![]() |
Mała skromna uwaga dla twórcy. Albo tłumaczymy, albo zostawiamy oryginalne nazwy własne, a nie tworzymy neologizmy ;)
Bo nie ma ghuli tylko Ghouls lub Umarlaki. Nie skeletony, tylko skeletons lub szkielety .. Jeśli byś mógł to popraw ;) |
Gdzie moge kupic blank runu [puste runy] ??B)
|
W sklepie z runami. Wejdz na www.tibia.pl i zobacz mapke miasta w którym jesteś na dole jest plan sklepów etc.
|
Zauważyłem ze pewni gracze używają zaklecia Aaaah... Co ono daje i jak mozna je zdobyć ??
|
up: to "Aaach..." to odgłos po wypiciu life / mana fluida.
kupisz je w każdym sklepie magicznym. |
A czy łatwo bedzie mi sprzedac Intense Healing Rune(i za ile)ile z jednej runy moge zrobic no jak to tam nazwac:p
|
Z jednej runy jeden czar. Sprzedasz, ale cały plecak. Za jeden możesz dostać róznie, zależy od świata na którym grasz.
Sławek |
2 pytania
1. Chce kupić czar Haste (mam kase, pacca i 16lvl). Ide do NPC od magii w Thais pisze Hi Haste a on nic nic nie odpowiada.
2. Jestem sorcem i jak sobie zsummonuje potwora do będe na nim mógł trenować sword fighting?? Chce mieć wysokiego sworda (choc wiem że mi się nie przyda) |
Ad1
Mówisz najpierw: Hi potem Buy Haste Jaki masz mlvl? Ad2 Tak, będziesz mógł trenować, jednak shieldingu nie potrenujesz. |
Czary dla pacców kupisz tylko na terenie paccowskim( konkretniej-na Edron,)
|
poprawka - tylko na Edron
|
Cytuj:
Jeśli chodzi o 2-gie pytanie to musze ci powiedzieć że nie ma sensu trenować magiem strata czasu, w tydzień intensywnego treningu mooooże by Ci się udalo dobić 30~ |
Cytuj:
|
Mana
Jestem sorcererem. Mam 8 lvl. Ale dlaczego mi nie rośnie mana ?:(
|
Cytuj:
|
Mam profesję knighta i 9 lv i wymaganą ilość gp na czar Light Healing (Exura). Jednak kiedy idę do sklepu (jestem w Thais, idę do Elane, bądź Muriela) i zaczynam dialog. Nie mogę jednak kupić tego czaru! Mówię "Hi", potem "Light Healing" albo "buy Light Healing" i nic. NPC nic mi nie odpowiada mimo wielu moich prób. Bardzo potrzebuję tego czaru i trudno jest mi sobie wyobrazić huntowanie bez Exury. Pomocy!:(
|
Czary
Mam pytanie.Zna ktos z was czar na wchodzenie do domku? Na wychodzenie znam ale na wchodzenie nie.Odpowiedzcie Prosze
|
Kanciapa
Nie możesz kupić tego czaru, ponieważ sklep do którego weszłaś jest dla magów. Musisz udać się do gildi rycerzy, która jest oznaczona literką K na mapie Thais (mapa dostępa na tibia.pl - mapy miast - thais).
Ja mam pytanko co do run. Chce kupić backpack UH'ów, ale nie wiem jak rozpozanć czy są w nim dane runy. Proszę o odpowiedź |
Cytuj:
|
Zauważylem , że jest dużo oczywistych pytań więc jak chcę się zapytać czy czary zostają gdy kupie pacca i mi sie skończy to będe mogł używać tych czarow nadal ? :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |