![]() |
Crystal key
Tez mam ten klucz (Crystal Key). Ja gram na Azurze i hlvle zabieraja na ten quest gdy ida na anihilatora;p oddajesz might ringa a reszta twoja. Do zabicia jest pare dragów i chyba z 2 DL . B)
PS: jest to Ornamet shield quest 8o . |
Cytuj:
Ale old Window wymiata, czyżby Billa skazali na banicje? ^.^ @Parę up na poprzedniej stronie: OMG, ile razy można pisać że Warlord Sword i Excalibug to nie to samo?-.- Wystarczy przejść się i pogadać z Cycem w Ab', zapewniam, że widać różnice... Z tego co wiem to tele z domku necro miał prowadzić do PoI, a przynajmniej necro CHCIAŁ żeby on tam prowadził... Może po Up'ie coś się zmieni i teleport z Voidu będzie miał jakieś konkretniejsze przeznaczenie? @down: Tak, masz racje, idź na tibia.org.pl, nie mam nic do tego serwisu, ale jak masz TU takie posty pisać to naprawde... BTW, KWT ma baaardzo duży związek z Ruthless Seven, w końcu to oni byli przyczyną powstania Knightmare Knights o ile się nie myle... |
Darójcie sobie prowadzenie konwersacji tutaj, lepiej sie przenies na tibie.org.pl, raz, ze wiecej info dwa nie dostaniesz warnow za powiedzenie gdzie quest na dark helmeta.... A co do kwt, odrazu mowie ze nie ma powiązania z 7 nekromantami, rutless seven i z jakundaf desert...
|
Od jednego Npc slyszalem ze Knight Watch Tower znajduje sie excalibug.
|
Ja dawano dawno temu na antice z kilkoma kumplami byłem w tym synnym kwt i Tak jest quest tylko ,że go nie odkrylismy do końca Bo były 4 tele[porty
Mnie wyalilo na Fibule jedego na maintwiln do krola 3 na ab do cyca a 4 do deserta taki npc w swaityni jest.Prawdopodobnie Kwt to qest na exucalbruga lub winged helmet bądz great shield wiem bo vcYtałem ksiązki a moze to tak jak z aninhalatorem 1 zecz do wyboru. Ale tego nie wiemy a żeby dostac sie an kwt trzeba zabic 3 old widdowy i 1 demodrasa.A wiec probujcie Atica theard. |
Hmm... proponuję bany dla wszystkich tych, którzy jeszcze raz cokolwiek napiszą o kluczu do KWT.
Rivels... jak ty byłeś w KWT... to ja jestem jeszcze bardziej święty niż myślałem. Owszem, społeczność Polaków na Antice wielokrotnie interesowała się Pits of Inferno, co łączy się oczywiście z KWT i innymi zagadkami PoH. Sam mam około 30 książek zebranych na PoH, lecz jedynie 2 z nich wspominają o PoI... O KWT jest więcej, niemniej nic konkretnego. Ile razy ktoś z legendarnych postaci próbował tam dojść, albo ginął, albo... po prostu znikał i zostawiał tylko niedokończony pamiętnik-list. Żadna ekipa z Antici (a już na pewno nie polska...) nigdy nie weszła do PoI ani KWT... Dziękuję, dowidzenia. |
Cytuj:
a poza tym był tam quest , najpierw na MLS, potem na GS, ale uznano ze był zbyt prosty. Quest niezostał zamknięty, poprostu cipsoft usunął wejście ;p |
Cytuj:
Cytuj:
Ehh... : 1) nie bylo wtedy takich potworów 2) jakbys tam byl to bys nie przezyl takich potworow 3)jakbys mial przezyc to bysbyl high lvle, a jakbys nim byl to napewno bys nic nie mowil na forum..a szczegolnie takich glupot. |
Cytuj:
|
mam kumpla 160lvl + gra na antice
razem z kolegami ida w srode na poh bo znalezli dziure z teleportem na poh wbijasz tam otwierasz drzwi (120lvl+ - bramka) i zabierasz klucz potem z tym kluczem idziesz pod old widow w jedenym z drzew jest list gdy go przeczytasz urochamia sie teleport pod pustynia obok veno tam sie wbija a co dalej nie wiedza o klescie dowiedzial sie od najwyzszych lvli nA ANTICE KTOrzy jeszcze sie mecza ze znalezieniem odpowiedniej drogi do czegos co tam jest bo tam jest ogromny labirynt z potworami typu dl i gsy ma podobno az 7 poziomow co jest na samym dole niewiadowo... |
Hmmm ... napisze to tak zeby nikogo niezabolalo ^^
Czytam ten temat i prawie co drugi post zawiera tresc " nie da sie wejsc do knightwatch tower bo drzwi zostaly usuniete albo zamurowane " na takie cos jedno slowo mi sie cisnie na jezyk , a brzmi ono LOL . Po pierwsze ta wieza nienazywa sie knightwatch tower tylko Tower of Knightwatch . Po drugie drzwi niezostaly zamurowane lub usuniete , poprostu nigdy ich niebylo . Jedynym sposobem na wejscie do tower of knightwatch jest przejscie przez teleport znajdujacy sie w domu Goshnara . Dom ten jest jednak zamkniety i klucz do niego mozna zdobyc z **** questa. A co do pits of inferno jak je nazywacie. Po pierwsze to sa Inferno Pits . Po drugie czytajcie ksiazki na poh to sie dowiecie gdzie jest wejscie . Hmmm mysle ze na tym skoncze :P |
Heh ludzie wypisujecie tu kompletne bzdury..
Po prostu moral z tego taki ze jesli nie znacie sie w danym temacie to nie piszcie nic. Najpierw proponuje poczytac ksazki lezace w necrohouse moze czegos sie dowiecie... , lub poszukac tajemniczej dziury ktora mozna dosac sie do inferno pits :) , pobawcie sie tez pod pustyia napewno cos znajdziecie. Sam w swoim zyciu dlugo szukalem ale przynioslo to rezultaty:) |
Cytuj:
Inna sprawa, że nazwą wspominaną w Tibi jest Tower of Knightwatch Inferno Pits, to samo co wyżej, ale tu skolei nazwą wspominaną w Tibii jest Pits of Inferno. Niewierzysz? Popytaj NPCów. (niewykluczam że obydwie nazwy są w Tibii używane, ale ja spotkałem się tylko z tą) |
@up
to popytaj npcow o pojedyncze slowa takie jak pits albo inferno. |
a gdzie jest dom goshnara?;p
|
Na lewo od tower of knightwach . Taki dom wokolo ktorego kreci sie kupa nieumarlych
|
Bylem tam nieraz a ten teleport przenosi cie kolo questu na sd rune na poczatku PoH.
|
Myslicie ze ja nie mam racji wiec kurde sie zapytaj kilku wplywowych ludzi n a antice Ja nie bylem tam z polakami Bo wiekszosc to prawda istne nooby.Polski bloker nie przetrzyma kilku sekund przy old widow.A te potworki juz byly przed 4 updatami byly a bylismy 4 updaty temu.A wiec nie bede dokladniej opisywal co tam jest ale glowne Co tam jest.......tzn co ja widzialem z moimi kumplamito 3 oldy i 1 demodras.Poszukaj pod ziemia na PoHu a sie dowiesz
A napewno ten quest sie nie konczy na wyspach dla facca Nie gram juz na antice bo amm hunted 4ever Pozdro dla Rembika YEYEYEY Opiekuj sie rivelsem |
Key key?
klucz do knightwatch tower? Jesli chodzi o crystal 3702 to tak, mam go;). Tylko char za slaby zeby na poh isc :D
|
:-)
Ja mam klucyk :-) kiedy udoskonale swa postac wyrusze w poszukiwania wejscia do tej wiezy :-)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |