![]() |
@karcio 1212
Czy ty czlowieku nie mozesz pisac wszystkiego w 1 poscie?? musisz pisac po 4?? a co do klucza to oczywiscie ci wierzymy, tak tak..... |
No na rooku moze kazdy miec wszystko co dostepne. Najciekawsze rzeczy na rooku ma sie podczas TS,,, mialem wtedy BS przez chwile - do czasu deda :) ...
A tak to zawsze mnie dziwi ze mozna uzbierac np 300k na rooku :) ... wiem ze to banalne ale dziwi i cieszy :P |
Cytuj:
z bear roomu najlepiej idz tam rano bo inni ci to wezmą :) |
Dla mnie chyba dziwna chodz nie niezwykla rzecza na rooku jest zoabczenie RS :) Nie zdaza sie to czesto ale jest niezwykle :)
|
Najdziwniejsza rzecz jaką miałem na rooku? MLW :D I ciało ASa :D Trochę magii na tej wyspie :P
|
A ja mam pewne pytanko. Czy na rooku w okresie świątecznym (w grudniu) jest Mikołaj? Tak specjalnie dla rookstayerów:p
|
Czy jest- jest ale w poprzednim roku go nie spotkałem. Nie wiem jak 2, 3 itd. lat temu, ale na pewno kiedyś był.
Zamiast niego mieliśmy na pocieszenie kolorowe jajka z zajączków i kurczaczków ;) |
Od kilku lat nie ma juz "Mikusia" na rooku. Kiedys rozdawal blank runes i inne shity.
Y'all |
Cytuj:
|
Nic dziwnego już nie można mieć na rooku :)
|
xd
Mój kumpel wylotował mino leather ;] zaliczone [x] :P
Sandały tylko na filmach zaliczone w połowie [/x] 2 salmon czy jak o sie pisze [x] backpack vialow [x] ten kwiatek co odstrasza potworki... jutro go zdobęde :P [ ] pozdro8o |
Ja dziwnego nic ale za to dosc rzadki silver amulet mialem, a nawet 2 :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie odkopuj nie widzisz , że post jest z 2005 roku???!!!
|
@topic
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |