Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Prawdopodobna Droga do Bazyliszka :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54908)

Zbirr 02-03-2006 15:16

@Tobias
Czy ty naprawde sadzisz ,że Cripsoft zrobił by quest który moze wykonać jedynie knight lub palladyn ?? Bo to było by niesprawiedliwe zeby druid lub sorc mogł wykonać ten quest dopiero na levelu okolo 270 !!! (wtedy bedzie miał +3k cap z groszami)

Tu macie linka do fotki z TibiaBr.com
http://img88.imageshack.us/my.php?im...lisk8gw6jk.jpg

Shava Valtrix 02-03-2006 16:07

Wszystko mi sie podoba nie mowie wcale ze to fejk ale zawsze ma sie jakies
watpliwosci :P ( jak to naprawde to koles ma fajnie xD)

Nie spodobal mi sie kawalek jego mapki na ukos ostatniej dziury po prawej stronie

Tu kawalek mojej mapki

http://i8.photobucket.com/albums/a22...x/mojampka.jpg

Jak widac na ukos niema tam zadnej kropeczki u mnie przynajmniej :P

a tu jego mapka

http://i8.photobucket.com/albums/a22.../Jegomapka.jpg

chyba ze trzaba cos przelaczyc zzeby sie pokazal :P

nie mowie ze to fejk jak zrobił tego questa to BIG GZ

Teraz sie kaplem ze troche rzeki jest tez "dorobionej na jego mapce"

Miodojad 02-03-2006 16:41

jak slyszalem to jest jakis sposub na dotarcie do niego. zauwazyl ktos kiedys te dziwne punkty na gorze kazo tam gdzie kruzak obok skarbca? moze trzeba na nie stanac? wiem ktos to juz walkowal ale jednak to jest prawdopodobne bo:
1. jest to obok skarbca
2. ja tak mysle:p
wtedy ktos idzie i rozwala ryczera z sca albo nie wiem z czego i trzeba przedzec sie przez dwarfy i takie tam:D to tylko moje zdanie

Bochun'ek 02-03-2006 18:10

Fake!!

Fake!! Lord Isaacnathan to ek a ci ktorzy maja pacc mają 200 soul , ponieważ jest to knight to na co by spalił 100 soul???!!! Chyba że sie myle to mnie poprawcie ;p

Zbirr 02-03-2006 18:21

Tak Elite Knight zawsze ma 200 souli niemożna ja na niczym spalic a Lord Isaacnathan jest Elite Knight wiec albo to Feak albo wtedy niemiał prema

Dudzio 02-03-2006 18:27

Jak mógł nie mieć prema skoro mial pacca (ten skin...) a promocje mial juz wczesniej;/

misiek 02-03-2006 19:30

spox

:cygaro: :dance: :] moze ktos odkryje wielka zagadke a moze i nie niewiadmo bo jak odkryje to bedzie cool trzymie kciuki

Funky 02-03-2006 20:27

Ten skrin z gościem w pokoju bazyla to fake jak nic. Po oz powinna być kropka. Pozatym bazyliszek nie jest istotą mityczną ;p Da się do niego dojść tylko trzeba wiedzieć jak ;p Kiedyś w tibii 7.2 dało się dojść tyklo teraz ta droga jest zamknięta bo za dużo ludzi tam padało.

Free~ 02-03-2006 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Funky
Ten skrin z gościem w pokoju bazyla to fake jak nic. Po oz powinna być kropka. Pozatym bazyliszek nie jest istotą mityczną ;p Da się do niego dojść tylko trzeba wiedzieć jak ;p Kiedyś w tibii 7.2 dało się dojść tyklo teraz ta droga jest zamknięta bo za dużo ludzi tam padało.

Padało przez kogo? bo basilisk to npc ..

Lookerro 03-03-2006 06:40

nie realne =] tez o tym myslalem ale na ma tej drogi tam jest lawa. ta dziura to na niom mozesz co chcesz wrzucic i tak nie spadnie o tom przy kamieniu. ja myslalem cos o ogniskach ale nie wyszlo bo tam sie 3 pala a jedno nie;]

Noxik 03-03-2006 15:48

Większość tego co jest tu przez was napisane to kompletna bzdura ;)

Dowód na to, że Basilisk Quest istnieje znajdziecie tutaj :
http://img80.imageshack.us/my.php?image=basilisk8gw.jpg

Jednak wejść można do niego przez teleporter, który może być daleeeeeeko..
A nie przez jakąś wyimaginowaną lawe

Pozdrawiam.

Ufocznik 03-03-2006 16:43

@up
juz ktos tu wkleil to zdjecie i juz zostalo powiedziane ze to fake bo: po "oz" powinna byc kropka, wiec czytaj ze zrozumieniem

Pur van Sadzio 03-03-2006 16:54

Tez uwazam ze to fake i swiadczy o tym wiele innych rzeczy niz to o czym mowil kolega nade mna :)

Nietypowy 31-03-2006 22:37

Hmmm...
Posąg niedaleko bazyla jest może jakomś przestrogą ?? Albo pokazuje co może zrobić bazyl.. Czaicie ? Posąg ? Kamień? .. a może to zbyt oczywiste :)
Niektórzy mówią że bazyl to NPC.. A jakiś dowód? Niech ktoś ustanie komnate obok bazyla żeby go widzieć.. i sprawdzi czy mu się krzyżyki pojawią.. Jęsli nie to NPC a jeśli tak no to.. nie NPC, a monster...
W księgach, legendach tibijskich jest mowa o Bazylu, więc może dlatego Cipsoft umieścił go w tibi.. aby potwierdzić stare dzieje tibi.. powstanie tego świata..
No to tyle.. :D

Paker Elbląg 31-03-2006 23:47

Słyszałem wiele mitów i historii o bazyliszku dawac screeny jak muwicie że tam byliscie , ale nie taki Fake jak tamten koles dał -.-
DAWAC SCREENY Z DOWODAMI A NIE W ***A WALICIE ;/

To jest stara szkoła nie pamiętasz tych czasów... reprezentuje siebie nie wywołuj wilka z lasu.. co raz więcej hałasu tak od kilku lat ziomuś ... tym razem robimy rap u koleszki w domu .. styl coraz lepszy więc lepiej daj se spokuj...niewielu z HG w.d.z. rap z boku ... mokotów , bielany , targówek i śródmieście WW'A / BEZ CENZURY witam w moim mieście / SIEMA!

Siwek 01-04-2006 01:48

Tak sobie czytam wasze posty i mi dosłownie żal niektórych ludzi... Przecież to co mówicie jest żałosne X(
Co wy brzedzicie, że Bazyliszek to potwórX( Każdy głupi co widział jakiegokolwiek potwora, a każdy kto gra lub grał w tibie napewno widział jak się porusza potwór, a NPC. Więc po samych ruchach idzie sie domyślić, że to NPC.

Nie kręccie też w kółko, że bazyliszek jest związany ze skarbcem w Kazordoon... nikt z was nie może tego udowodnić.

Najbardziej co mnie u was dobija to to, że połowa was plecie głupoty o tym, że w pobliżu skarbca na wytyczonych kratkach musi stanąć min. 100lvl. Totalna bzdura X(

@Paker Elbląg
Sądząc po poziomie inteligencji większości użytkowników, zapewne nawet nie wiedzą co to CipSoft, a tym bardziej, żeby wykonali to zadanie...

Oczywiście wszyscy wiedzą, a przynajmniej powinni wiedzieć, że to tylko wyobrażenie jak może wyglądać ta zagadka. Zresztą pomyślcie sami. Bo ja trochę wątpie, żey CipSoft tworzył NPC, ich wypowiedzi i inne tego typu rzeczy, żeby inni się tylko napalali na itemy;)

Dobra rozpisałem się i zresztą spadam bo już 1:00 :D

Ufocznik 01-04-2006 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nietypowy
Niektórzy mówią że bazyl to NPC.. A jakiś dowód? Niech ktoś ustanie komnate obok bazyla żeby go widzieć.. i sprawdzi czy mu się krzyżyki pojawią.. Jęsli nie to NPC a jeśli tak no to.. nie NPC, a monster...

jesli bylby to potwor to mozna by wcisnac na niego atk nawet jesli jest za sciana, a poniewaz nie mozna wiemy ze to npc...

~~*Punisher*~~ 02-07-2006 14:11

O dżizus...Ile razy mam wam mówić że nie da sie tam wejść
Wyobraźcie sobie jaka tibia by była nudna gdyby nie te wszystkie zagadki...
Więc ten bazyliszek, spike sword itp. to nie prawda chyba że Cipsoft za kilka updetuw to zmieni dorobi jakieśm wejscia
Przestańcie wklejać co chwile Fake'i bo to nie ma sensu
Cya!

Ufocznik 02-07-2006 14:34

up
a ile razy mam tobie mowic ze odswierzanie starych tematow (nawet takich sprzed trzech miesiecy) nie ma sensu? n/c

btw. slownik, slownik, slownik, slownik........ plx

Moto 02-07-2006 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neno^
jezu spytajcie sie GM'a albo napiszcie list do CipsCoftu czy jakoś tam oni odpowiedzą kurde będą się kłucić ale dsl ma 1 osoba w tibi za nabicie 200 lvl jako pierwszy dostał je bubble

Lol.. ta osoba , ktora dostala dsl to za to, ze wykryla luke w systemie platnosci za pacca -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04.