![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Bo nie zasługujecie :p
|
Cytuj:
Bogowie tylko wiedza co by tu sie dzialo bez tanich zamiataczy jak my. Wy sie LHC boicie? Tibia.pl bez opieki modow - to dopiero zagrozenie dla swiata :P Koniec offtopu plx ;) @down To raczej taki... hmm... czyn społeczny? Kazać nikt nie karze. W końcu odwalamy swoja robote. Policja też nie ma żadnych specjalnych premii za to, że są po jasnej stronie mocy ;) |
Cytuj:
lepiej chyba nie miec pozycji modka niz zeby kazdy po tobie jechal ze sie obijacie itepe... |
@UP:
lulz. Może trudno w to uwierzyć ale moderatorzy też mają rl life ;) No tak, regulamin jak najbardziej :D Szczegółowy, konkretny i gitara. |
@Tompior & MPalar
Pozwolę sobie oznajmić, że moderatorzy z was mierni... |
Wyjaśnione
Ukryty tekst:
|
Mam pytanie.
Czy ten post zasługuje na ostrzeżenie za 3 punkty karne? Cytuj:
btw.Jest kara za ocenianie poradników/artykułów? |
Oceniać można w prawym górnym rogu. Nie ma sensu do tego pisać nowego posta, chyba że zamierzasz umieścić w nim jakieś dodatkowe uwagi (w przeciwnym razie podpada to pod punkt 2.10: spamować postami typu :"gratz", "jestem pierwszy", "ściągam, zaraz dam komenta", "bana mu", "zamknąć temat". Jeżeli nie masz nic ciekawego do napisania - powstrzymaj sie. Posty tego typu będą usuwane, a ich autorzy upominani.)
|
No tak... ale skąd autor wie jak JA oceniam jego artykuł?
W prawym górnym rogu jest ocena zbiorowa... |
Cytuj:
|
uwazacie, ze podanie linku do niekomerycjnego mp3 w temacie "jaka to piosenka?" jest podstawa do perma?
na spidiszare* no tak, ale czy to podstawa do perma. ban-rozumiem , ale na stale ? wedlug mnie to troche zbyt ostro |
@up
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No przeczytalem, punkt ktory mnie interesuje nawet kilka razy. I nic tam nie ma o tym, ze ukryty link = keylogger. A na pewno nie jest to jasno wyjasnione. Temat juz nieaktualny, wiec nie musicie odpisywac na ten post.
|
A ja podziwiam kazdego, komu sie chcialo ten regulamin czytac.
|
Botterzy
Chciałbym poruszyć temat botterów, który, dla mnie, jest dosyć ważny.
A ściślej, chodzi mi o zdjęcia na których widać wszelkiego rodzaju wspomagacze. Punkt 8 regulaminu tibia.pl mówi: Cytuj:
Ośmielę się także zacytować słowa administratora potym jak tibia.pl odeszła z programu supported fansites: Cytuj:
Kompletnie tego nie rozumiem i proszę kogoś o wyjaśnienie mi tego jeśli się mylę, że powinno się dodać nowy punkt regulaminu. Dziękuję. |
sam sobie odpowiedziales... to jest reklama/propaganda bota/botowania itd i dlatego wszelkiego rodzaju fotki z widocznym botem sa usuwane, proste.
|
Cytuj:
Podobnie jest zresztą z połową punktów w regulaminie. |
Cytuj:
Na prawdę, przykro mi się robi jak oglądam te wszystkie screenshoty z botami... 2 min. w dziale "Zdjęcia" i nie mogę już wytrzymać. Jak wspomniał pan Ryba, regulamin powinien być napisany bardziej w prost, by nie było sytuacji jaką omówił. Bo nie widzę by tam gdzieś było wyraźnie napisane czy mogę zreportować post z takim zdjęciem. O zdjęciach nic nie pisze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |