Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodzi Test Server! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55032)

Monte 04-11-2005 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legogolas
Jako, że full n0bków pyta o TestServa, to odpowiem :p :
test server to serwer, na który ludzie się wbijają, aby wypróbować jeszcze przed updatem nowe tereny. Po śmierci (niezależnie kto nas zabije - potwór, czy człowiek) nic nie tracimy. Ani expa, ani skilli, ani Mlvl, ani itemków. Oczywiście w ten dzień na testserva wbijają się masy osób, więc wiadomo, że pewie trzeba będzie czekać na swoją kolej. Dlatego ludzie kupują PACC i nie stoją w kolejce. Potem grają tam ile chcą i nic się nie zapisuje. Można się wyżyć.

PAMIĘTAJ, ŻE PO ZAKUPIE PACC NA TIBIA.PL NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ CZEKAĆ W TYSIĄCOSOBOWYCH KOLEJKACH NA WEJŚCIE I NIE BĘDZIESZ GRAĆ JAKO OSTATNI, PODCZAS STRASZNYCH LAGÓW! PO ZAKUPIE PACC NA TEJ STRONIE (NA TIBIA.COM RÓWNIEŻ, ALE TU JEST TANIEJ I BARDZIEJ SIĘ OPŁACA) BĘDZIESZ PIERWSZY I JAKO JEDNA Z NIEWIELU OSÓB ODKRYJESZ TEST SERVER JUŻ NA POCZĄTKU! WIĘC KUP PACC! WEJŚCIE NA TEST SERVER SIĘ ZBLIŻA! CZCESZ STAĆ W KOLEJKACH?

Może jednak pomyślisz o tym, że stan postaci (czyli także to czy jest facc czy pacc) będzie brany pod uwagę z przed kilku dni? -.- Tak to bym już jutro go tu kupił -.-

Arcania Tastiel 04-11-2005 21:38

Nie jestem jeszcze zbyt obeznana i chciałabym sie zapytać o co chodzi z test serwem? Cóż to za serwer? Czy ktos byłby taki łąskawy i by mi powiedział? ;)

EDIT:
Juz wszystko wiem, wyprzedziło mnie parę postów.

Pan Walek 04-11-2005 21:40

Racja

Taki przyklad jesli stan postaci bedzie brany z wczoraj a miales w dp 122 bp uh a dzisiaj juz nie masz to na ts bedziesz mial :D olsnienie czyli miales pacca wczoraj a dzis nie masz to i tak bedzie PRZYKLAD :D :baby:

DaniaStone 04-11-2005 21:42

1 glupie pytanie
Jak można bedzie wejsc na tego test serva?? Prosze o szybką odpowiedź
:baby: :baby: :baby:

besn 04-11-2005 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
@ gracze z non pvp
przynajmniej 70% z was nie wyjdzie dalej niz pare sqm za depo, radze sie nie napalac na testa : P

zaklad?;-)

atka 04-11-2005 21:48

To sie porozliczamy panowie i panie:]
30 bp uhow wdepo.]
i 150 k:]Bedzie sie dzialo :evul:

Velo 04-11-2005 21:48

Tak jak na ots.Options neetwork zaznaczasz test server login.

DaniaStone 04-11-2005 21:50

Thx Velo !!!

atka 04-11-2005 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez besn
zaklad?;-)

Przegrales zaklad,posune sie nawet do stwierdzenia 80 %Na szczescie bedzie mozna sie pobawic ze swoimi 0d 80 lvl wzwyz.] :evul:

Chmielok 04-11-2005 21:51

Fajnie !

Juz sie niemoge doczekac.
Chetnie bym znalazl np.Darth Ryba albo jakiegos kolesia z non-pvp i bysmy razem pekowali.
Odpowiedzi :

Mam pytanko czy to znaczy że będzie update ??? i nowe tereny do zwiedzania i czy pacc ma pierwszeństwo na test server ??????

Bedzie wszystko to co z nowego update.Tak, PACC bedzie mial piewszenstwo w kolejce.

Ale to ten test server będzie przed jakimś updatem czy tak dla zabawy????

Bedzie przed updatem i bedzie on zawieral to co ten update ma wnosic do gry.

a co to jest wolgule ten test serwer?? i co tam sie robi i czy zmiany sie zapisuja

To jest test przyszlego update.Zmiany sie nie zapisuja.

A ponadto :

Na test server bedzie mogla sie zalogowac kazda postac i nie bedzie on dzielony na swiaty tylko bedzie on jeden dla wszystkich.

Czemu non-pvp maja nie wchodzic na test serv?
Jestem pewien, ze jak zawiazemy jakas koalicje i ta koalicja nie bedzie siebie nawzjaem zabijac i bedzie chodzic razem to bedziemy niepokonani.

Kto jest za koalicja niech postawi w swoim poscie to :
|
- Poland -
|

A ten kto chce do niej wstapic niech postawi to (nie musi on byc ze swiata non-pvp) :
||
-- CHCĘ --
||

Nie przestraszcie sie jezeli bedziecie ++++ w kolejce, wystarczy poczekac (dosyc dlugo).

Ale trafilem wlasnie mialem sobie zamowic PACC :cup: .

@UP
Kiedys to bylo na forum poszukaj.
Jak nie znajdziesz to wyslij pw to ja ci dam ilustrowana instrukcje.

Philipeck 04-11-2005 21:52

czym się tak podniecacie ?
( i`m n00b)

srx, już wszystko wiem

Rybzor 04-11-2005 21:54

A to niespodzianka :D

Evil Maul 04-11-2005 21:56

Yeah ! We wakacje se nie pogralem na Tescie to se teraz pogram :D

Jestem tylko ciekaw jaki to Tescik czy ten z Summer Update 2005 czy moze juz Christmas Update 2005 8o wtedy bym sie zdziwil na cipsoft swieta za 1,5 miecha a oni testa juz robia :p . Ciekawie kiedy otworza Test Serva xD bo niemam zamiaru czekac na niego do grudnia X(

Fresak 04-11-2005 22:15

To kiedy bedzie

kiedy bedzie wreszcie ten test ??

Chmielok 04-11-2005 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fresak
kiedy bedzie wreszcie ten test ??

Raczej bedzie to dopiero wiadome na poczatku grudnia.

Rowniez zachecam do umieszczania w swoich postach tego

|
- Poland -
|

i tego

||
-- CHCĘ --
||

Bylo wyzej opisane co to znaczy.

Taka Tuca 04-11-2005 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legogolas

PAMIĘTAJ, ŻE PO ZAKUPIE PACC NA TIBIA.PL NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ CZEKAĆ W TYSIĄCOSOBOWYCH KOLEJKACH NA WEJŚCIE I NIE BĘDZIESZ GRAĆ JAKO OSTATNI, PODCZAS STRASZNYCH LAGÓW! PO ZAKUPIE PACC NA TEJ STRONIE (NA TIBIA.COM RÓWNIEŻ, ALE TU JEST TANIEJ I BARDZIEJ SIĘ OPŁACA) BĘDZIESZ PIERWSZY I JAKO JEDNA Z NIEWIELU OSÓB ODKRYJESZ TEST SERVER JUŻ NA POCZĄTKU! WIĘC KUP PACC! WEJŚCIE NA TEST SERVER SIĘ ZBLIŻA! CZCESZ STAĆ W KOLEJKACH?

reklama? :)
Kupilbym pacca ale wole wydawac kase na inne rzeczy, moim zdaniem wydanie kasy w rl na tibie to marnotrawstwo :confused:

@topic: ja tam olewam- bedzie update, beda nowe tereny, pewnie jeszcze nieraz na nich dedne, albo te tereny beda dla paccow -.-. Tak wiec radzilbym sie nie podniecac :D

Darth Sumo 04-11-2005 22:37

Ja wejde noob charem.

Thomas'Dark 04-11-2005 22:40

Taa, jasne, wszyscy wbijecie ;)

Alora 04-11-2005 22:53

Test

YUPI TEST ZA*******E BR I SWE OC SIE MĄDRUJA HEHE
Btw. Kiedy to bedzie i czy bda jakies nowe tereny tam hehe a i UE przed DEPO to normalka a ja i tak pojde an trole w carlin xDDDDDDDDDDDDDDDD

Ka'cus 04-11-2005 22:58

Uga Buga xD

Nom fajnie Fajnie PVP bendzie :P i bundzie tragedia dla n00bów :P i itemy wszendzie bendom lelzly :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01.