja też bana dostałem. Dzięki MayGyver za zdjęcie go ;)
W nocy była niezła jazda. Jeśli chcecie przeczytać mój "raport" z tej nocy zapraszam: [TUTAJ] Ale ogólnie, noc pełna wrażeń :) Teraz tylko musimy poczekać na Raul'a. Ciekawe, jaka będzie jego reakcja na to co się stało, jeśli jeszcze o tym nie wie. Zastanawiam się jeszcze, co Administratorzy powiedzą na ten temat. |
Ta jazda była, dobrze, że banika już nie mam ;). Ten hacker to miał dobry plan, wiedział. że Droma nic nie obudzi :D. Jakby ktoś miał problemy z oczyszczeniem kompka to moja metoda przynajmniej mi pomogła
|
co za &^$(@#*$&!!!!!!!!!!!!
Co za szmaciarz (%*$@#!! Wbił się, narobił syfu... ;/ Pozatym ja bym się zastanowił jak to się stało że ten "ktoś" kto haknął Raulowi emaila akurat przypadkiem wiedział co to tibia, miał przygotowanego keyloggera i wogóle że coś takiego się robi... Dziwny zbieg okoliczności......... Tak czy inaczej, stara zasada się potwierdziła: Najbardziej po dupie dostaje pierwsza opozycja :( 90 dni bana... Dziękuje za zdjęcie go. Smutne że coś takiego się stało.
|
Za samo klikniecie w link nic sie nie stanie..
mnie ban ominal - moze dlatego ze sterujacy kontem Raula nie mial czasu zagladac do Owionu gdzie o tym napisalem, tylko banowal i kasowal tematy Zaglady ;) |
Ja dziękuje takie rzeczy sie tu dzieją :(
Od dzisiaj zaglądam tylko na tibia.com , wszystkim pozostałym stronom mówie NIE! Boje się o utrate postaci :( |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Ale mi "hacker". Głupi lamer i tyle. Np. z tego powodu, że użył bpk, a jest masa lepszych lamerskich narzędzi ;-)). |
kolejny hack??
Gralem z nim na julerze i wiem, ze juz wczesniej mial hacki!!
No ale zeby tez shakowali ci konto na tibi.pl hehehe Raulmadryt nie rozrabiaj:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |