Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PitBull
;( DO WAS Z GREEN PEACE !!! Poslychajcie mojej chistori ... :
Palilem z typem zienoność przez 1,5 roku ... Złapali nas PSY i zanaleźli SZKŁO DO OPAŁKI PO GIECIE.... I trzymaliśmy sie razem twardo i pewnie dnia wbiły psy do naszej szkoły i wzieli go na rzesłuchanie ... po 4h wrucil na lejcje a mnie psycholog wziela do pokoju.................................odrazu pies sie wylegitymwał i zakuł mnie, wiecie co sie stało człowiek ktorego daszylem największym szacunkiem SPRZEDAŁ MNIE i powiedzaił calo prawde od początku... (ze ja kręciłem, ze ja rozpalałem zazwyczasj ze zabijełm itp. , itd. , etc. ) zakuli mnie i pojechaliśmy an izbe dzieca ( o szok koszmar prawdziwy nikomu tego niezycze nawet najwiekszemu wrogowi .... ) po 24h mnie wypuslici i musaiłem sie przyznac do wszystkich zażutów czekam na sprawe ...........
I z tego powodu niemoge palić heh kot przeszedl cos podobnego wie co to jest dla BLANTOMANA ..... =[ zazdroszcze wam ze wy sobie mozecie palić na legalu .... ale chyba naszym najwiekszym mazeniem jest LEGALIZE IT mimo ze ja joz niejaram... pisze to jest godizna 02:02 w nocy i aktualnie zucam palenie jointow joz miesiac niepalilem a zucilem jak reko odjol ... i teraz poczebuje szluga zeby zpomniec o glodzie .... a jak zaczynalem nieiwedzialem ze to az takie uzalezniee CHŁOPAKI SKOŃCZCIE I W PUKICZAS !!!!!
P.K.U - pacz komu ufasz ..... ja zrobiełm bła i mam za swoje
UŻEKŁĄ WAS MOJA HISTORIA =] ???? tylko mi niegadac ze sie zale czy cos czy zmyślam .... i niekomentowac tego co napisałem musze zajrac szluga bo niemoge zasnoc tak mi sie chce przyjac bucha smierdzucha =/ ....
Bo jak patrze na was to jestescie strasznie zafascynowani MARYŚKĄ...(chodzi o pana co ma w domku ziolono :] ) .... A to zdradliwa roślinka naprawde uważam tak bo udaje mi sie jiejarać ale wiem ze jak teraz pociągne to niewyjde z tego .... heh przemyślcie to naprawde!!!!
A GZ SS'ÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
X( :baby: ;( :evul: X(
|
Nieźle sie usmiałem jak przeczytałem twoje wzruszające wypociny. Gówno prawda. Ładna sobie historie wymyśliłeś. Po pierwsze: skoro znaleźli przy was oprzyrządowanie do palenia to by was wzieli od razu na dołek, z którego odebrali by was rodzice i dostalibyscie wezwania na odwyk oraz sprawe w sądzie rodzinnym.Po drugie za rozprucie sie dostalibyscie na dołku taki w*******, że wątpie czy bys mógł pisać na klawiaturze. Po drugie : nie miałes skręconej bajery ponieważ: pieski nie mogłyby przyjechac do waszej szkoły i was z niej odebrac, to nie jest rutynowe rozpoznanie. Musieliby dostac wyraźne wezwanie ,znaleźć cos przy was albo widziec jak palicie.Po trzecie: po twoich postach widac ,ze ty i twój kumpel jesteście zakompleksionymi ciotami zafascynowanymi jakimis zaćpanymi frajerami albo innym ścierwem. Podejrzewam ,ze w szkole zgrywasz wielkiego palacza i przeciwnika policji.Po czwarte: Uczyc sie, bo ortografia nie jest twoją mocną stroną.I nie zmyślaj więcej bo znowu wyjdziesz na kretyna.Pozdrowienia damulko.
PS: Nie byłem zatrzyamny za zioło tylko za ine "przewinienia" ale procedure znam ,bo sam mam ziomków za to skrecanych.
HWDP Pozdrowienia do więzienia.
@Topic: ładne zdjęcia. :D
|