Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Zdjęcia od Green Revolution (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54864)

Lama-man 17-11-2005 13:57

Zdjęcia

Jednym słowem-=-=-=-=-zajefajne!!

Master Green 17-11-2005 16:01

Nie dlugo dam SS z 60 mlvl mojego sorcka ale cos mi Photobucket nie dziala................

Wacox 17-11-2005 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PitBull
;( DO WAS Z GREEN PEACE !!! Poslychajcie mojej chistori ... :
Palilem z typem zienoność przez 1,5 roku ... Złapali nas PSY i zanaleźli SZKŁO DO OPAŁKI PO GIECIE.... I trzymaliśmy sie razem twardo i pewnie dnia wbiły psy do naszej szkoły i wzieli go na rzesłuchanie ... po 4h wrucil na lejcje a mnie psycholog wziela do pokoju.................................odrazu pies sie wylegitymwał i zakuł mnie, wiecie co sie stało człowiek ktorego daszylem największym szacunkiem SPRZEDAŁ MNIE i powiedzaił calo prawde od początku... (ze ja kręciłem, ze ja rozpalałem zazwyczasj ze zabijełm itp. , itd. , etc. ) zakuli mnie i pojechaliśmy an izbe dzieca ( o szok koszmar prawdziwy nikomu tego niezycze nawet najwiekszemu wrogowi .... ) po 24h mnie wypuslici i musaiłem sie przyznac do wszystkich zażutów czekam na sprawe ...........
I z tego powodu niemoge palić heh kot przeszedl cos podobnego wie co to jest dla BLANTOMANA ..... =[ zazdroszcze wam ze wy sobie mozecie palić na legalu .... ale chyba naszym najwiekszym mazeniem jest LEGALIZE IT mimo ze ja joz niejaram... pisze to jest godizna 02:02 w nocy i aktualnie zucam palenie jointow joz miesiac niepalilem a zucilem jak reko odjol ... i teraz poczebuje szluga zeby zpomniec o glodzie .... a jak zaczynalem nieiwedzialem ze to az takie uzalezniee CHŁOPAKI SKOŃCZCIE I W PUKICZAS !!!!!

P.K.U - pacz komu ufasz ..... ja zrobiełm bła i mam za swoje

UŻEKŁĄ WAS MOJA HISTORIA =] ???? tylko mi niegadac ze sie zale czy cos czy zmyślam .... i niekomentowac tego co napisałem musze zajrac szluga bo niemoge zasnoc tak mi sie chce przyjac bucha smierdzucha =/ ....

Bo jak patrze na was to jestescie strasznie zafascynowani MARYŚKĄ...(chodzi o pana co ma w domku ziolono :] ) .... A to zdradliwa roślinka naprawde uważam tak bo udaje mi sie jiejarać ale wiem ze jak teraz pociągne to niewyjde z tego .... heh przemyślcie to naprawde!!!!

A GZ SS'ÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X( :baby: ;( :evul: X(

Nieźle sie usmiałem jak przeczytałem twoje wzruszające wypociny. Gówno prawda. Ładna sobie historie wymyśliłeś. Po pierwsze: skoro znaleźli przy was oprzyrządowanie do palenia to by was wzieli od razu na dołek, z którego odebrali by was rodzice i dostalibyscie wezwania na odwyk oraz sprawe w sądzie rodzinnym.Po drugie za rozprucie sie dostalibyscie na dołku taki w*******, że wątpie czy bys mógł pisać na klawiaturze. Po drugie : nie miałes skręconej bajery ponieważ: pieski nie mogłyby przyjechac do waszej szkoły i was z niej odebrac, to nie jest rutynowe rozpoznanie. Musieliby dostac wyraźne wezwanie ,znaleźć cos przy was albo widziec jak palicie.Po trzecie: po twoich postach widac ,ze ty i twój kumpel jesteście zakompleksionymi ciotami zafascynowanymi jakimis zaćpanymi frajerami albo innym ścierwem. Podejrzewam ,ze w szkole zgrywasz wielkiego palacza i przeciwnika policji.Po czwarte: Uczyc sie, bo ortografia nie jest twoją mocną stroną.I nie zmyślaj więcej bo znowu wyjdziesz na kretyna.Pozdrowienia damulko.
PS: Nie byłem zatrzyamny za zioło tylko za ine "przewinienia" ale procedure znam ,bo sam mam ziomków za to skrecanych.
HWDP Pozdrowienia do więzienia.
@Topic: ładne zdjęcia. :D

Robez De'maly 17-11-2005 19:36

Siema All B)

Fajne ss'ki widze ze wam jest bardzo zielono :D

pozdro all

Robez~

Master Green 17-11-2005 21:44

Jak juz wczesniej Zapowiadalem ^^ B)
http://i6.photobucket.com/albums/y24...60mlvlxDDD.jpg

-calmerian- 17-11-2005 21:49

Gratuluje 60 mlv ;) Ja swoim sorcem osiągnołem 50 mlv i retired przez te ***ane sp :/ jeszcze raz gz :)

Zbirr 17-11-2005 22:51

Gratzzzzzzzz 60 ML !!!!!

Master Green 17-11-2005 23:10

Nie wiem czy zaliczy mi ten mlvl bo podobno ma byc cofka do godziny 8:00 CET.......
Ehh te Upadety.-.-" X(

Ixde 17-11-2005 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Green
I Chu* ze masz kolegow co pala sam nie palisz wiec nie ******* glupot
a browar to jedynie Tatra Czarna w wiekszych ilosciach.

skad do ch u ja pana wiesz,ze nie palilem ? wmawiaj sobie,ze ziolo nie uzaleznia,wmawiaj.Palilem pare razy i wolalem przestac -.-

Master Green 18-11-2005 07:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ixde
skad do ch u ja pana wiesz,ze nie palilem ? wmawiaj sobie,ze ziolo nie uzaleznia,wmawiaj.Palilem pare razy i wolalem przestac -.-

No wiec jak paliles sobie "pare razy" to teraz wielki specjalista z ciebie tak ?
Brawo dla ciebie :cup:

Xorman 18-11-2005 18:41

Sporo czasu nie zaglądałem tutaj sporo się dodało, Tymon gratz oby tak dalej ^^

Master Green 19-11-2005 10:45

Hmm nie dlugo skoncze dodawanie SS tu :S
bo ide na Small Retired ^.-

Master Green 19-11-2005 11:42

Ostatnio tibia.pl dziala za***iscie....-.-" X(

Ostatni lvl Sorcka przed Retired...
http://i6.photobucket.com/albums/y24.../39-----40.jpg

Xorman 19-11-2005 11:46

Jo coś sie pieprzy z tbia.pl ehh gratz lvl-ka ;)

Kusnier 19-11-2005 13:18

Mam prosbe Mr.Ban(j/k :P) móglbys mi powiedziec na krótej tombie expisz sorkiem?:P

Edit:
Dzieki tymon za szybko odpowiedz ;) na tibi

Tuhamiid 19-11-2005 17:06

Te wielki znawca marihuany przymknij sie bo mi sie plakac chce jak czytam twoje posty ;S Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj...myslisz ze zaszpanowales tymi glupimy wypowiedziali ? Czy uzalezniles sie od tych kliku razy palenia ? Bo jesli tak to widac ze twoja wiedza jest na bardzo ograniczonym poziomie...Ja jakos pale 2~lata ponad i nie jestem uzalezniony mimo ze pale codziennie czy tam co dwa dni...i jeszcze mi powiedz ze to jest wlsnie uzaleznienie to w next poscie bedzie tylko Buahuahauh.....

@Topic

gratz 60m lvl :D

Master Green 20-11-2005 13:58

Ehh no i zaczyna sie Retired bede lookac tu od czasu do czasu ^.-

Master Green 26-11-2005 22:58

Widze ze Temat ladnie Spadl ;(
Nie dlugo bede musial sam dodac jakies SS ;/

Spider 27-11-2005 20:12

Całkiem miły dzień. Zapowiadało sie na 3 awanse (hardtrick) ale skonczylosie na shieldingu (28 xD), którego nie uchwiciłem na ssie no i na tym poniżej ;P. Tyle było biegania z DL na PoH a skończyło się na wilku. ROTFL. :)

http://i6.photobucket.com/albums/y24...orum/75lvl.jpg

Visqn 27-11-2005 20:32

fajne ssy :)
mam pytanie do was/do kogos, skad macie violet gema ?! quest jakis czy loot z czegos ?, prosilbym o w miare szybka odpowiedz :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54.