![]() |
ja chcem byc pilotem mysliwca albo w senacie :D
|
Cytuj:
Z tym prezydentem gelektyki to ty masz duze szanse,b jestes popularny w dziale fejki ;) Tak wogole to on skonczyl z SOD z powodu ze bylo malo komentow (co ja chyba tez zrobie jesli nie bedzie komentow). |
A moze zrobimy wybory na prezydenta?? :D
@down juz to widze: glosujcie na Crowala bo nie ma innego kandydata! |
Cytuj:
|
Mnie możesz zrobić kimkolwiek, bylebym był :P.
Najlepiej pilotem mysliwca międzygwiezdnego lub innym pilotem :) |
Ja bym chcial zostac pilotem mysliwca miedzy gwiezdnego, moje marzenie z symulatorow mysliwcow, plose :P.
Nick oczywiscie Thorvind. |
Ja chce do senatuu ^^ .
Nick Kraon Ps. Avager dzisiaj pojawi sie SPECJALNY odcinek mojego fake'i wiec lepiej zajzyj ^^ |
Ja chce byc "Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego "
|
Chyba juz za duzo tych pilotów mysliwca. Chyba polowa sie nie zalapie :/
@down i ty chyba juz tez sie nie zalapiesz. jak mowisz sa jeszcze 4 wolne miesca, ale Avager nie aktualizowal tego od wczoraj. gdybys czytal wszystkie strony to bys wiedzial, ze zglosilo sie chyba z 10 kandydatów |
d) Pilot Myśliwca Między gwiezdnego - 4 Wolne (Kensai,XXX,XXX,XXX,XXX)
Latanie to moje powołanie od dziecka. Dodatkowo ośiągam niezłe wyniki na symulatorach ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja moge byc Pilot Transportowca Desantu, jesli jest jeszcze wolne miejsce :)
|
Posada blzz
Posada: Pilot Transportowca Opatrzeniowego
Nick: Najemnik Bobi Bede dzielnie służył (YeS SIr...) |
ja moge isc na PMG pod nickiem Zawisza :)
|
Ja moge byc Pilot Transportowca Desantu!plx plx avager :)
|
Dodałem kilka nowych stanowisk oraz odświeżyłem liste... oj dużo było tych chętnych na PMG ...
|
Robot bojowy <--- me plx
Moge powiedziec ze mam doswiadczenie jesli chodzi o roboty. @down A czemu nie? |
Cytuj:
A jaki nick.....bo nie dam ci OnlyM(PL)... Informuje także że dodałem także zupełnie nowe stanowisko (oj, nad tym ostatnim będzie więcej pracy... dla mnie pod względem graficznym :/). EDIT: Także padały pytania czemu ja na prezydenta nie poszedłem.... proste, Kocham wojsko, wszystko co z wojskiem związane, wogóle... te wojny, to mój świat . A prezydent mi sie kojarzy z Polską -.- . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |